Beauty stuffs untuk bulan ini | .::: MOMOY blogirl :::.

10 May 2012

Beauty stuffs untuk bulan ini


Assalamualaikum kawan-kawan.

Tak tahu apa tajuk yang sesuai bagi entry ni. Hmm… hari ni terima beberapa parcel yang dibeli dari beberapa blogshop. Sampai serentak pula tu. Gembiranya…



Gambar di atas tu adalah beberapa stuff yang baru sahajakeluar dari oven – Japan foot masks, lace fake nails, false lashes dan beberapa produk gluta.

Juga 3 produk yang mengandungi Glutahione untuk kulit.


Ikut arah jam:

Lotion | Gluta-C Intensive Whitening Body Moisturizer +SPF 25 with Glutathione and Vitamin C
Sabun | Gluta-C Intensive Whitening Soap Glutathione and Vitamin C
Supplement | White L-Glutathione with Alpha Lipoic Acid (ALA) and Vitamin C


Sebelum ni Momoy ambil KB (salah satu produk gluta di pasaran) sebagai supplement harian tapi terasa nak mencuba produk gluta jenama lain pula. Untuk mendapatkan kesan yang optimum, Momoy memang berpantang ambil  teh, Nescafe, kopi, milo, kicap dan coklat (fave Momoy ni). Tambah-tambah lagi minuman yang mengandungi kafein. 


Itu serba ringkas produk yang dibeli Momoy untuk bulan ni. 


13 comments

May 11, 2012 at 1:56 AM Reply to comment

napa kena pantang tu? dia sebenarnya untuk apa? bestnya shopping hihi..

May 11, 2012 at 8:41 AM Reply to comment

betul betul menjaga kesihatan..
jom join segmen ni ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

@zOeY zAu YaH
untuk kurangkan pigmentation dalam kulit kita
senang cakap untuk whitening =)

@icumm
urm usia dah meningkat ni terpaksa la rajin makan supplement
huhu...
thx dear sudi jemput join segmen
InsyAllah momoy join

May 16, 2012 at 12:27 AM Reply to comment

nescafe tu susah sikit nak pantang ..adoii

yg lain tu mmg bleh pantang tp bab coklat tu yg rugi kan MOMOY...anyway asalkan cantik xkesahlh kan...

May 26, 2012 at 2:34 PM Reply to comment

Mizukitty lashes *_*

May 27, 2012 at 3:33 PM Reply to comment

momoy! miss you :)

@puanbee
oh mcm tu pula
momoy pula coklat
aduhh... tapi terpaksa

@OdahOne OdahOneBizz
itu la pasal odahone
tapi xpe
sanggup huhu...

@Maii
yeah... betul =)
design tu sangat cantik kan

@lyana kamal
dear lyana... miss u juga
hihi... thx dear sudi visit

July 3, 2012 at 10:41 AM Reply to comment

LOVE mizukitty fake eyelashes ^o^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...