Baju raya designer Fiziwoo untuk dijual *NEW ITEM* | .::: MOMOY blogirl :::.

26 July 2015

Baju raya designer Fiziwoo untuk dijual *NEW ITEM*


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Taqaballahu minna wa minkum (Semoga ALLAH menerima amalan aku dan kamu). Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.



Haii... macam mana raya kamu ? Ada yang masih bercuti raya lagi kan ? Momoy beli baju raya online sahaja tempoh hari. Nanti Momoy cerita satu-satu ok.



Kenal Malaysian designer Fiziwoo ? Alaa... yang design baju Neelofa, Hanez Suraya (tak minat dia), Ziana Zain dan ramai juga ler artis letop-letop.



Baju raya Fiziwoo 'Raya and The City' tu Momoy beli untuk pakai raya tahun ni. Memang excited giler bila dapat parcel dari Zalora 2 hari lepas. Okay. Semua baju raya Momoy beli after raya. Huhu... Tak kisah la. Raya kan sebulan. Lagi pula open house kan banyak. 





Fiziwoo Ampang kurung in mint

Fiziwoo Ampang kurung in royal blue





Citer pasal baju raya Fiziwoo tu kan, Momoy purchase Ampang kurung. Sama yang macam Neelofa tu pakai. Material neoprene. Ramai juga designer yang guna material neoprene lately ni kan. Rizalman pun guna neoprene untuk mugla skirt dia (oh. yang ni pun lawa).






Momoy beli Ampang kurung Woo/Fiziwoo di Zalora. Tapi dah lewat sangat. Pos office pun dah tutup. Dapat parcel last week. 

Net price RM 509
Kat Zalora tinggal size M dan L saja untuk kurung ampang royal blue nih





Memang lawa glamour habis baju nih. Tapi sayang dengan Momoy kecik kat bahagian bawah. Bonts i besau sikit *blushing*. Jadi, tak dapat lah Momoy nak pakai. Since baju raya Fiziwoo ni tak boleh tukar size kat Zalora, jadi, Momoy nak letgo NEW Ampang kurung size S. Warna royal blue memang bold dan 'in'. Nak letgo RM 470 include postage saja. 






Warna macam gambar kat atas. Ini sebab henpong murah Momoy




#rayaandthecity
#fiziwoo
#woofiziwoo





Follow instagram @fiziwoo





Sesiapa yang berminat nak glamour fe-feeling macam Neelofa boleh lah whatsapp dengan segera. Item adalah BARUNEVER WORN okay.





+6014-5445 951 
Momoy


Status : SOLD to Rohaidatul







11 comments

July 27, 2015 at 3:26 PM Reply to comment

cantik n glamer abis yunk.. tapi xtau lah uat ke idak ngn cml huhu..

@ComelComot
dengan momoy ketat. urmm... patut momoy amik M. Hais. Mujur momoy ada baju raya yang lain

July 28, 2015 at 11:04 PM Reply to comment

Cantik.....

August 1, 2015 at 12:39 AM Reply to comment

Cantik sgt 2

August 3, 2015 at 11:21 AM Reply to comment

wahhhh...mengancam habis design baju tu..

August 11, 2015 at 12:11 PM Reply to comment

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

August 22, 2015 at 9:03 AM Reply to comment

keren banget bajunya

October 4, 2015 at 10:30 AM Reply to comment

cantik banget mba..

November 30, 2015 at 10:44 AM Reply to comment

cantiiik banget bajunya... suka deh sama yg warna biru hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...