Jom promote diri | .::: MOMOY blogirl :::.

22 June 2013

Jom promote diri


Assalamualaikum readers,

Hari tu dalam site cabin, kitaorang asyik mengunyah benda alah ni. Thanks Jeanifer. Uh, siapa pernah try ?



Tebaloi 

Momoy suka. Rasa macam kelapa parut bakar =)

Yang ni pula sagu sarawak. Rasa dia macam tepung. Eh, memang tepung pun. 



To be honest, Momoy really have nothing to update about. Seriously, boleh pengsan ooo mau perah otak nak update apa. 


Jika kawan-kawan pun seperti Momoy, marilah kita sama-sama join segmen super simple di bawah. Idea bagus kan?




Segmen 1: Saya mahu review blog korang (part 2)
Tarikh tutup : 20 Julai 2013



Segmen 2 : Mari tambah kenalan blogger by Mr. K
Jumlah follower setakat 21 Jun 2013 | 5.30 petang = 589 
Tarikh tutup : 30 Jun 2013



Selamat bersegmen semua !


17 comments

June 22, 2013 at 10:31 AM Reply to comment

Heya Momoy. I miss you so much Momoy. I try to be here again as usual. I hope so and I know so.

Well, rasa coco pandan atau kelapa saya juga suka sangat tuh hihihihii. I like it

June 22, 2013 at 10:06 PM Reply to comment

Salam momoy!! Wahh..makan tebaloi.Azwa tak pernah rasa lagi. Sedap ke?? :)

p/s: Selamat bersegmen :)

@Azwar Syuhadasalam dear. ye yang tebaloi tu momoy suka =)
sedap juga

@Asep Haryonomakasih kak asep. jika kak asep mau coba , terbang ke sarawak . kerana itu makanan tradisi orang di sana =)

June 22, 2013 at 11:27 PM Reply to comment

Thanks sebab sudi join segmen ni ^__^
Senarai penuh peserta segmen telah dikeluarkan. Lets check-it-outt! XD
==►http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-mtkb-by-mrk.html

P/S: cik adik manis kalau boleh buatlah satu entry khas for this segmen ngan URL yg betul ye sbgai mana syarat yg ditetapkan. :)

June 22, 2013 at 11:41 PM Reply to comment

tebaloi! lama tak makan.. hehe..

@aisyahehe. sedap kan =)
momoy baru cuba pertama kali ^^

@Khalid Kylethx dah dtg jenguk

June 23, 2013 at 5:15 AM Reply to comment

ape tu ????? x pernah rasa pn :(

@suhadah saadtebaloi- sarawak snack =)

June 23, 2013 at 7:33 AM Reply to comment

sarawak snack dibuat dari sago,
it's crunchy!

Cantik sungguh blog Momoy ❤❤❤

@Fay Jesseltonthx dear =)
yer, kawan momoy, jeanifer dari sarawak bawak semasa dia balik gawai tempoh hari. sedap. nyum nyum

June 23, 2013 at 5:37 PM Reply to comment

saya datang dari segmen yang sama

http://farahsyamimi.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

done follow sini :)

June 23, 2013 at 11:02 PM Reply to comment

dua-dua tu kan...kan..kan..tak pernah dengar namanya..apatah lagi nak merasa..huwaaaa..........

@farah syamimisalam kenalan dear =)

@||aLeaSaRa||hehe... kalau di sarawak banyak tu =)

May 28, 2014 at 3:28 PM Reply to comment

bw ptg..:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...