Supplement baru Beautskin best ke ? | .::: MOMOY blogirl :::.

05 December 2012

Supplement baru Beautskin best ke ?


Assalamualaikum kawan-kawan.

Sekarang ni banyak sungguh promote di blog dan Facebook tentang supplement hangat. 


'NAK PUTIH MACAM ARTIS SEPERTI ADIRA AF'
'NAK KULIT PUTIH BERSIH, BERSERI-SERI DAN AWET MUDA'


Eceh. Macam tu la iklan-iklan tersebut akan brainwash kita, kan? Walaupun hati kata, alahhh... tipuu je semua tu. Tapiii tengoklah apa yang jadi...



Uwaaa... habis juga 400 hinggit kat benda alah ni je. 



Oklah. Meh sini Momoy nak share sedikit info tentang produk ni. Nak lebih-lebih sila google ye sayang-sayang sekalian.



SNE kapsul. Sorry lah. Background comot dari biasa. Snap picture kat tempat kerja =P


Fungsi utama kapsul SNE

Kapsul SNE dihasilkan dengan menggunakan teknik pengekstrakan Superkritikal CO2yang paling canggih dan menawarkan manfaat pengekstrakan yang pantas, bebas daripada toksikdan kontaminasi demi memastikan terbitan nutrienyang maksimum daripada minyak biji seabuckthorn. Proses pengekstrakan yang bersuhurendah turut memastikan kebanyakan nutrien yang diperlukan tubuhdiekstrak dengan sempurna. 


Kapsul SNE digunakan secara tradisional sebagai suplemen kesihatan dan tidak mengandungi sebarang hormon, pewarna tiruan, bahan awet atau bahan kimiapertanian. Ia merupakan suplemen makanan yang bebas daripada toksik atau sebarang kesan sampingan.



Beautskin


Fungsi utama SNE Beautskin Essence (BE)

BE berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran menjadikan anda lebih sihat dan mencerahkan kulit anda. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahaslian danmeningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.


Kesimpulannya, siapa nak sihat ambil SNE kapsul. Siapa nak putih ambil Beautskin. Momoy baru dapat tadi. Jadi, jangan tanya berkesan atau tidak sebab Momoy belum try lagi. Dah try nanti Momoy buat review SNE dan beautskin ni ya. Time tu nak tanya berbakul-bakul pun Momoy tak kisah.


28 comments

December 5, 2012 at 9:02 PM Reply to comment

NANTI KALO KAKMOI DA PKAI N BERKESAN .. KAKMOI GTAW ERK .. HEHE

@dEdEQ dE wIshEs
ye. nanti momoy wat review k budak comel.

December 5, 2012 at 9:20 PM Reply to comment

nambah cantik sangat nantinya...deh hehe... :)

December 5, 2012 at 9:34 PM Reply to comment

Whoa, sis moy pun dah terjebak dengan beautskin. Miza pun ada niat nak cuba tapi tak terbeli lagi. hehe
Jangan lupa nanti buat review ye :)

December 6, 2012 at 7:38 AM Reply to comment

tak beli pun dengan saya. huh. :P

December 6, 2012 at 8:58 AM Reply to comment

tmbh cntik la momoy lpas nih..hihi....nnti review tau..

December 6, 2012 at 9:23 AM Reply to comment

pttlah cantik cik momoy kita nie..:)

December 6, 2012 at 10:55 AM Reply to comment

dah penah try. makin banyak kelua jerawat.hehe
takde jadi ape pun. maybe lain org lain kot.

tpi now consume kinohimitsu dengan GLOW.
berkesan. 2minggu je nampak

December 6, 2012 at 1:42 PM Reply to comment

wow, ini menu special buat wanita ya? lelaki dilarang masuk jer..

December 6, 2012 at 3:52 PM Reply to comment

Nanti jangan lupa buat review ya Momoy :-)

December 7, 2012 at 2:42 AM Reply to comment

wahhh...sne :)

December 7, 2012 at 8:21 AM Reply to comment

spesial for lady .. hehehe
ogah kalo lelaki pakai gitu :p
hehe
siap" tambah cantik momoy :D

December 7, 2012 at 11:26 AM Reply to comment

Tahnia Moy. WOw 400 ringgit ya berarti setara sekitar One Million Two Hundred Thousand Rupiahs. Wah not bad Moy :)))))))))

December 9, 2012 at 12:10 AM Reply to comment

@budi os 19Amin. cantik dan sihat siapa nga mahu =)

December 9, 2012 at 12:10 AM Reply to comment

@Miza Yusofterpengaruh juga
huhu....

December 9, 2012 at 12:11 AM Reply to comment

@boni kacak
ari tu call banyak kali tak angkat
majuk sangat
huhu...lastly kena cari orang lain nak berli

December 9, 2012 at 12:11 AM Reply to comment

@Mira AdzliaInsyaAllah . nnt momoy review

December 9, 2012 at 12:12 AM Reply to comment

@normi nieza
ecece...try pun belum lagi. hehe

December 9, 2012 at 12:12 AM Reply to comment

@zachflazzboleh aja jika mau coba dear

December 9, 2012 at 12:12 AM Reply to comment

@Dunia Wilmaok my dear wilma

December 9, 2012 at 12:12 AM Reply to comment

@Nana Hashimjom la try sama

December 9, 2012 at 12:13 AM Reply to comment

@EYSurbaktiuntuk sihat
siapa-siapa bisa coba dear =)

December 9, 2012 at 12:13 AM Reply to comment

@Asep Haryonoia lah kak asep
bit pricey tapi ramai bilang bagus

December 11, 2012 at 3:21 AM Reply to comment

patut la semakin terserlah kecantikan momoy..hehe

December 24, 2012 at 1:06 AM Reply to comment

perghhh..bertambah adiralah moy lepas niiii.hehehehe

@Me And The Boyzhaha...adira la sangat kan. sis jom try sesama

@TiranaAdukaeceh bodek kuat ni. baru je nak makan padahal pun. haha

@dayteenleadulu memula mmg nak consume glow . tp g beli gluta pula. dah le mahal x jadi mende.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...