Zone barangan percuma | .::: MOMOY blogirl :::.

28 April 2013

Zone barangan percuma


Assalamualaikum kawan-kawan.

Selamat datang ke zone barangan percuma a.k.a giveaway
Akhirnya giveaway pertama momoy untuk meraikan anniversary blog. Yay  (≧ ▽ ≦) 
Momoy tahu blog ini sooo boringgg tapi Momoy nak ucapkan terima kasih sebab sentiasa support blog picisan Momoy ni. Terharu sangat  (T ▽ T)


 MOMOY blogirl's GA (1) photo MOMOYblogirlsGA_zpsd6c75716.gif



Hanya seorang pemenang akan dipilih dalam GA ini oleh Momoy sendiri yang Momoy rasakan menarik dan jujur. Dan, setelah berfikir dengan teliti selama seminggu ni. Ewah. So inilah giveaway dari Momoy yang baik hati (mata ke atas). Hew hew. 



Korean skincare Yadah Vitamin range travel set :
Yadah brightening mask pack
Yadah brightening ampoule
Yadah cleaning nose pack mask
Yadah sun cream spf 40/ PA++
Yadah BB cream spf 20/ PA ++
Yadah vitamin emulsion
Yadah vitamin toner

Kain pasang chiffon bersulam eksklusif (high material)
Boleh hantar tempah untuk pakai raya nanti (^ ▽ ^) ❤


1 set multi purpose bag dari Marc Jacobs (Authentic)
Hitam tu boleh isi makeup atau jadikan purse- isi duit, kad ATM, kad gores dulu bayar kemudian dan dokumen-dokumen penting.
Merah tu boleh isi handphone, duit kertas atau duit syiling.

Momoy dah order bag ni dari oversea. 2 set. 1 set lagi untuk Momoy. Hehe. Tunggu sampai sebulan++ lagi. Jadi actual gambar tak dapat attach tapi percayalah ianya sangat va va voom sebab ianya Marc Jacobs (^ ▽ ^) ❤



Momoy harap kawan-kawan suka akan giveaway yang Momoy sediakan ni. Macam mana nak menang? Syaratnya mudah jer tapi baca dengan teliti yer.


CARA untuk join

  • Tulis 2 perkara yang kawan-kawan SUKA dan TAK SUKA tentang blog ni. (Simple sentence sahaja pun boleh).
  • TAJUK entri bebas. Ikut kreativiti masing-masing.

SYARAT-SYARAT penyertaan
  • Terbuka untuk Malaysian sahaja.
  • Boleh follow blog ni jika suka. 
  • Tepek banner giveaway di atas dalam entri blog beserta link. Tepek di sidebar dialu-alukan.
  • Beri link entri penyertaan dan email di kotak komen di bawah entri ini.
  • Pemenang diberi tempoh 3 hari untuk respon (melalui email) selepas keputusan diumumkan. Jika tidak, pemenang lain akan dipilih. Keputusan muktamad.
  • Tarikh tutup giveaway: 15 Jun 2013 CLOSE


Good luck pada semua dan terima kasih sudi join giveaway ni !


Senarai peserta boleh klik SINI


88 comments

April 28, 2013 at 6:45 AM Reply to comment

hehe..kain tu cantik..hehe..selamat berGA ya kak momoy..! hehe.. mesti dapat respons hebat..

@Nana Lienakain tu seriously memang cantik. mestilah pilih yang terbaik untuk kawan-kawan sebagai penghargaan terima kasih. tengah baik hati ni nak bagi GA. baik amik kesempatan. hehe

April 28, 2013 at 8:26 AM Reply to comment

salam momoy cantik
Insya-allah ada kelapnagn TA join....
Pastinya ramai nanti yang join GA momoy ni....Insya-allah....tgok nanti

Selamat pagi......di hujung minggu yang ceria ini

@TiranaAdukaTerima kasih bro TA. Dan GA dari TA juga =)

April 28, 2013 at 9:31 AM Reply to comment

Momoy,kita join..
tapi tgk dlu kita punya tu..macam tak kena ja..
betul ka kta buat tu Momoy?

http://nanaownlife.blogspot.com/2013/04/percubaan-pertama.html

nleeyna@yahoo.com

@Nana Lienathx dear sudi join. yang pertama pula tu =)
momoy dah terjah. betul la begitu. senang kan.

