Penantian berakhir... | .::: MOMOY blogirl :::.

16 June 2013

Penantian berakhir...


Assalamualaikum.

Alhamdulillah akhirnya GA pertama Momoy telah tamat semalam. Siap mark lagi last day takut  terlajak. Kalau tak menderita peserta-peserta GA dok tunggu pemenang macam buah tak gugur. Eh. Ada ke?


Subuh tadi, Momoy baca dan semak balik kesemua entri para peserta. Check juga syarat-syarat telah dipatuhi atau tak. Sekejap sahaja dah siap. Sebab tak ramai pun yang join. Ni salah sendiri sebab tak gigih buat promosi besar-besaran. Busy tapi ada hati nak buat GA. Booo Momoy boo... tapi syukur Alhamdulillah sebab ada juga yang sudi nak join kan. Terima kasih semua.


Tak guna taip panjang-panjang sebab bukan korang nak baca pun. Cuma nak tengok nama siapa yang naik ke pentas kan. Alaa... Momoy faham sangat perangai semua. Mih mih.







Jadi, siapakah yang bakal menunggu abang posmen datang membawa kain pasang chiffon bersulam, 2 set multi purpose Marc Jacobs dan Yadah Korean skincare travel kit di depan pintu ? Drum pleaseeeee.....




Tahniah pada yang berjaya! Dan jangan lupa reply email Momoy dalam masa 3 hari ye. Assalamualaikum ~




9 comments

June 16, 2013 at 8:36 AM Reply to comment

Assalamu'alaikum, selamat pagi salam sejahtera.

June 16, 2013 at 9:28 AM Reply to comment

tahniah...

June 16, 2013 at 11:45 AM Reply to comment

tahniah utk pemenang..tuntut cepat2 tau..banyak tu.hehe

June 16, 2013 at 1:18 PM Reply to comment

thankz momoy..terima kasih juga utk korang semua.. =) momoy,husna dah balas email momoy tadi..thankz again...

June 16, 2013 at 1:19 PM Reply to comment

tahniah kepada pemenang :)

@mariyanto widodoWa'alaikummusalam dear.
makasih ya sudi mampir sini =)

@Husna Izzatioh. baru balik dari pos office. momoy pos esok =)
tahniah sekali lagi

June 16, 2013 at 1:53 PM Reply to comment

wah bestnyaaa kak

June 17, 2013 at 4:24 AM Reply to comment

assalam, tahniah kpd pemenang

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...