Flat | .::: MOMOY blogirl :::.

11 December 2012

Flat


Assalamualaikum semua.


Haip. Bukan flat 'itu' yer. Tapi flat kasut laa. Babap kang


Hari-hari busy sampaikan tiada masa nak berjalan-jalan dengan heels tercinta. Oh. Momoy ni pencinta kasut tumit tinggi. Pantang lihat heels yang gorgeous, pasti rasa tergoda. 


Hari tu di East Coast Mall, terjatuh cinta dengan heels dari Zang Toi. Super gorgeous Momoy cakap. Tapi tak beli sebab time tu cuma singgah ECM saja. Rushing. Sampai hari ni terbayang-bayang lagi heels tu. Huhu... I want. I want. I want.


Oleh sebab asyik pakai safety boots saja, betis pun dah sedikit naik. Untuk memeriahkan lagi, Momoy beli flat ! Perkara yang sangat jarang berlaku pada Momoy. Baguslah tu. Pakai laa flat tu sampai jadi kaki gajah. Huhu T__T


Balik rumah masih tak percaya lagi. Eh. Eh. Macam mana boleh terbeli flat ni. Layankan saja gambar sandal dan balerina baru Momoy dari Vincci ni. Sementara Momoy nak duduk di sudut dinding untuk berfikir macam mana boleh beli flat. Pelik. Pelik. *geleng-geleng kepala*



Momoy suka flat dari Vincci. Comfort kot =.=

Sandal biru pertama Momoy ! 

Sangat suka yang ini. Pink! Really-really comfort dan bow kecil tu 
menambahkan kecomelan ^____^

Double pelik. Biru lagi. Rak kasut Momoy didatangi 2 kasut biru kali ini x_O



Kawan-kawan suka kasut baru yang mana?


31 comments

December 11, 2012 at 10:05 PM Reply to comment

kyaaaa~
flats... but saya x gemar pakai mcm tu sbb bile jalan tapak kaki jd straight & bunyi flop, flop & flop.

huhu tc dear xoxo

December 11, 2012 at 10:37 PM Reply to comment

Mizapun suka heels jugak tapi selalu terbeli wedges :) Kalau ke Vincci serious tak boleh tahan dengan kasut yang super duper gojes :)

December 11, 2012 at 11:03 PM Reply to comment

Dulu fie suka pakai flat je tapi bila part nak pergi events apa apa mula lah gelabah pasal takde heels. Sekarang beli dua dua. Hehee

December 11, 2012 at 11:27 PM Reply to comment

kaki saya sakit bila pakai heels...pesen kaki montel2 kot..huhu

December 11, 2012 at 11:56 PM Reply to comment

alas kaki itu yang disuka anak saya. bagus dan mungil. seronok.

December 12, 2012 at 12:18 AM Reply to comment

DEQ SUKE 3 3 .. NK PINJAM LEH X KAKMOI ? HOKHOK

SEKARG PAKAI SANDAL JE.. NAK PKAI HEELS TAKUT NMELECIT SB SUKA JLN2

December 12, 2012 at 3:06 AM Reply to comment

@gina
sama la ngan momoy. kurang sexy pakai flat.
>.<

December 12, 2012 at 3:07 AM Reply to comment

@miza yusof
tambah kalau vincci++
fuh. memang tak tahan

December 12, 2012 at 3:08 AM Reply to comment

@fifieoh terbalik pula
momoy banyak heels , yang flat ni baru yang ini lah
heheh

December 12, 2012 at 9:53 AM Reply to comment

Tahniah dengan koleksinya nih Moy. I like them all. They really fits on you. Girlies stuff yeah

December 12, 2012 at 10:16 AM Reply to comment

cikeyra xpndai pakai heels,asal pakai je tergelincir.huhu sedey mehh

December 12, 2012 at 10:23 AM Reply to comment

Perempuan dan kasut tidak boleh dipsisahkan. Hehe

December 12, 2012 at 11:30 AM Reply to comment

flat? igtkan MOMOY pindah umh flat or MOMOY betul2 flat tadi...hoho...pakai kasut flat ni mmg selesa & lagi bagus utk kesihatan berbanding heels tapi kalau badan rendah pakai flat bertambahlah flatnya...hoho...anyway, nice shoes espc. yg kaler pink tu..i like it!

December 12, 2012 at 5:20 PM Reply to comment

jom kita pergi jalan2 jom dengan kasut baru awak.. :)

December 13, 2012 at 2:51 PM Reply to comment

sya prefer wedges n flat..hee..selesa..:) lama tak datagn jenguk momoy..hee

link Chot,Jom singgah :
http://chot91.blogspot.com/2012/12/entry-bertarikh-12122012.html

December 14, 2012 at 12:43 PM Reply to comment

keren kali ya mba momoy

December 15, 2012 at 8:40 PM Reply to comment

Wilma suka tengok yang pink tu...
Cute sangat ^_^

December 16, 2012 at 10:28 AM Reply to comment

@Nana Hashimmontel-montel kiut. auww

December 16, 2012 at 10:29 AM Reply to comment

@zachflazzhehe...nanti beli saja banyak-banyak buat anakmu ya kak zach
lagian. di Indonesia sana ke sekolah boleh pakai alas kaki begini kan

December 16, 2012 at 10:29 AM Reply to comment

@dEdEQ dE wIshEs
boleh je kalau dear nak pinjam
momoy leh sewakan
haha

December 16, 2012 at 10:30 AM Reply to comment

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕
momoy dalam kereta mesti ada sandal dan heels. bila penat tukar pakai sandal pula

December 16, 2012 at 10:35 AM Reply to comment

@Cik Eyraerkkk...alamak
kalau macam tu pakai sandal je dear
lagi safety

December 16, 2012 at 10:35 AM Reply to comment

@Hazmin Hamudinhehe...betul tu dear ^^

December 16, 2012 at 10:38 AM Reply to comment

@OdahOne OdahOneBizz
hehe...hari2 pakai safety shoes jer.
sesekali bila terlepas kandang, harus pakai heels jer. hehe

December 16, 2012 at 10:39 AM Reply to comment

@boni kacakecece...jom jom. nak jejalan mana ni si kacak =P

December 16, 2012 at 10:40 AM Reply to comment

@chot ok..!
salam dear chot
momoy pun jarang berblogging sekarang
busy =)
momoy pun suka wedges kalau malas pakai heels
anything yang tinggi momoy suka =)
ini baru nak pakai flat

December 16, 2012 at 10:40 AM Reply to comment

@jhonytatomakasih ya dear
makasih juga sudi mampir blog momoy ni

December 16, 2012 at 10:42 AM Reply to comment

@Dunia Wilmaoh momoy pun suka yang pink tu
sebab selesa sgt compare yang biru

December 16, 2012 at 3:50 PM Reply to comment

cam kurang je koleksi tu..

December 19, 2012 at 9:45 AM Reply to comment

Bnyknya kasut momoy..hehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...