April 28, 2013 at 10:14 AM Reply to comment

kak mia joinnnn

http://www.mialiana.com/2013/04/lovely-giveaway-by-momoy-blogirl.html

@Mia Liana
tq sis sudi join tapi email sis terlupa bagi =)

April 28, 2013 at 10:26 AM Reply to comment

@.::: Princess MOMOY :::. ni email kak mia.. eli_liana78@yahoo.com

@Mia Lianaok sis mia. tqvm ^^

April 28, 2013 at 10:34 AM Reply to comment

very amazint GA momoy ><
honestly i cannot join ><

April 28, 2013 at 11:01 AM Reply to comment

nak joinlah..:)

April 28, 2013 at 1:07 PM Reply to comment

princess momoy thank tau for the info. so~ i buat the post after reading your comment! nak try my luck too hehehe :}

this is my blog post:
http://monamourmylove.blogspot.com/2013/04/ready-to-impress-whoa-oh-i-like-show-oh.html

my email is: marvellouspiece[@]gmail.com

thanks & have a great day princess!!!

April 28, 2013 at 1:22 PM Reply to comment

Wah....moga dpt bnyak sambutan ya GA nie..btw, happy anniversry untk blog ya... :)

April 28, 2013 at 2:21 PM Reply to comment

saya join:

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/04/lovely-giveaway-by-momoy-blogirl.html

email: roseberry9105@gmail.com

April 28, 2013 at 2:43 PM Reply to comment

hye sis momoy.of course saya nak join sbb dh lama kwn ngan momoy sjk start blogging.nnt saya siapkan entri dan tgglkan link ye ^-*

April 28, 2013 at 6:39 PM Reply to comment

semoga banyak pula yang ikuta GA nya ya sis...
sukses dan lancar :)

sudah lama ta bersua...
salam juga untuk semua :)

April 28, 2013 at 6:44 PM Reply to comment

thnk invite dear..nanti ada masa,sya aka join aw..
:)

April 28, 2013 at 8:40 PM Reply to comment

FD join :)
http://www.fatindiana.com/2013/04/lovely-giveaway-by-momoy-blogirl.html

ftndiana@ymail.com

April 28, 2013 at 9:01 PM Reply to comment

Salam..join

http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html

Email : imtifa_annur@yahoo.com.my

April 28, 2013 at 10:01 PM Reply to comment

http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/lovely-giveaway-by-momoy-blogirl.html

April 28, 2013 at 10:26 PM Reply to comment

saya tak boleh jika join ya? ini GA special untuk women bukan?

April 28, 2013 at 11:12 PM Reply to comment

yehaaaa sis momoy...dah join :)

http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ga-2013-lovely-giveaway-by-momoy-blogirl.html

e-mel : aleasara69@yahoo.com

April 28, 2013 at 11:16 PM Reply to comment

kena rangka entry dulu ni nak tarik hati momoy :)

April 28, 2013 at 11:48 PM Reply to comment

done follow sini.. jom follow me back.. nati nk join segmen ni lah.. heee..
http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/03/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html?showComment=1367163167949#c8927723261684226626

April 28, 2013 at 11:52 PM Reply to comment

God Willing anak saya bulan Juni depan akan turut serta program pertukaran pelajar ke Malaysia, adik Momoy.

April 29, 2013 at 8:30 AM Reply to comment

Join.... http://ebob-dawesome.blogspot.com/2013/04/1ga-by-zone-barangan-percuma.html

^_^

April 29, 2013 at 11:02 AM Reply to comment

hadiah mmg menarik..tp nt semua tailor mesti dh close order untuk tempahan baju raya..hehe.

April 29, 2013 at 11:53 AM Reply to comment

join jugak=)

http://merahsitulip.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma-aka-giveaway.html

April 29, 2013 at 12:10 PM Reply to comment

ok..lupe emel...hihihi

emel : sagira85@yahoo.com

http://ebob-dawesome.blogspot.com/2013/04/1ga-by-zone-barangan-percuma.html

^_^

April 29, 2013 at 12:29 PM Reply to comment

salam momoy cantik..

TA join ..
ini linknya...

http://1blogbacklinks.blogspot.com/2013/04/lovely-giveaway-by-momoyblogirl.html

dan ada sesuatu buat momoy...
untuk GA momoy ni...

April 29, 2013 at 12:48 PM Reply to comment

Pada sesiapa yang nak mudah kerja atau kurang masa tapi nak join GA momoy...

sila ke sini

http://1blogbacklinks.blogspot.com/2013/04/mudahnya-join-ga-momoy.html

copy dan pastekan ke bahagian HTML post anda

HASILNYA AKAN jadi seperti disini

http://1blogbacklinks.blogspot.com/2013/04/lovely-giveaway-by-momoyblogirl.html


Yang dah tersedia untuk di copy DISINI
http://1blogbacklinks.blogspot.com/2013/04/untuk-mereka-yang-nak-join-ga-momoy.html

HAPPY BLOGGING TO ALL and sharing is caring....good luck

@Kuroda Arisaoh. next time momoy will open for international ok dear ariisa =)
stay tune

@Normi Nieza mari mari sis normi

@gina
dear lovely gina. tq for join. all the best yea

@MasDieyterima kasih dear masdiey =)

@Eyma sutq dear sbb join . nnt momoy terjah

@||aLeaSaRa||huhu . okies dear alea . thx for support =)

@budi os 19salam kembali dear budi. terima kasih dear atas ucapannya

@Sya Chot ..boleh saja dear . join la bila ada masa ye

@Dianaatq dear . nnt momoy terjah

@annur_islamok. tqvm much

@Aimi Rahimtq dear sudi join. nnt beri email ye

@zachflazznga kisah laki atau perempuan yang join. cuma syarat Malaysian. bila-bila momoy buat untuk international pula ya

@||aLeaSaRa||tq dear. all the best!

