Handbag baru saya | .::: MOMOY blogirl :::.

07 November 2012

Handbag baru saya



Assalamualaikum kawan-kawan.

Memang dah lama nak cari handbag. Sebab dalam gerobok, hobo bag memang berderet-deret. Senang kalau ada acara formal atau kenduri kahwin. 


Sebelum mencari bag atau kasut di mana-mana kedai atau butik, Momoy wajib jenguk Vincci dahulu. Priority pada membership card dulu.  Kalau tak berkenan baru pindah ke Charles & Keith atau butik lain. 



Handbag baru dari Vincci

Spot handbag ni sebab ada chain, wild dan good design and workmanship. 



Ok. Sebijik macam handbag Charles & Keith. Cuma warna dan key chain tu je lain. Yang lain totally sama. Time tengok handbag ni, memang dah meronta-ronta nak. Ini lah habit buruk Momoy. Kalau dah berkenan, tapi tak ada diskaun tetap nak beli juga. Dapat la diskaun 10% sebab member



L O V E

Selalu beli handbag, ciri-ciri tali yang kukuh selalu keutamaan Momoy. 

Cantik tak?



Tak rugi beli sebab kualiti sangat super. Suka sangat. Sooo rock chic. Overall, memang puas hati. Oh ya. Momoy ada beli Mango MNG tote bag  dari MyDeal. Dah dapat nanti Momoy update ye. 


Update : Mango MNG tote bag 


39 comments

November 7, 2012 at 7:55 AM Reply to comment

wah..cantik la..bole pnjam?hihi

November 7, 2012 at 8:18 AM Reply to comment

CANTIK LA KAKMOI .. MESTI MAHEL KAN .. UWAA .. DEQ MAMPU BELI BEG YG PLING2 RM25 JE .. HAHA .. KAT PASOR

November 7, 2012 at 8:24 AM Reply to comment

wahh. cantikkk :P

November 7, 2012 at 8:40 AM Reply to comment

niceeeee

November 7, 2012 at 9:30 AM Reply to comment

wrna ni senang masuk dgn smua kaler bju..

November 7, 2012 at 10:45 AM Reply to comment

Tahniah Momoy. I like your handbag Moy. Its cute. I love it :)))))))))

November 7, 2012 at 12:04 PM Reply to comment

ok jeles- sebab beg momoy sgt comel suka hukhuk

November 7, 2012 at 1:04 PM Reply to comment

Memang cantik Tanya Momoy. Aku tunggu update nya ya.

November 7, 2012 at 5:34 PM Reply to comment

lamanya awak simpan dalam draf entri ni!! hehehehe

November 7, 2012 at 10:21 PM Reply to comment

cantek bergaya dengan beg baru ^_^

November 8, 2012 at 5:05 AM Reply to comment

tahniah .. tahniah .. dearr ...


cute sangat handbag barumu dear :))

November 9, 2012 at 11:17 AM Reply to comment

tahniah..berapa harga.hehe

November 9, 2012 at 3:52 PM Reply to comment

cantikkk.. nak jugakkkk :D

November 9, 2012 at 5:48 PM Reply to comment

cantik =)

November 10, 2012 at 9:16 AM Reply to comment

wahh, tambah koleksi laa tu ^^

November 10, 2012 at 9:43 PM Reply to comment

handbag dengan tali yg kukuh mmg pilihan MOMOY tapi dibenci oleh peragut sbb susah nak tarik ragut handbag...hoho...nice to see nice to hold kan handbag MOMOY tu

November 11, 2012 at 11:49 AM Reply to comment

cantikla henbeg ni...

November 11, 2012 at 8:05 PM Reply to comment

cantik sangat moy...handbag nya...cocok sekali nan serasi bila di pakai oleh pemilik nya..hehe ;)

November 12, 2012 at 9:32 AM Reply to comment

Memang gila beg kan. Cantik, jeles seyh!

November 12, 2012 at 8:50 PM Reply to comment

@Mira Adzlia
sila sila =)

November 12, 2012 at 8:50 PM Reply to comment

@dEdEQ dE wIshEs
x kisah mahal ke murah janji cantik kan dear

November 12, 2012 at 8:51 PM Reply to comment

@kura
hihi...

November 12, 2012 at 8:51 PM Reply to comment

@dayteenlea
muahaha...hehe...tq dear

November 12, 2012 at 8:52 PM Reply to comment

@DAIRI FARISHA
yup. ni warna hijau giler tua =)

November 12, 2012 at 8:53 PM Reply to comment

@Asep Haryono
makasih kak asep. penat juga cari beg yang momoy ingin

November 12, 2012 at 8:53 PM Reply to comment

@ComelComot
ngeh ngeh
hehe...saja nak buat comel jeles. =)

November 12, 2012 at 9:21 PM Reply to comment

@Rudy Arra
makasih kak rudy =)
momoy akan update tapi dapatnya sebulan lagi. hihi
nga sabar nih

November 12, 2012 at 9:22 PM Reply to comment

@boni kacak
ari tu tersalah tekan dear boni super kacak

November 12, 2012 at 9:22 PM Reply to comment

@Karukord Jagau's
muahaha...cuma xde masa lagi nak g show off jer. haha

November 12, 2012 at 9:23 PM Reply to comment

@A. Y. Indrayana
haha...thank you dear Indra

November 12, 2012 at 9:23 PM Reply to comment

@man
murah saja. RM 136
boleh la... asal cantik kan

November 12, 2012 at 9:24 PM Reply to comment

@farah.fauzi
hihi.... jom jom gi vincci

November 12, 2012 at 9:37 PM Reply to comment

@ridoma
tengkiu dear ridoma

November 12, 2012 at 9:37 PM Reply to comment

@caliph shuriken
hehe...biasa la
=)

November 12, 2012 at 9:39 PM Reply to comment

@OdahOne OdahOneBizz
tepat sekali. momoy kalau beli handbag memang tgk joint tali tu mcm mana. hihi.... ragut byk sekarang kan
so kena hati2

dear odahone
rindunya kamu

November 12, 2012 at 9:39 PM Reply to comment

@Hanani
tengkiu mama baru
sisss....baby sihat tak

November 12, 2012 at 9:41 PM Reply to comment

@budi os 19
hehe...makasih dear budi. hope begitu
tapi kalau orang nga cantik , beg saja keren pun tidak menjadi hal. hihi

November 12, 2012 at 9:41 PM Reply to comment

@Mieya Atiera
yes yes...memang suka sangat bag, heels dan dress. haha


ompuan memang mcm tu kan dear =)

November 23, 2012 at 9:09 AM Reply to comment

mesti mahalkan?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...