Senarai blogger yang gorgeous, hot dan spicy di Malaysia ! | .::: MOMOY blogirl :::.

02 May 2013

Senarai blogger yang gorgeous, hot dan spicy di Malaysia !


Assalamualaikum.


Mereka adalah blogger yang gorgeous, hot dan spicy yang bakal membawa pulang ganjaran bernilai RM 400 ribu. Kawan-kawan nak tahu bagaimana mereka ini boleh terpilih? Atau kawan-kawan berminat untuk mencuba? Boleh KLIK SINI.


Bagi yang dah join, Momoy ucapkan terima kasih atas sokongan kawan-kawan. Di bawah ni senarai peserta-peserta. Cuba check ye kot-kot ada yang tertinggal bas, boleh inform Momoy. Yang mana ada remarks warna MERAH maknanya tak ikut syarat. Cecepat betulkan semula sebelum GA tamat iaitu pada 15 June 2013 tau.


Thank you and all the best for gorgeous-gorgeous sekalian !


SENARAI BLOGGER GORGEOUS itu
Update | 16 June 2013

001. Percubaan pertama by dear Nana Liena OK
002. Love Giveaway by Momoy Blogirl by sis Mia Liana OK
003. Ready to impress, whoa-oh~ I like the show, oh oh~ by dear Gina OK
004. Lovely Giveway by Momoy blogirl by dear Eyma su OK
005. Lovely Giveaway by Momoy blogirl by dear Dianaa OK

006. Zone barangan percuma by dear annur islam (1 dislike tak ada) 
007. Lovely giveaway by Momoy blogirl by dear Aimi Rahim (email tak ada)
008. Lovely giveaway by Momoy blogirl by dear Aleasara OK
009. 1st GA by Zone barangan percuma by dear bob OK
010. Zone barangan percuma a.k.a giveaway by dear Tulip Merah (2 like dan email tak ada)

011. Lovely Giveaway by Momoy blogirl by bro Tirana Aduka OK
012. Zone barangan percuma by dear Fie (2 like, 2 dislike dan email tak ada)
013. Zone barangan percuma by dear Iehah Farihah (email tak ada)
014. #1st Giveaway by dear Quennka Ballerina OK
015. First Giveaway by Momoy by dear Norminieza OK
016. Momoy blogirl awesome giveaway by dear Husna OK

017. Suka cakap tak suka cakap suka. EHH ? by dear Aishah Abdullah OK
018. Super Duper Giveaway by Momoy Cute Girl by Lady Hanna OK
019. Zone barangan percuma a.k.a giveaway by Momoy by dear cik echa ell OK
020. Zone barangan percuma yang awesome by Momoy by dear lien lied OK



E.N.D 


21 comments

May 2, 2013 at 9:52 AM Reply to comment

fuh.selamat okay..hehe. ^^

May 2, 2013 at 9:59 AM Reply to comment

xsempat nak join lagi..:)

May 2, 2013 at 10:30 AM Reply to comment

wahhhh... kak mia no 2 datang lapor diri ni..

May 2, 2013 at 1:28 PM Reply to comment

Opsssssssssssssss....
alamak..ada yang tak lengkap rupanya...adus..
OK momoy...dah betulkan mohon di cek erk...

Thanks...

http://1blogbacklinks.blogspot.com/2013/04/lovely-giveaway-by-momoyblogirl.html

May 2, 2013 at 2:58 PM Reply to comment

dah join...ok..:)

@Nana Lienaok jer. simple je syarat nyer =)

@Normi Niezax pe. byk masa lagi =)

@Mia Lianatengkiu kak mia. sudi datang blog momoy sis

@TiranaAdukaok dah jenguk. betul dah tu. thx bro TA

May 2, 2013 at 3:16 PM Reply to comment

kalau sempat nanti puteri join yer dear :)

May 2, 2013 at 11:27 PM Reply to comment

wah yip yip horrey sayang momoylah he3....x sbr tgu hari mengundi erkkk bkn pru13 tp undian segmen ni he3...

May 3, 2013 at 7:56 AM Reply to comment

salam momoy
Saya yg patut terima kasih pd momoy chantik.

May 3, 2013 at 7:57 AM Reply to comment

terima kasih momoy

May 4, 2013 at 1:17 AM Reply to comment

gud luck semua ^^

May 4, 2013 at 12:28 PM Reply to comment

momoy, nanti do internationally ya ;)

amiraaurelia.com

gud luck utk semua

May 20, 2013 at 3:46 PM Reply to comment

sis, dah betulkan...dah comment kat entry contest...

@Amira Aureliaok dear . InsyaALLAH

@Tulip Merahcuba sis tengok contoh yg lain

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...