Hey yo. Momoy dah ada header! | .::: MOMOY blogirl :::.

24 October 2012

Hey yo. Momoy dah ada header!


Assalamualaikum semua.

Yeah. Momoy dah lama tak update. Tak blogwalking. Momoy rindu sangat pada kamu kamu dan kamu =.=


Masuk 2 minggu ni, Celcom bandwidth dah limit. Tu la padahnya hari-hari dengar radion online tak off 2 3 hari. Seminggu saja dah limit. Momoy seriously pengsan ooo.


Sesiapa yang selalu visit sini, mesti perasan yang blog Momoy ada perubahan kan? Tak adalah perubahan dasyat tapi hey Momoy tetap gembira tau. Sebelum ni dah lama sangat blog dibiarkan tanpa header. Okay. Momoy kalau bab-bab nak create template ke, header ke, atau apa-apa 'things' untuk blog, memang fail. 


Dah lama dah Momoy fikir macam mana nak buat header ni. Tambah lagi yang transparent header. Lastly, minta bantuan dear Dysha. Oh. Hasil kerja beliau sangat ohsem dan hebat. Boleh jenguk-jenguk facebook beliau [:: dysha.studio::] dan blog [kawaii dysha] untuk lihat portfolio beliau.




To dear dysha, tengkiu buatkan Momoy header ni dan maaf juga atas kecerewetan Momoy. Huhu =.=

46 comments

October 24, 2012 at 1:18 PM Reply to comment

cantik header momoy.

October 24, 2012 at 1:21 PM Reply to comment

simple but nice ... ^^

@Hanani
terima kasih sis. dan momoy berterima kasih pada dear dysha

as you wish dear..hikhik

October 24, 2012 at 1:47 PM Reply to comment

Cantiknya header sis. Simple je, Mieya suka tengok :)

@Mieya Atiera
tengkiu dear
terima kasih pada sis dysha

October 24, 2012 at 2:01 PM Reply to comment

Wah...Dah berubah la...
Ingatkan salah masuk rumah tadi ^_^
Anyway, simple tapi cantik header tu...

October 24, 2012 at 3:14 PM Reply to comment

HEADER CANTIK .. TUAN DIA LG CANTIK .. HEHE .

@Dunia Wilma
ecece...pandai berkata-kata yer
=)

@dEdEQ dE wIshEs
ngeh ngeh...ni sorang nih =)

October 24, 2012 at 3:59 PM Reply to comment

sama2 lah kita MOMOY asik busy memanjang tapi still sempat lagi tgk header MOMOY...cun lah tu MOMOY ada gak org nak tlg wtkan...

kalau bandwith cepat habis gunalah vpn MOMOY at least broadband tak lah slow sgt still laju mcm sebelum habis limit

October 24, 2012 at 4:07 PM Reply to comment

salam momoy cantik
Memang cantik headr tu

*thanks sudi singgah walau mmoy bz.
Ada photo mto buruk lates post

October 24, 2012 at 4:17 PM Reply to comment

cantiknyaaaaa... so sweet ....

@OdahOne OdahOneBizz
tu lah dear odahone
rindu juga dear odahone
lama x update blog
nx week baru nak g bayar celcom
sekarang ni on9 kat office kalau xde projek
tapi lepas raya mungkin bz sket la

@TiranaAduka
sama-sama
amboii..asal tulis momoy jer nak tulis momoy cantik jer
bodek la tu
momoy ada visit blog TA tapi x perasan
kalau entri yang lepas ada momoy nampak motor tu

@Mia Liana
hehe
terima kasih pada dear dysha

October 24, 2012 at 5:00 PM Reply to comment

nice.. tahniah utk header ohsem :)

October 24, 2012 at 5:05 PM Reply to comment

HEADER COMEL MCM TUAN PUNYE BLOG :)

October 24, 2012 at 6:28 PM Reply to comment

seronok headernya. simple tapi memberikan kesan ceria. hebatnya dysha yang telah membuatkan itu.

October 24, 2012 at 6:28 PM Reply to comment

bagus-bagus dear headernya ... aku suka ...

October 24, 2012 at 6:40 PM Reply to comment

Cantik header nya moy...tentu secantik orang nya pula... :)

October 24, 2012 at 6:58 PM Reply to comment

cantek nye header dier..
nak buat gak lah ..heeee

October 24, 2012 at 10:10 PM Reply to comment

nice dear.. ^_^

October 24, 2012 at 10:36 PM Reply to comment

wahh, diam2 trus up header ^^

October 24, 2012 at 11:55 PM Reply to comment

Wah hebatnya..hehe

October 25, 2012 at 3:10 AM Reply to comment

nak ngorat boleh??hehehe

October 25, 2012 at 8:52 AM Reply to comment

makin cantik blognya mbak momoy.. hahaaai

October 25, 2012 at 10:35 AM Reply to comment

Tahniah Moy.

I love your header here very much indeed Moy. Saya suka sekali. Indah design , color dan fontnya. Awesome. Excellent. I like it Moy. I really do

October 25, 2012 at 11:28 AM Reply to comment

cantik je header tu.. selamat kembali sis setelah lama menyepi.hehee

October 25, 2012 at 12:11 PM Reply to comment

@Nor Zilla Sensei
tengkiu my dear
next month baru leh blogging secara aman

October 25, 2012 at 12:12 PM Reply to comment

@Asep Haryono
thank you very much kak asep
itu hasil kerja bu dysha
keren kan

October 25, 2012 at 12:12 PM Reply to comment

@SiGoBlogX
makasih dear
thx sudi mampir sini

October 25, 2012 at 12:13 PM Reply to comment

@boni kacak
oh oh
kasanova boni super kacak sudah datang

October 25, 2012 at 12:13 PM Reply to comment

@man
keh keh keh

October 25, 2012 at 12:14 PM Reply to comment

@caliph shuriken
hehe...1st time ada header

October 25, 2012 at 12:14 PM Reply to comment

@Mira Adzlia
thx my dear mira

October 25, 2012 at 12:14 PM Reply to comment

@::yartHaryati::
thx u my dear
pandainya buat sendiri. momoy tak pandai nak create

October 25, 2012 at 12:15 PM Reply to comment

@budi os 19
orangnya biasa-biasa saja dear budi

October 25, 2012 at 12:15 PM Reply to comment

@A. Y. Indrayanahaha...thx u dear

October 25, 2012 at 12:16 PM Reply to comment

@zachflazz
iya dear
dysha emang hebat!

October 25, 2012 at 12:16 PM Reply to comment

@Sop
haha..sama-sama

October 25, 2012 at 8:04 PM Reply to comment

oke kak

October 30, 2012 at 5:13 PM Reply to comment

aku nak minta buatkan cam tu.. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...