Momoy nak ini... | .::: MOMOY blogirl :::.

11 October 2012

Momoy nak ini...


Assalamualaikum kawan-kawan tersayang.

Momoy nak ini...



Anyone care to pool some money =.=


Update : My new TV


41 comments

October 11, 2012 at 5:32 PM Reply to comment

wahhhhhhh.... tiap2 hari nampak lelaki hensem pun ok gak... hehehehe

(lawak je)

October 11, 2012 at 5:34 PM Reply to comment

pergh...tak dapat ta nak bantu

@Mia Liana
sis nak tolong momoy beli LED ker? bhuahaha

@TiranaAduka
keh keh tak apa dear
saja buat iklan. mana tahu untung sabut timbul

October 11, 2012 at 5:48 PM Reply to comment

berpa harga?

October 11, 2012 at 6:21 PM Reply to comment

nanti kita shopping sama2 ye..hehehehe

aga gambau macam mana tu?? hurm.. awak try sign up google+ dulu

October 11, 2012 at 6:43 PM Reply to comment

UMA DEQ ADE KAKMOI .. MEH LA AMEK .. TP KNE PULANGKAN BLIK .. HIKHIK

October 11, 2012 at 7:37 PM Reply to comment

Wa'alaikumsallam Momoy cantik :).

Kalau untuk masalah ini, Zevin tak bisa bantu. Karena Zevin tak punya wang. Hehehe...

October 11, 2012 at 8:56 PM Reply to comment

kalau nak yg ni tak dpt nak tolong

October 11, 2012 at 9:46 PM Reply to comment

mau pesen berapa moy??? hehehehe *kidding

October 11, 2012 at 10:57 PM Reply to comment

Wah mau beli Monitor LED ya MOMOY? I have just purchased one LED 18,5 Inch dengan harga Rp.1.250.000,- or One Million Two Hundred and Fifty Thousand Rupiahs. I don't know how much RM there MOMOY? You can count it :))))

I wish I could send you one :))

October 12, 2012 at 3:43 AM Reply to comment

wah ap tu? nak lelaki keluar dari tv ke ap? hehehe .. alah dear. takkan LED je? kalau mintak LCD mee boleh bg. dsbbkan mintak LED taley lah bagi . huahuahua xD

October 12, 2012 at 4:49 AM Reply to comment

wah MOMOY mau beli monitor LED ... ??
carilah yang terjangkau di price tapi quality bagus .. :)))

October 12, 2012 at 12:09 PM Reply to comment

wah, saya mau juga..insyaAllah akan dapat nanti

October 12, 2012 at 9:13 PM Reply to comment

nah duit~ *hulur duit* hahhaa

October 12, 2012 at 9:20 PM Reply to comment

selamat malam dan salam kenal

pure marine collagen
October 12, 2012 at 9:39 PM Reply to comment

Hai,
Sila add Group Facebook : Kolagen Rumpai Laut Asli 100% & Termurah untuk mendapatkan harga borong Kolagen Rumpai Laut :)

@boni kacak
best ke google+ tu
macam menyusahkan jer bila nak trace semula
apa kelebihan dia eyh

@dEdEQ dE wIshEs
nak amik tapi nak buat harta...uhuk uhuk

@Zevin
hai zevin yang gantang (yah ayat jual minyak nih)
nga apa-apa sih =)
momoy tetap bahagia kamu sudi komen di sini

@aku HaniAsyira
ngeh ngeh
xpe dear ...saja je nak minta
mana tau ada dermawan terbaca entry ni
hehe

@UnlimitSoft
momoy mau cari sony , samsung atau philip =)

@Asep Haryono
wahhh...million-million? dengar ajar million-million itu tanpa rupiah bisa buat momoy pengsan nih
hmm...momoy pun nga tahu berapa convert RM ngan Rupish sekarang

tapi kalau di Indonesia air sama roti harga 10 ribu rupiah. Di malaysia cuma RM 1.70 sahaja

thank you kak asep atas komenmu
bisa buat momoy bahagia =)

@-meeSUPERGIRL-
hehe...oho..pandai yer

@A. Y. Indrayana
iya dear Indra
momoy masih survey-survey LED (juga survey ongkos. haha)
mau gantung di bilik momoy

@Hanani
err...tapi kalau sis tak berkenan, boleh beri pada momoy. momoy terima saja
hehe =)

@haz
hulur tangan *amik duit*
mekasih dear. heheh =)

October 13, 2012 at 11:06 AM Reply to comment

Wah. Sop pun nak smarttv 3d. Tunggu harga murah sket lagi :)
Blueray pun mahal lagi :)

October 13, 2012 at 11:51 AM Reply to comment

@dayteenlea
tanya harga ni. dear ak belikan ke?
wink wink

October 13, 2012 at 11:52 AM Reply to comment

@mariyanto widodo
salam kenalan dari momoy
makasih sudi mampir ke sini =)

October 13, 2012 at 12:11 PM Reply to comment

Amboi amboi amboi? Haha kalau ada duit nad dah beli utk diri sendiri, kehkeh ;p

October 13, 2012 at 8:18 PM Reply to comment

tiranaaduka@gmail.com

October 13, 2012 at 10:45 PM Reply to comment

hepi hunting LED ^^

October 14, 2012 at 5:22 PM Reply to comment

oh . sila pakai astro . kalau pakai antena biasa gambar tak cntik . serius

October 16, 2012 at 12:55 AM Reply to comment

Berencana ingin beli monitor baru ya moy...hehe :)

@Sop Nama Saya
oh banyak jenis tv yang momoy x tau

@Nadratul Syazwana
dan kalau ada wit lebih , beli untuk momoy pula k

@TiranaAduka
thx dear TA
sudah email

@CekbOlat-bOlat
benar. tapi momoy x suka astro
bosan

@budi os 19
fikir-fikir begitu dong mas =)

October 17, 2012 at 1:17 PM Reply to comment

aku nak momoy.. hahahaha... :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...