Segmen Oh Segmen | .::: MOMOY blogirl :::.

04 October 2012

Segmen Oh Segmen


Assalamualaikum kawan-kawan dan readers tersayang.

Lama Momoy tak update blog. Uhh... punyalah pemalas ini budak. Segmen pun dah peram lama sangat. Jadi, budak malas ini fikir inilah masa yang sesuai untuk join segmen. Kawan-kawan yang berminat nak join sama, boleh klik banner ya. Jom mari kita menjadi rajin bersama-sama. Yah.



Segmen Review Blog by Superkitty

Okay. Lihat saja nama tuan belog, Superkitty. Dah tahu beliau ni superkiut. Memang sangat-sangat cute. Sesiapa yang mahu belognya direview oleh Superkiut eh Superkitty ini, sila-silalah drag cursor anda ke banner bawah ni.


Ends: 19 November 2012



Segmen: Blog Review by Piko

Katanya akan review belog yang join segmen ni dengan caranya. Bagaimana cara blogger Piko nak review tu. Oh. Nak tahu kena join. Jom ramai-ramai join segmen oleh Piko ni.


Ends: 30 October 2010



Jom Follow - Aku cuma seorang kulikutif ! Ohsem Giveaway

Segmen yang ini ditag oleh dear Juin (Najihah) yang sweet. Thanks my dear =)


Kulitkutif ? Kulikutif itu apa ya. Momoy sendiri kali pertama mendengar perkataan tu. Tanya pak cik Google tapi tak jumpa jawapan. Mungkin Bahasa Melayu yang high class kot.


"Cik Remy oo Cik Remy. Kulikutif tu apa?"


Ends: 15 October 2012

Tag blogger baru kenal yang comel, dear haz dan dear YM



Segmen Blog Review

Segmen terakhir untuk rajinkan diri Momoy join ni adalah Segmen Blog Review oleh blogger Budak Giler Cadbury. Momoy suka header blogger ni. Gambar coklat Cadbury yang besar sesuai dengan nama belog. Melambangkan yang beliau betul-betul gilakan Cadbury. Eh. Kenapa Momoy pula yang review blog dia ni.


Ends: N/A


Mari bagi support pada Budak Giler Cadbury. Mana tahu yang join tu nanti dapat Cadbury sorang seketul kan. Jom.


Good luck to all.

39 comments

October 4, 2012 at 9:26 AM Reply to comment

selamat ber segmen ^^

October 4, 2012 at 9:40 AM Reply to comment

SELAMAT BERSEGMEN KAQMOI .. AMBOI .. SEKALI GUS ,. HEHE .. BIJAK2.. HEHE .. GUD LUCK KAQMOI

October 4, 2012 at 10:25 AM Reply to comment

Wahhh...rajin sungguhhh momoy nie bersegmen, :-)

October 4, 2012 at 10:45 AM Reply to comment

ishk33..sekali masuk segmen tu dier.. banyak betul join..rajin momoy ni..huhuu

October 4, 2012 at 11:51 AM Reply to comment

owh...banyak tul segmen..sempat ngn xsempat malas atau rajin je nak join sume ekekekek

October 4, 2012 at 2:09 PM Reply to comment

thanks kerana support blog remy.....
semoga bertuah nanti.....
nak tahu kulikutif tu apa? kena selalu dtg ler.....
salam perkenalan...

October 4, 2012 at 3:19 PM Reply to comment

tq support n join segmen nana gak ^^
blog ne dah dimasukkan ke dalam bloglist superblogger! nana follow ^^

@Yana Aina
ah. thank you dear ^^

@dEdEQ dE wIshEs
tqvm dear. tu bukan bijak. tu sbb pemalas. ngeh ngeh

@YaYaNsMuM a.k.a YM
huhu... rajin la sangat
sampai peram lama2

@Nor Zilla Sensei
itu dia ... bukan sebab rajin dear
sebab malas le tu yang sampai terkumpul byk cenggitu. isk isk

@wong meimot
itu la pasal. momoy ni terpaksa merajinkan diri. kalau tak makin bertimbun pula hutang segmen. support kawan-kawan blogger kita.

@Remy hazza
waaa... berteka teki pula dia. haip...
heheh

@Erna Ziana Lamsera
sankyu my dear . cepatnya dah masuk blog momoy dalam bloglist. momoy suka

October 4, 2012 at 3:45 PM Reply to comment

selamat bersegmen momoy

October 4, 2012 at 5:23 PM Reply to comment

selamat bersegmen ^^

sy rasa laa, kulikutif tu eksekutif yg dikulikan oleh company, btul x? agak2 jaa ni, huh...

@Ema Blog
thx u dear. jom join sama

@caliph shuriken
ah. mungkin juga.
bijak bijak

October 4, 2012 at 8:23 PM Reply to comment

byknya segmen. takot tak tersempat nk join.. hehe

October 4, 2012 at 8:38 PM Reply to comment

wah rajinnya join segmen :)

October 4, 2012 at 9:01 PM Reply to comment

rajin yer dia kannn...

@zulhilmi tempoyakkalau x semua pun, pilih saja yg mana dear suka =)

@Cik Eyra
uhuk.. malas le tu sampai gedabak camtu. hihi..

@LelakiSemalam
rajin lah sangat. heheh

October 4, 2012 at 11:14 PM Reply to comment

salam
Rajinnya momoi....

October 5, 2012 at 12:46 AM Reply to comment

selamat menjoinkan diri ;)

October 5, 2012 at 1:49 AM Reply to comment

tak zzz lg si momoy ni..

@TiranaAduka
errr...mcm tu kira rajin ker? hehehe

@zOeY zAu YaH
tengkiu dear zoey

@TiranaAduka
belum. ngah taip entry. nak publish jap lg

October 5, 2012 at 4:34 AM Reply to comment

rajinnya..entry resepi masakkan kan?

October 5, 2012 at 7:30 AM Reply to comment

selamat bersegmen ye momoy :)

October 5, 2012 at 8:56 PM Reply to comment

tq ye...sowie lmbt..bz sgt2..hehe

October 15, 2012 at 3:57 PM Reply to comment

Maaf lambat blogwalking ke blog ini sebab internet ada problem…dah follow awk..jom follow farisha. Datang dari segmen yang sama ->> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

@TiranaAduka
ye. pandai dear ^^

@boni kacakjom bersegmen sekali dear boni super kacak =)

@boni kacakjom bersegmen sekali dear boni super kacak =)

@piko ija
xpe dear
biar lambat asal selamat
hehe

@DAIRI FARISHA
tengkiu dear ...wahhh blog dear comel pink lagi gitu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...