Sesiapa nak handbag Poplook FREE ? Murah hati nak bagi ni | .::: MOMOY blogirl :::.

03 April 2014

Sesiapa nak handbag Poplook FREE ? Murah hati nak bagi ni


Assalamualaikum semua.


Eh. Rupanya blog dah nak masuk 2 tahun la. Iya, Momoy tahu blog ni masih baru nak belajar berjalan. Tapi kan, Momoy tetap happy biar pun tak sehebat blogger lain. So, mood happy tu Momoy nak share dengan yang lain. Inilah masa Momoy nak buat giveaway ! Sila teruja sebelum Momoy buat keputusan batalkan.


Ini kali kedua Momoy buat GA. Yang rasa nak guling-guling sebab tak join GA Momoy yang pertama dulu boleh bersorak gempita sekarang. Hey, GA dulu not bad juga kan? KLIK SINI.




 photo bannergif_zps2f4ea753.gif
Tarikh tamat GA | CLOSE





Pemenang dipilih oleh Momoy sendiri berdasarkan jawapan jujur. No bodek-bodek. So, tulis saja tanpa ada dinding wokey. Momoy tak akan terasa hati. Tsk. Betul ke ni *tepuk-tepuk hati*


Macam mana nak join ?


  • Tulis 2 perkara yang korang SUKA dan 2 perkara yang korang TAK SUKA pasal blog ni. Simple sentence pun tak apa. 
  • Tajuk entri BEBAS. Boleh je kalau nak selit dalam entri korang. 
  • Tag 2 orang.
  • Copy link dan paste di 'kotak komen'
  • Like page jika suka :





Inilah GA yang Momoy dah pilih selama sebulan dua ni. Ewah. Pilih hadiah pun sampai berbulan-bulan. Kihkih. Bersabar sangat tau tunggu dan kumpul satu-satu sampai kat tangan sebab tak nak cari sponsor untuk GA. Okaylah, hope korang suka la ye.




Cute album set
Boleh simpan gambar kenangan dalam ni #flashback



Butterfly lace cardigan 
Momoy suka lace sebab efek romantik. Boleh pakai sebagai cardigan 
atau tambah brooch besar di tengah untuk dijadikan kebaya. 
Sorry, snap macam asal parcel terima. 
Ni kes malas nak buka-shoot-lipat semula. Hoho.



Cute bow pearl necklace
Hamboi... semua caption nak tambah perkataan 'cute'. 
Trademark Momoy yang suka bow sebab homei ! 



Set lulur spa kopi dan mandian gel santan kelapa
**Note : Jika like page D HOME SPA 



Set cawan dan mangkuk comel bentuk button keyboard. 
Ajak room-mate minum petang sambil gosip-gosip.
Mangkuk tu kalau tak nak isi jajan atau kacang, boleh buat guna untuk isi tools 
yang kecil-kecil (brooch etc.). 



Dan...




Handbag Poplook.com (Poppy) kulit buaya yang sangat cun ni *mata bersinar-sinar*




Pheww... Baik hati sangat ni bagi handbag. Ini je gambar yang sempat di snap. Nak tepek gambar dari website Poplook.com tapi tak sempat. Sampai je bag, terus snap dan cepat-cepat packing semua hadiah. Ni kes takut terguna la tu (menahan hati).


Buat masa ni Momoy belum fikir tarikh tamat GA. So, cepat-cepat la join. Dan satu lagi hal yang penting, Momoy sangat busy bulan April hingga pertengahan May ni. Jadi senarai peserta akan di update lambat (sila jangan terkejut tau)



Terbuka pada sesiapa asalkan beralamat di Malaysia. 



UPDATE : Winner 


40 comments

April 5, 2014 at 10:31 PM Reply to comment

bila tarikh tutupnya ni sis momoy? :)

April 6, 2014 at 12:04 PM Reply to comment

http://norminieza.blogspot.com/2014/04/momoy-2nd-anniversary-blog-giveaway.html

done join..:)

April 7, 2014 at 7:42 AM Reply to comment

http://pinkylaptop.blogspot.com/2014/04/jom-rembat-hadiah-comel2-dari-momoy.html

momoy kmk join yah :)

April 7, 2014 at 12:10 PM Reply to comment

serious tak kisah kalau tak menang pun. sungguh dah lama orang tunggu nak cerita pasal momoy dalam blog. ni cuma sambil menyelam minum air hehe. Kalau menang orang anggap hadiah dari kawan :)

http://ecansenpai.blogspot.com/2014/04/my-one-and-only-blogger-friend.html

April 7, 2014 at 12:32 PM Reply to comment

Assalamualaikum.. wah bestnya. in shaa Allah, sheila join ya. hehehe suka tengok hadiah conmel2 ni ~~~

April 11, 2014 at 8:11 PM Reply to comment

salam,,,sis,,ya Allah..lame sgt kite x update blog..busy sgt..baru dpt krja baru...anwy,,ni bru bkak blog yg brsawang..singgah blog sis momoy..moga sis murah rzki ye..rjin buat GA..kite ni konfius la...mcm da nk delete blog..sbb malu jd blogger tp x update2..hihi..x nyempat2 nk update..

