Christmas ini, Momoy jatuh cinta pada En Beanie | .::: MOMOY blogirl :::.

25 December 2012

Christmas ini, Momoy jatuh cinta pada En Beanie


Oh. Ramai juga kawan-kawan Momoy yang celebrate Christmas hari ni. To Jeanifer, Albert, Yeap, Ariisa dan ramai lagi nama yang Momoy tak sebut di sini, Merry Xmas dan selamat bertukar-tukar hadiah. Wee... 


Momoy di sini pula terpaksa berendam air mata. Bukan sebab tak dapat sama-sama beraya. Tapi sebab terpaksa bekerja. Sob sob. Jelesnya tengok orang lain lepak depan TV tengok cerita best-best *lap air mata*.


Jadi untuk mengubat rasa sedih tak dapat bercuti. Hari ini mari kita pakai scarf dan beanie untuk dapatkan mood. Elok sangatlah dengan cuaca sekarang yang asyik hujan saja. Jalan sana sini banjir T__T



En Beanie itu. lalala~

Boleh cari di Forever 21

Beanie yang paling Momoy sayang ni dari Korea designer - Style by Shez



Ingat tak drama Winter Sonata yang jadi fenomena dulu? Momoy sebenarnya tak minat pun drama tu cuma minat dengan beanie dan skaf dia je. Boleh? Lepas dari drama tu, sibuk ke mana-mana dengan beanie. Haha. Feeling habis.



Hasil rembatan terbaru di Camelion. Cantik tapi murah.

Design dari MOMOE yang buat Momoy jatuh cinta dan bankrup. Haha.



Tak kisah la Malaysia ni tak turun salji pun, janji dapat feel jadi macam awek Korea. Bhuahaha...



Yes. L O V E Sixty look.



Haa... ada dua benda ni baru boleh bajet awek Korea. Korea la sangat kan. Uhuk. Tapi serius. Kalau style kita simple gilos, tapi bila pakai beanie dan skaf (atau salah satu) boleh jadi gempak. Pakai t-shirt plain pun dah boleh nampak stylo mylo. Tak percaya? Cecuba. 


32 comments

December 25, 2012 at 3:08 PM Reply to comment

AKAK MEMG SESUAI LA KALO PKAI .. PUTIH + CANTIK .. KALO DEQ NI .. ABES LA ABES LA .. JD ORG NEGRO GAMAKNYE .. HAHAHAHA

December 25, 2012 at 3:19 PM Reply to comment

Kita buta fesyen T.T

December 25, 2012 at 6:12 PM Reply to comment

jalan di sana pun terendam banjir pula ya moy....
hehe :)

December 25, 2012 at 8:18 PM Reply to comment

comel la beanie momoy

December 25, 2012 at 9:48 PM Reply to comment

hahaha pulok da...jom tngok tv~

December 25, 2012 at 11:08 PM Reply to comment

bagus amat fashion di the last picture. hijau yang back to nature.

di sana banjir jugakah Momoy?

December 26, 2012 at 2:01 AM Reply to comment

Tahniah Moy. COmel la Beanie tu. I like it very much indeed Moy. By the way, I took my 12 days on leave since the last December 20th.

Drop by here again only for a few minutes and read some of your awesome and interesting stories. I will be back again real soon. Miss u Moy. Keep blogging yeah

December 26, 2012 at 6:59 AM Reply to comment

ala..saya nak tgk awak yang pakai..

December 26, 2012 at 8:52 AM Reply to comment

mood k-pop lah nie..:)

moy pkaia confem somel :)

December 26, 2012 at 7:06 PM Reply to comment

@dEdEQ dE wIshEspandai je dear ni. heheh. momoy pun dah tinted 80 dah ni dear. dear comel apa kalau pakai sbb dear tinggiiii =)

December 26, 2012 at 7:07 PM Reply to comment

@Mieya Atieratamo cakap macam tu. tiada istilah buta fesyen. pakai je apa pun janji selesa, ye kan dear

December 26, 2012 at 7:07 PM Reply to comment

@budi os 19erk. hehe... harus hati-hati kan dear budi

December 26, 2012 at 7:07 PM Reply to comment

@Nana Hashimnak pinjam boleh jer ^^

December 26, 2012 at 7:08 PM Reply to comment

@krolehuhu...jeles nyeeee

December 26, 2012 at 7:09 PM Reply to comment

@zachflazziya. ada beberapa negeri di Malaysia yang banjir teruatam pantai timur kak zach.

oh area momoy bekerja banjir teruk. jalan banyak rosak =(

December 26, 2012 at 7:10 PM Reply to comment

@Asep Haryonohuhu....makasih kak asep. sangat touching baca komentar kak asep
bisa buat momoy nangis =)
ok happy holiday and keep in touch ya ^^

December 26, 2012 at 7:11 PM Reply to comment

@boni kacakalaa.. awak bukan x tahu momoy susah la nak letak gambar sendiri dalam blog. imagine sudahh. hehe

December 26, 2012 at 7:11 PM Reply to comment

@normi niezaerkk... tak juga. actually momoy suka gyaru japan

December 26, 2012 at 7:12 PM Reply to comment

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕beanie tu je comel, tuannya comot juga. hahaha

December 26, 2012 at 9:18 PM Reply to comment

comelnya beanie :)
miza takde plak benda cenggini :)
gambar last sekali tu suka sangat.
mix and match. simple dan fashionable :)

December 27, 2012 at 12:54 AM Reply to comment

selamat menjadi korea ok hihi..

December 27, 2012 at 9:34 AM Reply to comment

merry christmas to you dear :D ..
i love the scraft ><

December 27, 2012 at 4:28 PM Reply to comment

hi hi hi nak pi mana berbeanie dgn berscarf bagai nih. nak masuk icity snow walk eh. hehehehehhe

jangan marah nanti naik jerawat. hehehe

December 27, 2012 at 8:25 PM Reply to comment

Datang melakukan lawatan dan follow disini :3 Lawat saya plak, http://www.ammarkelate.my/

December 28, 2012 at 11:41 AM Reply to comment

Hehe salji xde pn xpe.. Feel tu pling pnting... :)

@miza yusofhehe. belasah je mcm mana pun janji rasa selesa kan. warna kontra kan tengah in sekarang ni =)

@zOeY zAu YaHhoho. suka suka komen dear itu

@Arisa Chiitq. me too =)

@Me And The Boyzhehe. alaa. x mara pun jerawat dah lumba2 naik. besar2 pula tu. stress keje

@Ammar Aliffmakasih ya sudi mampir sini. salam sobat

@Samprit Unguhehe. betul2

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...