Kad raya yang ohsem | .::: MOMOY blogirl :::.

21 July 2013

Kad raya yang ohsem


Assalamualaikum kawan-kawan.

Kembang kempis hidung kemek Momoy bila ada orang office bagitahu ada kad raya sampai. Oh teruja sangat walau pun dah tahu dari siapa. Haha.


Baiklah. Nak show off kad raya yang sangat ohsem ni dari blogger Eqbal Zakaria. Fuhh... hensem. Dah tu gambar dia besar tak macam kad raya, tapi macam gambar yang mak-mak bagi anak dara dia untuk pilih jodoh. Memang terbaik lah.


Pendek kata. memang OHSEM sangat kad raya tu (tapi tuan dia lagi ohsem tau). Nak tengok tak? Tapi sebelum tu, mohon anak-anak dara atau mak-mak janda sila tetapkan iman sebelum scroll ke bawah. Hehe.




Betul tak ? Kan dah kata. Style sangat kan kad raya dia. 



Terima kasih bro Eqbal bagi Momoy kad raya ni. Momoy nak ucapkan selamat hari raya kepada bro Eqbal dan pembaca blog Momoy semua. Eh. Macam awal sangat kan nak bagi ucapan raya. Haha.


P/s: Nak pergi cari kad raya =)



18 comments

July 21, 2013 at 11:34 AM Reply to comment

singgah sat...dari segmen singgah sahur... http://sendiri.net

July 21, 2013 at 1:07 PM Reply to comment

dah lama tak beli kad raya ni..

"Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - www.myvitrd.com"

July 21, 2013 at 2:01 PM Reply to comment

ohsem nye kad raya.. ehee..
btw, blogwalking sini.. jmput follow http://belogzeera.blogspot.com/

July 22, 2013 at 6:08 PM Reply to comment

Handsome la bro Eqbal ni. Hehe~

July 23, 2013 at 8:16 AM Reply to comment

salam ramadhan # 14..datang dari segmen"
"Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

July 23, 2013 at 12:53 PM Reply to comment

wahh..bestnya :>
selamat berpuasa..

July 26, 2013 at 5:34 PM Reply to comment

stylo kn kad raya bro eq ^^

@shafwanterima kasih safwan =)

@Myvitrdhaha... momoy beli sepeket je kot tahun nih

@zeera lilyterima kasih dear sudi visit sini

@Aida Ismailitu lah . good looking =)

@Aida Ismailheheh. good looking ^^

@mama3heroosalam sis =)
salam ramadhan

@Ct Noraishahhehe... mesti lah best. bukan senang nak dapat kad raya ken . hihi

July 29, 2013 at 12:21 PM Reply to comment

zaman sekarang kalau dapat kad raya mesti melompat-lompat keriangan mcm kanak2 ribena *hiperbola sungguh* hehe

@aisyabetul. biarpun ada e-kad apa lah, sms, mmg dan mcm2 lagi tapi kad raya ni mcm sentimental sikit kan =)

August 11, 2013 at 11:00 AM Reply to comment

memang stylo kad raya dia ni...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...