Giveaway 10K Followers Mialiana.com | .::: MOMOY blogirl :::.

13 July 2013

Giveaway 10K Followers Mialiana.com


Assalamualaikum.

Malam tetiba rasa nak menjadi tamak. Tengok GA yang Sis Mia buat, hebak sungguh *tepuk-tepuk tangan* Bukanlah harapkan sangat GA tu (iyo la tu), tapi lebih kepada nak support Sis Mia. Murni sungguh hati Momoy kan. Jadi pilihlah saya ye Sis Mia. Haha. 


GA ni akan berakhir pada minggu depan. Banyak masa lagi bagi sape nak join. Jom jom ramai-ramai. Tak susah pun syaratnya. Lagi pun boleh tambah rakan blogger. Sis Mia kan blogger pemes, follower dia pun 5 angka. Jadi, mari ambil kesempatan ni untuk tambah dan kenal-kenal dengan rakan blogger yang lain.






Giveaway 10K Followers Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Julai 2013, iaitu tepat jam 5.45 petang sehingga 11.59 malam 21 Julai 2013. Semua dijemput join.


Syarat-syaratnya :
  1. Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia sahaja
  2. Follow blog Mialiana.com, Add  Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  3. Wajib Follow blog, Like Fanpage dan Add Google+ semua sponsor (rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entri bertajuk Giveaway 10K Followers Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senarai sponsor :
❤ Kerinchi MyKeledek | Fanpage
❤ Alycia | Fanpage
❤ Aida Hanafiah
❤ Amir Rofie | Google+
❤ Chekgu Skolah | Fanpage
❤ Anastasyea | Google+
❤ Sha Dhira | Fanpage
❤ Rafina Mimi | Fanpage
❤ Paly | Fanpage
❤ Dayang Deno | Fanpage
❤ Cikgu Kaca Mata | Fanpage
❤ Ieta | Fanpage
❤ Deq'Nyss | Google+
❤ Keyme Keymo | Google+
❤ Nur Dzafirah | Fanpage

Senarai hadiah yang ditaja bernilai RM 1,474 :
❤ 1 x Jus Delima Pompure bernilai RM 150
❤ 1 x Glutaking bernilai RM 150
❤ 1 x Tropica Bioherb Shampoo Herba bernilai RM 35
❤ 1 x Kain pasang Satin Cotton Vietnam bernilai RM 65
❤ 1 x BB Plus Collagen bernilai RM 180
❤ 3 x tudung DeZahra bernilai RM 75 serta Brooch bernilai RM 6
❤ 1 x Teddy Bear bernilai RM 100
❤ 2 x Bantal Love mialiana.com bernilai RM 35
❤ 1 x Wang Tunai RM 50
❤ 1 x Novel Cintaku Luruh di Oxford bernilai RM 34
❤ 1 x Novel Dia Yang Aku Pilih bernilai RM 22
❤ 1 x Farcheese Powder bernilai RM 25
❤ 3 x Doodle bernilai RM 10
❤ 2 x Multifunctional Buff (Seamless Magic Scarf) bernilai RM 15
❤ 9 x Topup bernilai RM 10
❤ 4 x hadiah misteri bernilai RM50.00

 jom support sis Mia Liana ya... join Giveaway ini dengan klik banner di atas...




23 comments

July 14, 2013 at 7:30 AM Reply to comment

jom join , support ~ hehe

July 14, 2013 at 9:06 AM Reply to comment

gudluck momoy,lama xsinggah sini,blog momoy dah lain..nampak lagi cantik dan kemas :)...

July 14, 2013 at 1:11 PM Reply to comment

momoy...buat la GA momoy...mesti kite org plg smngat yg join..hihi..dulu time momo buat GA yg first kite xde blog..rugi2..suke GA momoy yg 1st sbb syaratnya simple..suke3

@Mashitah Rosli'sInsyaALLAH dear. nnt momoy buat tapi bukan masa terdekat ni la. kalau momoy buat GA nnt momoy tag ye. thx dear sudi baca blog ni =)

@Cik Eyraterpaksa tukar template. sbb template lama rosak. huhu...

July 15, 2013 at 11:34 AM Reply to comment

memang hebat blog sis mia tue. tak terkejar. ^_^

July 15, 2013 at 6:06 PM Reply to comment

Good luck ye Momoy :)

July 15, 2013 at 8:49 PM Reply to comment

salam...ayu dtg dr giveaway yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen...sempena besday ayu..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

@fynabetul tu dear . idea sis mia banyak mencurah2 x pernha kering

@Aida Ismailtengkiu dear aida

@AyuInsYiraHsalam dear ayu. Insya ALLAH momoy join

July 16, 2013 at 3:55 PM Reply to comment

Kita tgk saper yg kne..
Gud luck:)

July 17, 2013 at 11:38 AM Reply to comment

gud luck yer..

@sharkthx u dear shark

@mama3heroothx u sis mama3hero

July 18, 2013 at 12:23 PM Reply to comment

Bertanam pandan tanamnya rendah,
Pegaga dan kobis di kolam cermin;
Salam Ramadhan salam terindah,
Semoga sukses dalam bersegmen. ^^

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

July 20, 2013 at 4:54 PM Reply to comment

http://www.mizisempoi.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html?m=1

July 21, 2013 at 12:29 PM Reply to comment

salam.. terima kasih kerana sudi join giveaway ini. keputusan pemenang akan diumumkan pada 23/7/2013.

semoga berjaya... (^_^)

@Mia Lianaterima kasih sis mia. nnt momoy jenguk

@tarmizierk.. bukan paste di sisni dear kalau join. tapi kat blog sis mia

@Ummimanjethx sis. tapi momoy x pandai nak balas
all the best juga untuk sis

July 30, 2013 at 3:12 PM Reply to comment

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...