Siapa nak kelihatan cantik luar dan dalam? | .::: MOMOY blogirl :::.

23 August 2012

Siapa nak kelihatan cantik luar dan dalam?

Assalamualaikum kawan-kawan.

Masih demam beraya lagi ke? Raya raya juga. Tapi kecantikan juga harus dijaga ya. Ini adalah iklan produk B.lift Ziana Zain yang ber agent kan En Adam Haiqal.



B.lift Collagen Drink produced by ZZ Ventures 
(company milik artis Ziana Zain)



Pernah dengar Collagen? L-glutathione? Atau nak kulit yang sihat dan cantik? Kulit cantik memang menjadi idaman semua wanita. Tapi disebabkan cara hidup, pemakanan dan kulit yang semakin matang, maka kulit kita juga mulai hilang keanjalan dan kecantikan kulit semakin menyusut. Huhu. Kesian kulit (Y_Y)'


Ringkasnya, kulit kita memerlukan khasiat dari Collagen dan supplement lain untuk kulit cantik, tegang dan awet muda. Jujur, Momoy tak ambil B.lift ni. Sebab Momoy dah consume supplement lain. Tapi bagi sesiapa yang belum ada makanan tambahan atau ingin kulit kelihatan lebih cantik (macam Ziana Zain), boleh lah cuba B.lift ni.


Bagi Momoy berbaloi juga kalau nak cuba B.lift ni sebab banyak ramuan penting yang sangat diperlukan untuk kulit dengan harga yang mampu milik. 



MAIN INGREDIENTS IN B.lift :
Collagen Extract, L-gluthatione, Tomato Extract, Aloe Vera Extract, Acai Berry Extract, Tanaka Extract, Vitamin C dan E.

PRICE : RM89.90 (Semenanjung Malaysia) , RM94.90 (Sabah/ Sarawak) , SGD 53.00 (Singapore) , BRD 53.00 (Brunei)

CONTACT NUMBER : 013-5086764 (Adam Haiqal)



Dan lagi, Adam Haiqal ni juga ada buat Giveaway. Cayalah. Boleh dapat 2 kotak B.lift Collagen Drink tau. Menarik kan. Yang nak join Giveaway tu boleh klik banner di bawah ni.



GA Close: 31 August 2012


Ada sesiapa berminat ? Atau ada sebarang pertanyaan, boleh terus SMS atau hubungi :



013-5086 764                        (Adam Haiqal) 


~ THE BEAUTY IS FROM INSIDE ~

12 comments

August 23, 2012 at 3:01 PM Reply to comment

lelaki boleh ke pakai kolagen tu awak?

August 23, 2012 at 3:41 PM Reply to comment

saya tak pernah try collagen...

@boni kacak
kolegen tu untuk kulit cantik dan sihat
laki atau perempuan dua-dua boleh guna
si Adam stylo tu pun makan kolegen

@nur anis
kalau macam tu boleh la try
momoy mmg suka supplement untuk kulit ni

August 23, 2012 at 4:49 PM Reply to comment

best ye produk ni...kalau best boleh try

August 24, 2012 at 2:04 AM Reply to comment

cik siti pn join gak....=)

@eimah siti
gud luck dear eimah ^_____^

@Hanani
boleh tanya en adam
dia pakai produk ni
momoy tengok kulit dia cantik jer

August 25, 2012 at 7:53 PM Reply to comment

terimakasih kerana join..tp tengok mcm xde sambutan je momoy..:( mungkin akan dilanjutkan tempoh giveaway tu..

September 26, 2012 at 2:11 PM Reply to comment

momoy kot?ekeke

September 27, 2012 at 2:38 AM Reply to comment

@Adam Haiqal
oh ok dear. x apa.
first GA memang begitu memula
maybe boleh letak banner GA tu sidebar belog dear barangkali
so promosi berterusan

September 27, 2012 at 2:39 AM Reply to comment

@TiranaAduka
errr... hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...