Momoy mahu cuba ini… | .::: MOMOY blogirl :::.

04 April 2012

Momoy mahu cuba ini…


Assalamualaikum kawan-kawan yang Momoy sayang. 

Kawan-kawan pernah atau mengalami tapak kaki kasar, keras atau kematu ? Momoy juga. Walaupun setiap hari scrubbing dan pakai krim tapi sekadar rasa kasar tu kurang. Punca utama Momoy pakai safety boots sebab kerjaya Momoy. Jadi, Momoy memang selalu idamkan tapak kaki yang lembut seperti bayi (baby).


Momoy nak cuba ini | Actizen Foot Mask


Kawan-kawan jangan ingat hanya ada face mask sahaja. Foot mask pun ada juga dan foot mask bukanlah pertama kali yang Momoy dengar. Tapi Momoy tak pernah cuba sebab kurang yakin tentang keberkesanannya. Lagi pun Momoy selalu lakukan rutin Momoy (scrub dan sapu krim) maka Momoy tak tertarik.


Tapi entah macam mana, Momoy terlihat tentang Actizen foot mask di Groupon dan rasa nak cuba. Sebab waktu tu baca feedback dari Grouponier yang dah cuba semua bagi feedback yang positif. Setelah tunggu beberapa hari, maka Actizen foot mask tu tiba dengan selamatnya di office Momoy. Momoy sedang mencuba foot mask ni jadi Momoy akan review dan tunjukkan sama ada ia berkesan atau tidak. Nak tahu bagaimana Actizen foot mask ni bertindak, tunggu sambungan (Part 2) ya.


P/s: Jangan marah, ada Part II. Hee…


UPDATE: Jom tengok adakah ia berkesan di SINI

6 comments

April 4, 2012 at 12:33 AM Reply to comment

Wuuu, hehe. belanje la lyana satu foot mask ;))

April 4, 2012 at 4:34 AM Reply to comment

ada part 2 plak.. msti tajuknya, revenge of the actizen foot mask, hukk...

April 4, 2012 at 11:01 AM Reply to comment

amboi MOMOY penjagaan rapi dari head to toe...foot pun ada mask gak kan baru tau hari ni...kalo nak wt medicure lg mahal kan baik wt sendiri jek...xsbr nak tgu part 2 pulak

@lyana kamal
hihi... boyeh..boyeh...

@caliph shuriken
waaa.... caliph nih
tunggu je tau
hee

@OdahOne OdahOne
tu la. kalau medicure cuma focus kuku saja. kalau nak g foot spa mahal plak
baik buat sendiri dear odahone
lagi puas hati. nnt baca part 2 yer.
=)

April 21, 2012 at 3:45 PM Reply to comment

terjumpa info ni, juga pasal kulit kaki kasar… sharing is caring :) - Cara Lembutkan Kulit Kaki Dalam 5 - 7 Hari

@armourisoh produk yang hampir sama. lain brand saja

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...