Sumimasen | .::: MOMOY blogirl :::.

10 November 2012

Sumimasen


Assalamualaikum kawan-kawan.

Entri kontot. Masa terhad. Jadi, Momoy nak minta maaf banyak-banyak KALAU


Kalau SMS "Hi, watpe" dan tunggu punya tunggu tapi Momoy tak balas-balas. Sumimasen. Momoy balas sebenarnya "Momoy super duper sibuk tahu"  tapi dalam hati sahaja *sigh. 


Kalau berdiri tepi Momoy, tapi Momoy jalan laju macam lipas tak pandang kiri kanan. Sumimasen. Momoy dah tak nampak orang cuma nampak kerja sahaja. Siapa suruh kerja bidang ni. Blame diri sendiri.


Kalau nampak Momoy berdezupp berdezapp di jalan raya. 70 km/j tapi my Babyboo maintain 120 km/j. Tiba-tiba sahaja Momoy menjadi driver terhebat biarpun huruf 'P' bukan main besar tepek di sudut kiri Babyboo. Sumimasen. Kerana Momoy terpaksa rushing dari Paka (Terengganu) ke Gebeng (Pahang) ulang alik hari-hari. Sedang cari hotel atau chalet kat Cherating. Harap-harap penderitaan ini berakhir. Boleh release tension. Balik kerja terus terjun dalam swimming pool. Lepak hotel 5 star selama 6 bulan, siapa tak nak ?



Yes. Momoy tahu. Every second Momoy are dealing with hazard and death. 
But best job ever, love it so much =)  



Kalau tiba-tiba Momoy blur, blank atau hang. Sumimasen. Momoy dah start semula tido 2-3 jam sahaja sekarang ni hingga bulan April tahun depan. Waaa... miss my bantal !


Dan... Sumimasen kalau-kalau Momoy tak punya masa berblogging lagi !



Sumimasen (Japanese) = Minta maaf (Malay)


Pic Kredit  


15 comments

November 10, 2012 at 12:08 PM Reply to comment

yaah ...

dear momoy harus tetep blogging yaah ...

kesibukan itu biasa kok ...
semangat ... :)

November 10, 2012 at 12:34 PM Reply to comment

gambate ne ><
and keep blogging

November 10, 2012 at 4:15 PM Reply to comment

ADES .. HEHE .. INGTKAN BAHASE PE LA TD KAKMOI .. HOHO .. XPE .. D MAAFKAN

November 10, 2012 at 9:40 PM Reply to comment

sumimasen dah lama xjenguk blog MOMOY...busy skit xpe MOMOY jgn sampai ucap sayonara pada dunia blogger sudahlah...hoho...banzaiiii

November 10, 2012 at 10:40 PM Reply to comment

dh mula bz kn.. take care..

gambatte ne ^^

November 11, 2012 at 8:10 PM Reply to comment

Ta apalah...moy bila jarang update...namun silahturahmi via blogging....jangan terhenti....

Sukses...always ya... :)

November 12, 2012 at 9:31 AM Reply to comment

Permohonan maafmu diterima.

November 12, 2012 at 11:53 AM Reply to comment

wahhhhh sibuknya momoy... huhuhu take care ya dear...

November 12, 2012 at 12:08 PM Reply to comment

Salam momoy..
sibuk erk...sabar tau...
Tirana aduka singgah di hari isnin...
bertanyakan khabar...

November 13, 2012 at 12:52 AM Reply to comment

ye..saya sangat2 memahami awak :)

November 13, 2012 at 1:20 AM Reply to comment

yuhuu..momoy dear- lame tak singgah sorry bz sikit skg ni..

November 13, 2012 at 2:37 AM Reply to comment

@A. Y. Indrayana
baik dear Indra
tapi masa blogging nnt memang sangat terhad la
lagi2 bulan 3 tahun depan

November 13, 2012 at 2:38 AM Reply to comment

@Arisa Chii
thx u dear ariisa

November 23, 2012 at 9:04 AM Reply to comment

hati2 moy masa memandu!

December 2, 2012 at 10:58 PM Reply to comment

Wah...Momoy dah start busy ya ^_^
Takpa...Yang penting Momoy enjoy dengan kerja Momoy kan...
Jaga kesihatan tau...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...