Simple hair do | .::: MOMOY blogirl :::.

07 November 2013

Simple hair do


Assalamualaikum.

Seminggu lebih berkobar-kobar nak update blog tapi internet buat hal pula. Loading berjam-jam. Padahal baru bayar. Nak tulis banyak perkara sebenarnya. Sebabkan masalah Celcom ni, Momoy just sharing simple DIY yang Momoy kopipes dari Facebook. Senang juga untuk Momoy cari nanti. 


Lagi pun banyak keyword 'cara ikat rambut Korea', 'cara ikat rambut panjang', 'style rambut Korea', 'tutorial rambut ala Korea' dan bla bla bla pasal tutorial rambut Korea kat blog ni. Walaupun tutorial ni bukan la Korea sangattt (sorry), tapi sweet juga dan paling penting senang


Momoy kalau yang susah dan berbelit-belit pun, nanti Momoy yang tensi bila buat-buat asyik tak menjadi. Contoh macam fishtail braid sampai sekarang tak reti-reti. =.= oh macam tutorial ni braid yang biasa-biasa so, oklah bagi Momoy, senang nak ikut ^^


Siapa tak ada kerja, jom try buat sama-sama tutorial yang macam cantik jerrr, macam comel jerr, macam cantik jerr ni... 















6 comments

saya lelaki ,peling suka gaya rambut no 6 paling atas

November 7, 2013 at 1:33 PM Reply to comment

Saya suka gaya rambut yg simple je sebab rambut saya bukannya lawa sangat pun XD

November 9, 2013 at 2:55 AM Reply to comment

sempat lagi mcm cantik ja, mcm comel ja haha

November 9, 2013 at 10:57 AM Reply to comment

@ecan
haha..trending kan sekarang ni ayat tu. hehe

November 9, 2013 at 9:53 PM Reply to comment

style 2nd tu nmpk cntik.. bunga2 gitu. hehe

November 10, 2013 at 3:18 AM Reply to comment

yup, style 2nd tu nmpak siyes lawa ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...