Bila tiba hari itu... | .::: MOMOY blogirl :::.

03 September 2013

Bila tiba hari itu...


Assalamualaikum semua.

Walaupun busy sekarang ni, tapi lepas keluar site cepat-cepat balik siap. Semalam Momoy terpaksa dan dipaksa keluar. Macam tak ada tangan rasa bila main bowling 3 game. Pastu layan cerita seram, The Conjuring. Siapa dah tengok angkat mouse ?


Not bad juga jalan cerita dia. Berbaloi la RM 11 tu. Settle The Conjuring dalam pukul 12.15 malam. Oh. Dah tambah setahun lagi umur Momoy. 
Dalam kereta on the balik rumah, Momoy ternampak radio (walkie talkie) member kat tempat letak kaki. Masa tunduk nak ambil radio tu...




R : Haa dah pukul 12 ni... happy birthday !
M : Mekasih. Nah.
R : Alaa. Rasa malu pula. 
M : Aik. Apesal malu ?
R : Yela. Birthday dia tapi dia pula bagi hadiah kat kiter.




Tergolek-golek kot nak suka. Sebab dia betul-betul ingat Momoy bagi hadiah kat dia. Momoy bagi radio dia padahal. Ini kes tak tengok betul-betul atau rabun malam tahap apa ni. Muahahaha.



Seperti yang korang dah tahu, hari ni birthday Momoy. Jangan tanya apa perasaan. Sebab bertambah satu angka lagi ke depan dan bukan ke belakang . Ngeri jer sekarang ni bila tiba birthday sendiri. Padahal rasa macam baru je semalam ambil SPM *jeling ke atas*



 Birthday yang ke berapa ? Ce teka umur Momoy ? Siapa betul Momoy bagi hadiah. Haha. 


Actually tak ada benda nak update pun, cuma ada reader minta Momoy buat entri OOTD. Disebabkan Momoy bukan fashion blogger, jadi OOTD pertama (mungkin terakhir) Momoy ni very da simple giler. Tapi boleh lah kan. Janji gambar penuh. Dari kepala ke kaki.





Blouse - SEED
Seluar - ZARA
Tali pinggang - Padini Authentic
Tote bag - MNG Mango
Kasut wedges - Aily
Cermin mata - Giorgio Armani
Jam tangan - Chanel



Hitam - Putih - Pink
Suka yang mana ?



8.30 pagi tadi Momoy dapat SMS... 'tlg anta radio kat TA village jap. tertinggal. hehe'



Tolonnngggggg  !!!!!



P/s: Gambar tu Momoy nampak pendek TT



45 comments

September 3, 2013 at 2:55 PM Reply to comment

Happy birthday! hehe..

pakai lah pape pun tetap nampak vogue jugak.. hiks..

September 3, 2013 at 5:06 PM Reply to comment

Happy Birthday Momoy!!!

yang ke??20 kot... :) hahaha.. >_<
nakkk,,,

Anonymous
September 3, 2013 at 8:05 PM Reply to comment

Hepy Birthday Momoy!!!
Semoga momoy pjg umur dan diberkati Allah selalu,Amin...
nmpk momoy mcm 20 lbh jer...kulit nmpk mulus...
26 tahun yer?ape2 pun,momoy still nmpk muda sbb pandai jage kecantikan :)
i follow u bab2 kecantikan k...

September 3, 2013 at 9:14 PM Reply to comment

slm...sis...rindu3...hihi..mmg lame kite x update blog..kt kampung..anwy...
happy birthday to sis momoy...smga pnjg umur ,,mrh rzki..n cpt cpt jodoh..hihi..sis...makin cntik..still mkn lg ke korean nano collagen?

September 3, 2013 at 9:48 PM Reply to comment

@aisyaerk. haha. malu ai

September 4, 2013 at 1:14 AM Reply to comment

hepi bilated birthday momoy .. =)

kalo tgk gamba mcm bdk form 2. haha
tapi bile dah start masuk site sume , ase macam pelik budak sekolah dapat masuk site kan.. dalam 23? heehe

eer angkat mouse, nampak tak? hehe

September 4, 2013 at 8:28 AM Reply to comment

@Azwar Syuhadaye teka lagi. teka lagi. jauh sgt tu

September 4, 2013 at 8:29 AM Reply to comment

@Anonymousthx u dear . thx dear sudi baca blog picisan momoy nih .

September 5, 2013 at 11:08 AM Reply to comment

sis...emm..teka umur ae...maybe 27 kot..tp bukan sebab muka tw..kite tgk pada pngalaman sis kje mcm da lama..lgpun sis buat degree start 2005..kite x tw sme ade sis matrix or etc. kn..nak start kire dr spm xtw...seriously lw tgk muka tak sama dengan apa yang kite teka...muka sis mcm student skolah menengah... =)

Anonymous
September 5, 2013 at 2:18 PM Reply to comment

eh ader teka2 . aku rasa cik mommy ni 30 kot. sebab aku tengok gaya boleh tahan juga. mcm mahal je barang ko cik momoy. ader gambar barang2 tu x

-fida cun

September 5, 2013 at 9:17 PM Reply to comment

happy birthday momoy!
salam kenal :) i follow momoy :)

September 5, 2013 at 10:58 PM Reply to comment

info bagus sangat^^
blog ini sdh saya follow
follow back ya
media2give.blogspot.com

September 6, 2013 at 10:15 AM Reply to comment

Happy birthdayyy! kita punya tarikh bday sama lah 3 sept <3 hehehe ermm sy teka 25 :)

September 6, 2013 at 4:10 PM Reply to comment

kalau tambah satu dekat depan, 30?? tak cayalah plak..

