Erti sebenar sebuah kecurangan | .::: MOMOY blogirl :::.

29 November 2013

Erti sebenar sebuah kecurangan


Assalamualaikum kengkawan semua.


Perghh. Tengok tajuk entri dah macam tajuk drama slot Akasia pula. Tak sangka Momoy ni berbakat juga la kan *libas rambut*. Tapi tulis tajuk je la. Skrip orang lain. Muahaha.


Momoy ni seorang yang setia *cough*. Eh. Betul *cough*. Setiaaaa sangat sampai Momoy telah curang tanpa sedar. Uhuk. Hari tu kan Momoy citer yang my babyburn sakit. Momoy kata Momoy sanggup tunggu dia sembuh kan (u.u) 


Haa. Petang publish entri tu, malamnya Momoy dah ada pengganti. Dalam diam babyburn telah Momoy madukan. Huk huk. Momoy tahu beliau telah kecewa dengan sikap Momoy. Sorry my love =.=


Momoy tahu Momoy salah. So, Momoy up entri ni just nak cakap...





sorry

sorry

sorry

sorryyyy





Oh. Tak sangka pula Momoy taip entri geli-geli ni. Haha. Untuk kawan-kawan, Momoy perkenalkan honeydew (eceh. tetiba ada nama). Momoy siap makeover baju dia. Simple saja, guna apa yang ada. Hanya reben (nak guna border lace tapi tak ada), butang-butang extra dari baju Padini dan diamond-diamond yang berguguran. Yang penting ada pink-pink.


Inilah dia simple DIY casing untuk Honeydew...






1. Ikat reben dan lekat.
2. Tabur butang baju
3. Tabur diamond

SIAP 



Hasilnya jadilah begini...




Minimalise saja deco ni





Kih kih kih. Tunjuk casing je la. Simple DIY ni pakai apa yang ada. Buat pun 5 minit je haa. Lepas ni dah tak ada alasan tak  update enti.



P/s: Macam mana pun tetap sayang babyburn lagi sebab camera dia anti-shake. Ambil gambar sambil joget-joget pun no hal punya. Honeydew ni pula tidak recommend untuk golongan tangan parkinson. 


8 comments

November 29, 2013 at 10:52 AM Reply to comment

deco tu kreatif,, sgt lawa :D

December 3, 2013 at 7:37 AM Reply to comment

haha. sengal gila momoy. forever sengal. tgelak saya pagi2. erti sbenar sebuah kecurangan haha. pastu eceh tetiba ada nama honeydew hahaha. mcm apa ja. btw, comel laa casing tu. taste kita memang sama *sep sikit* momoy ni rajin ja buat DIY ni. bagus2

Hehe. tengkiu dear. simple je tu

December 4, 2013 at 5:19 PM Reply to comment

ingatkan babyburn ni sapa la tadi. Seb baik curang tu je.

Tapi DIY tu sgt cute.

December 5, 2013 at 10:58 AM Reply to comment

lap lip lap lip ghituuu.,ehHHee

December 10, 2013 at 1:32 PM Reply to comment

Download Free PC Games http://pcgamezer.blogspot.com/

December 14, 2013 at 12:59 AM Reply to comment

bole plak awk letak nama dia honeydew, haha..

December 24, 2013 at 1:40 AM Reply to comment

kretifnya momoy :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...