Ini memang ohsem ! | .::: MOMOY blogirl :::.

06 August 2013

Ini memang ohsem !


Assalamualaikum.

Dah tak berapa hari dah nak raya, semalam Momoy dapat kad raya unik. Memang sangat mengujakan. Walau zaman canggih dan magis di hujung jari saja, tapi kalau dapat kad raya yang abang posmen hantar, memang terasa melekat di hati. Ellow, kad raya lah. Bukan abang posmen. pffff.


Memang akan keluar air mata dan air hidung semua, lagi-lagi kad raya buatan tangan ! Terus terang Momoy katakan kalau benda-benda yang handmade ni feeling dia lain macam sikit. Feeling yang deep gitew. Setiap bilah reben fancy yang dipotong dan taburan hiasan rama-rama, ketupat, bintang semua dibuat dengan penuh kasih sayang =) Terasa dekat di hati *lap air mata*



Siap ada pantun enam kerat lagi ^^

Memang best bila nama sendiri tertera pada kad raya. Like like like.



Terima kasih dear chipmunk atas pemberian kad raya ni. Momoy sangat-sangat hargai.


P/s: Order untuk lulur spa Momoy ambil seperti biasa tau. SMS je okay tapi start pos barang pada 12 Ogos 2013. Nak tengok lulur dan produk spa lain boleh ke D HOME SPA.



19 comments

Wahh..comei nya kad rayaa....

August 7, 2013 at 1:47 AM Reply to comment

wah untunglahh rasa mcm last dapat kad raya 2 tahun lepas ot . kesian kan?hihi

August 7, 2013 at 1:29 PM Reply to comment

nak lap air mata jugak lah. terharunya baca entri ni. =)

@aisyahihi *momoy bagi tisu*

@atiqa arisololo...xpe2 tahun depan ada lagi. hihi

@Norhazlina Mohd. Zakiitu la .kad aray comel pengirim nya lagi comel

August 7, 2013 at 5:29 PM Reply to comment

comelnya kad. custom made lagi. special.

August 10, 2013 at 9:02 AM Reply to comment

slmt hari raya momoy..hhehehe

August 11, 2013 at 9:25 AM Reply to comment

sweetnya kad raya tu.

August 11, 2013 at 10:58 AM Reply to comment

kak mia pun dapat juga...

August 11, 2013 at 4:43 PM Reply to comment

wahh.. seronoknya dapat kad raya

August 11, 2013 at 11:31 PM Reply to comment

comelnya..

August 12, 2013 at 9:56 AM Reply to comment

untungnye momoy..salam kenal dan selamat hari raya..jempot ke blog saya http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/

August 14, 2013 at 1:33 AM Reply to comment

tahun ni tak dapat langsung kad raya dan tak bagi kad raya..tahun ni tahun malaihhh..tahun depan baru nak rajin bagi kad raya balik kott hihi :)

August 14, 2013 at 11:15 AM Reply to comment

comelnya kad raya, siap berpantun lagi tu.. Selamat hari raya momoy.. :)

August 14, 2013 at 12:42 PM Reply to comment

sya xpernh lagi dapat kad raya buatan tangan dari orang,dari kedai banyk la..hehehe mmg terharu,klw org buat macam ni untuk kita..hehe selamat hari raya momoy cute :)

August 16, 2013 at 12:15 AM Reply to comment

singah sini dari teratak
www.madrasahkehidupan.com

:)

August 17, 2013 at 3:41 AM Reply to comment

Teman pun suka menda2 handmade yg kreatif ni.. dibuat dari keikhlasan hati mmg lea kita rasa terharu kan yang..

September 8, 2013 at 12:25 AM Reply to comment

wah bestlah sis...kak lea pun dah lama tak dapat kad raya yang boleh dipegang he2...nasib baik tahun ni dapat kad raya dari blogger sis nurdani he3...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...