Anonymous
September 6, 2013 at 9:08 PM Reply to comment

hey cantiknya kasut awak !

September 6, 2013 at 10:37 PM Reply to comment

happy belated birthday momoy...geng september juga yer :)

September 7, 2013 at 8:58 AM Reply to comment

sorry.. lambat sampai sini...

happy birthday dear...

September 7, 2013 at 1:36 PM Reply to comment

momoy bergaya jugak walaupun bukan fashion blogger :)

happy belated birthday :) erm..tengok gaya mcm 25-27 ada kot. betul x betul x? hihi. sebab financial momoy macam dah kukuh dah.

wuuu bilala kta nak boleh putih mcm momoy eh wuwuwuw T.T

September 8, 2013 at 12:19 AM Reply to comment

wah happy belated birthday my dear
~(^-^)~

owh tu dia..sekali muncul perghhh cantik!umur owh hurm...26 he3...nampak muda susah nak teka lorrr...

September 8, 2013 at 8:59 AM Reply to comment

salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

September 8, 2013 at 11:03 AM Reply to comment

pink n putih tu cantik..:)

September 8, 2013 at 11:48 PM Reply to comment

putih dan pink cntik ^_^

September 9, 2013 at 3:24 PM Reply to comment

happy belated birthday dik.. akak rasa umur awak 24 kan??

September 10, 2013 at 7:33 AM Reply to comment

@Mashitah Rosli'soh. patut lah lama menghilang. momoy rindu tau nak baca blog dear =)
ye. momoy still cnsume lagi k-colly tu

September 10, 2013 at 7:34 AM Reply to comment

@Erna Eermuahaha...form 2 apa muka dah tua nih. ngeh ngeh.

wahhh...citer ok jugak kan tapi xde la takut sangat pun. hehhe

September 10, 2013 at 7:35 AM Reply to comment

@Mashitah Rosli'serk... sekolah menengah. kehkeh
budak tak pas SPM, repeat bertahun2 . hihi

September 10, 2013 at 7:36 AM Reply to comment

@AnonymousInsyaALLAH momoy cuba buat kalau ada kelapangan ye. thx dear sudi teka.

September 10, 2013 at 7:36 AM Reply to comment

@Bitt (double IS)thx u dear =)

September 10, 2013 at 7:36 AM Reply to comment

@Harum MFthx u dear =)

September 10, 2013 at 7:36 AM Reply to comment

@Eina Sakinahoh ye. happy birtday too =)

September 10, 2013 at 7:38 AM Reply to comment

@Azwar Syuhadahehe... teka je . xde tarikh tutup. momoy tutup kalau ada 3 org dapat jawab betul

September 10, 2013 at 7:39 AM Reply to comment

@Anonymoushehe...thx u dear . momoy pun suka juga wedges tu

September 10, 2013 at 7:39 AM Reply to comment

@puteri kasihthx u dear puteri =)

September 10, 2013 at 7:39 AM Reply to comment

@Mia Lianaterima kasih sis mia
thx juga sudi visit sini

September 10, 2013 at 7:40 AM Reply to comment

@ecanthx u dear ecan. hehe...xpe2 teka je. oh dear. momoy x putih pun, momoy cerah saja

September 10, 2013 at 7:41 AM Reply to comment

@||aLeaSaRa||thx u sis. mihmih...muda..padahal cik kedut dah mula suka nak dekat nih

September 10, 2013 at 7:41 AM Reply to comment

@AyuInsYiraHwaalaikummussalam dear ayu =)
InsyaALLAH

September 10, 2013 at 7:42 AM Reply to comment

@Normi Niezanampak lembut kan =)

September 10, 2013 at 7:42 AM Reply to comment

@Suria Lekatlekitgurlsalam sis. thx u .
hehe...nnt momoy bagitahu

September 10, 2013 at 11:39 AM Reply to comment

salam momoy cantik

September 11, 2013 at 11:14 AM Reply to comment

happy birthday dear...

link terbaru : emarieys.com

September 12, 2013 at 5:26 PM Reply to comment

umur berapa sis nak teka ni...hehehehe..momoy nampak muda...tp sis cuba teka umur momoy 32...

Anonymous
September 13, 2013 at 12:15 AM Reply to comment

tlg bgth aku mana beli kasut tu. aku nakk sesangat rrr. byk tol testi blog ni

September 17, 2013 at 2:05 PM Reply to comment

Assalamualaikum. selamat hari lahir momoy! sorry sheila lambat wish. heeeee. semoga panjang umur, murah rezeki dan sukses dalam hidup ya :)

September 27, 2013 at 6:48 PM Reply to comment

sori bru singgah sini..

hepi belated besday *ni laa entry yg sy x smpat teka umo aritu, huh...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...