@Soperk. hahahha

@tenku butangtengkiu dear =)

@zachflazzbenar kah kak zach. wah... yang mana satu ya. agree kah kak zach

@BoBok tq dear sudi join. tapi nanti beri emailnya ya

@Suspek Utamaxpe. boleh pakai untuk raya haji kalau x sempat atau kenduri kawen atau apa2 event

@Tulip Merahtengkiu dear. nnt bg emailnya ya

@BoBok perfect. tengkiu dear bob

@TiranaAdukawahhh.... tengkiu bro TA
siap create something senangkan momoy dan user lain =)
momoy hargai sangat2

@TiranaAdukaterima kasih sudi join bro TA
dan thx for the gift for GA

@TiranaAdukasalam bro TA.
thx sudi join tapi bro TA ada tertinggal iaitu 2 perkara yg SUKA dan 2 TAK SUKA ttg blog momoy.

April 29, 2013 at 4:12 PM Reply to comment

nantilah bunda fikir dulu nak join ke tak okey...apepun selamat maju jaya..

April 30, 2013 at 10:35 AM Reply to comment

dah betulkan... tq tegur..huhu

http://merahsitulip.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma-aka-giveaway.html

April 30, 2013 at 6:39 PM Reply to comment

http://www.cikfie.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html

April 30, 2013 at 10:37 PM Reply to comment

comel2nya hadiah...

April 30, 2013 at 10:39 PM Reply to comment

join

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html

May 1, 2013 at 12:18 AM Reply to comment

huhu

thank tengur dear..dah betulkan balik..

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html

May 1, 2013 at 3:05 PM Reply to comment

Assalamualaikum sis! Saya pun dah join :) adakah syarat yang ditetapkan oleh sis telah saya patuhi? Btw hadiah dia best sangat-sangat! :) ini email saya atieqah.hisham697@gmail.com

http://queenka-ballerina.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway.html

May 1, 2013 at 5:27 PM Reply to comment

menarik-menarik hadiahnya :)

May 2, 2013 at 10:22 AM Reply to comment

http://norminieza.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-momoy.html

normi80my@yahoo.com

May 4, 2013 at 1:12 AM Reply to comment

gud luck semua ^^

*insyaAllah, klau sempat sy join...

@puteri kasihjemput la join dear kasih

@Atieqah Hishamthx dear sudi join =)

May 5, 2013 at 6:18 PM Reply to comment

momoi, husna join ye dear =)

http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/05/momoy-blogirl-awesome-giveaway.html

husna_naem90@yahoo.com

@Husna Izzatiok dear. momoy terjah =)

@Iehah Farihahthx dear. nnt bg email ye

@Siti(zoey)jemput join sekali

dear momoy , lisa join kay ..

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/05/suka-cakap-taksuka-cakap-suka-ehh.html

May 8, 2013 at 12:29 AM Reply to comment

ni email : isyamyra@yahoo.com , sorry , thanks momoy bgtaw lisa ..

@syaewewwie abdullthx u dear and gud luck. nnt bg email ye

@syaewewwie abdullthx my dear and good luck =)

hana join :

http://dhyeahana.blogspot.com/2013/05/super-duper-giveaway-by-momo-cute-girl.html

* ladyred.hana@gmail.com

May 20, 2013 at 3:45 PM Reply to comment

dah betulkan

http://merahsitulip.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma-aka-giveaway.html

nuramirah_za@y7mail.com

sori....

June 5, 2013 at 7:33 PM Reply to comment

Hi,momoy yg cute.
Walaikumsalam ye.. cik echa ell follow and join ga awk. thanks.

http://aishaulong.blogspot.com/2013/06/zone-barangan-percuma-aka-giveaway-by.html

email : noraisahulong@yahoo.com

@Echezrintengkiu dear sudi join =)

@Tulip Merahtengkiu dear but cuba dear baca dengan hati2 =)

June 15, 2013 at 4:57 PM Reply to comment

http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/zone-barangan-percuma-yang-awesome-by.html

email: allynshaminza_eva@yahoo.com

@lienliendotok. thx dear sudi join =)

July 22, 2013 at 11:54 AM Reply to comment

http://aishaulong.blogspot.com/2013/07/1st-mini-giveaway-2013.html
tag.

@Echezrinthx u dear tag momoy =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...