Sesi cak cak.. | .::: MOMOY blogirl :::.

04 January 2017

Sesi cak cak..


Assalamualaikum blog tersayang..

Momoy nak minta ampun sebab abaikan awak. Huhu.. Tapi nak salah Momoy 100% tak boleh juga. Sebab pernah dengar orang lama-lama cakap, "Kalau sayang, tinggal-tinggalkan.." So, boleh kot Momoy amik ni sebagai alasan yang kukuh.



Zaman blogphera ni dah macam pupus plak since semua orang update status kat pesbuk. Tapi orang malas macam Momoy kat mana-mana pun memang tak update pun. Haha... Momoy is pemalu la uolls. Ter-stop kejap update blog nih bila kantoi bos lama tau Momoy ada blog. Grr.. yang tak tahan dia siap printscreen pastu send kat wasap lagi. Aduii.. Mujur blog ni pasal Momoy jer. Tiada carutan kat mana-mana pihak atau bos sendiri *urut dada*.



Jujurnya, Momoy sendiri tak tau nak update apa *tutup muka*. Ni taip ajer follow jari runcing Momoy.. sambil berdoa semoga tuan dia rajin-rajin lah jenguk blog nih. Aamiin..



Update : Request dari bro Adam yang minta printscreen tu. Haha...








5 comments

January 6, 2017 at 12:04 PM Reply to comment

Salam tahun baru.

January 7, 2017 at 10:46 PM Reply to comment

Nak tengok printscreen tu.
Boleh tak.

January 8, 2017 at 7:08 PM Reply to comment

aminnn heheh. happy new year momoy. :D

January 25, 2017 at 11:58 PM Reply to comment

happy new year

February 22, 2017 at 12:24 AM Reply to comment

Hiiiiiiiiiiiiiiii Momoyyyyyyyyyyyyy
I am backkkkkk.....

I miss you so much

Keep writing
Keep blogging
I will do my best to visit here every night and days

From

Asep Haryono
Indonesia
www.simplyasep.com

My WA No : 62-089-777-49155

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...