HELP ME !!! | .::: MOMOY blogirl :::.

19 June 2013

HELP ME !!!


Assalamualaikum kawan-kawan.

Momoy nak minta pertolongan dari semua. Apa patut Momoy lakukan ? Sekelip mata blog Momoy tiba-tiba:


  • Loading jadi sangat lembap - settle. Much thanks bro Nescafe Ais !
  • Bertukar jadi Google + dan Profile Blogger lenyap ! - a big thank you to sis Mia Liana 
  • Footer bertukar saiz dan seperti compress. - berjaya selesaikan. Alhamdulillah.

Terima kasih pada sis Anastasyea juga =) 


Ada tak sesiapa yang tahu bagaimana cara nak kembali kepada Profile Blogger semula ? Momoy tak dapat nak blogging (dashbaord blogger hilang) dan readers pun tak jumpa link blog Momoy. Tolong emailkan caranya di syalyx_00@yahoo.com


Pertolongan semua sangat-sangat Momoy harapkan ! Terima kasih ~

P/s: Mood tertekan (Y_Y)


UPDATE : 

Tutorial cara kembalikan Blogger Profile dari Google + (daripada email sis Mia Liana. Kredit to her)


1. Pergi http://www.blogger.com/home
2. Klik simbol 'skru' seperti gambar di bawah.
3. Klik 'revert to blogger profile'







16 comments

June 19, 2013 at 10:34 AM Reply to comment

try tanya kak mia la momoy..

June 19, 2013 at 11:24 AM Reply to comment

@Normi Niezamomoy dah send email. huhu...

June 19, 2013 at 4:16 PM Reply to comment

kak mia dah balas emel. rujuk pada gambar yang di printscreen. good luck!

#sorry lambat reply, tengah kursus.

@Mia Lianamuch thx sis sudi tolong momoy. memang terharu. momoy baru buka email =) berjaya !

June 20, 2013 at 12:40 AM Reply to comment

Salam. Saya rasa loading dah ok. Memang code yang saya bagitau tadi ada error. Saya dah remove. :)

@Nescafe aisterima kasih banyak bro =)
macam tak percaya jer sebab jadi lebih ringan dari sebelumnya =) terima kasih lagi sekali ^^

June 21, 2013 at 7:24 AM Reply to comment

ternyata ringan.

@TiranaAdukaAlhamdulillah berkat pertolongan rakan-rakan blogger yang baik hati =)

June 21, 2013 at 6:56 PM Reply to comment

bgus laa dh settle semua problem ^^

*sori sy lmbat view sbb dh jarang2 dpt bW mcm dulu...

@caliph shurikenAlhamdulillah semua dah settle. tak pe dear caliph. buat yg penting dulu. btw, thx sudi visit sini

July 14, 2013 at 5:20 PM Reply to comment

Momoy, thank you sudi tolong Mawar :)

July 14, 2013 at 10:44 PM Reply to comment

oh dah setel rupanya. baru ingat nak tolong. huhu

@Mawar Putihsama-sama dear

@kopi pastadah, dengan bantuan beberapa blogger baik hati. btw, thx encik copy paste =)

July 14, 2013 at 10:55 PM Reply to comment

komen jadi macam tu? kurang faham masalahnya... tgk okay jer. boleh je komen.

@kopi pastaboleh komen. tapi reply komen jadi straight sama jer. sebaris. so org tak perasan kita koen siapa dan koemen berbalas2

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...