April 15, 2014 at 12:57 PM Reply to comment

http://sara-yasmine.blogspot.com/2014/04/jom-rembat-hadiah-comel2-dari-momoy.html

MMudah2an ada rezeki ^~^

April 16, 2014 at 2:30 PM Reply to comment

Ada masa nnti kte join ye :)
Lama x singgah blog momoy nie..
Ada perubahan daaa :)

April 16, 2014 at 10:05 PM Reply to comment

Siap!!

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/2nd-anniversary-blog-momoy.html

April 17, 2014 at 4:01 PM Reply to comment

Salam . Join !
http://luviza-98.blogspot.com/2014/04/2nd-anniversary-blog-giveaway.html

April 18, 2014 at 12:15 AM Reply to comment

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2014/04/giveaway-handbag-poplook-butterfly-lace.html

April 18, 2014 at 9:23 AM Reply to comment

akak ana join yer
http://adna2029.blogspot.com/2014/04/second-anniversary-blog-momoy.html

April 18, 2014 at 10:55 AM Reply to comment

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/momoy-2nd-anniversary-blog-giveaway.html

April 18, 2014 at 5:49 PM Reply to comment

ok momoy comel pun nak join lah

April 18, 2014 at 8:55 PM Reply to comment

Joined :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/giveaway-siapa-nak-handbag-poplook-free.html

April 18, 2014 at 11:13 PM Reply to comment

Ana joined...
http://nenektanjung.blogspot.com/2014/04/momoy-2nd-anniversary-blog-giveaway.html

April 19, 2014 at 4:39 AM Reply to comment

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/04/momoys-second-anniversary-blog-giveaway.html

April 19, 2014 at 10:32 AM Reply to comment

join - http://sharifahamarina.blogspot.com/2014/04/ga-sesiapa-nak-handbag-poplook-free.html

followers - 880 :)

April 19, 2014 at 2:27 PM Reply to comment

saya join ye momoy
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/04/momoy-nak-bagi-handbag-poplook-free.html

April 19, 2014 at 5:56 PM Reply to comment

kmk mok join...lambat kit tarikh tutup. gik busy mengalahkan sidak taib tok. hihi

April 20, 2014 at 12:19 AM Reply to comment

2nd GiveAway Cik Momoy http://comot-pink.blogspot.com/2014/04/2nd-giveaway-cik-momoy.html

Momoy singgah ler nt baca

April 20, 2014 at 11:25 AM Reply to comment

joined:)
komen tulus ..ekkekeke. :)
http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/04/beg-poplook-untuk-semua.html

April 20, 2014 at 2:27 PM Reply to comment

bismillah.. yus join..

http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/04/sesiapa-nak-handbag-poplook-free.html

April 20, 2014 at 5:39 PM Reply to comment

Best nie.Kena masuk jugak

April 20, 2014 at 11:25 PM Reply to comment

Mana Momoy nii :>

April 21, 2014 at 6:29 PM Reply to comment

http://umikasum.blogspot.com/2014/04/bebelan-untuk-momoy.html

April 21, 2014 at 11:06 PM Reply to comment

nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/04/2nd-anniversary-blog-giveaway.html

April 22, 2014 at 9:18 PM Reply to comment

Wah menarik betul segmen nie, zumal nak cari idea dulu sebelum join :)

April 22, 2014 at 11:09 PM Reply to comment

nak join.. hadiah semuanya best2..
http://whatever-ville.blogspot.com/2014/04/giveaway-oleh-momoy-blogirl.html

April 23, 2014 at 1:05 AM Reply to comment

Terbaik..hehe

April 24, 2014 at 10:25 PM Reply to comment

http://aisyasakura.blogspot.com/2014/04/give-away-siapa-nak-handbag-poplook-free.html

joined~~~

saya join! hee :)
http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/04/2nd-anniversary-blog-giveway-by-momoy.html

April 29, 2014 at 6:49 PM Reply to comment

http://bloghannamids.blogspot.com/2014/04/ga-nak-handbag-poplook-free.html

April 30, 2014 at 4:56 PM Reply to comment

http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-jom-rembat-hadiah-awesome-by.html

April 30, 2014 at 7:47 PM Reply to comment

wahhh i want join too >,< but cannot :( i in this end year will move to malaysia >,< wish cn join your next GA <3

April 30, 2014 at 7:47 PM Reply to comment

wahhh i want join too >,< but cannot :( i in this end year will move to malaysia >,< wish cn join your next GA <3

April 30, 2014 at 11:26 PM Reply to comment

wawa join GA ni,
http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/04/2nd-anniversary-blog-giveaway-by-momoy.html

May 3, 2014 at 12:31 AM Reply to comment

Joined :)

Link: http://full23.blogspot.com/2014/05/giveaway-siapa-nak-handbag-poplook-free.html

May 4, 2014 at 12:07 AM Reply to comment

joined :}
http://jihahjihahjihah.blogspot.com/2014/05/awesome-giveaway-by-momoy.html

May 19, 2014 at 5:31 PM Reply to comment

menyertai~
http://izpunyeciter.blogspot.com/2014/05/giveaway-handbag-poplook-foc.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...