Plastik pos laju | .::: MOMOY blogirl :::.

21 October 2013

Plastik pos laju


Assalamualaikum kawan-kawan.

Lepas balik kerja, selalunya Momoy akan terus pergi dinner sebelum balik rumah. Malas sangat bila dah balik rumah lepas tu nak keluar semula. Baik bermalas-malas je lagi best.


Sebelum tidur, Momoy akan check payment dan order dulu. Hari ni urusan packing-mempacking (nangis cikgu BM kalau baca nih) cepat je selesai. Sebab Momoy guna plastik pos laju. Dari dulu lagi nak beli plastik tu, tapi asyik bertangguh jer nak google. Sejak ada plastik pos laju ni (padahal baru jer guna hari ni) dah tak perlu tahan-tahan mata mengantuk nak potong-potong kertas mahjong, bungkus-bungkus, pastu selotape pula bagi kemas-kemas. 




Set lulur spa yang akan di pos esok. Terima kasih pada semua pembeli 
produk D HOME SPATracking number seperti biasa akan Momoy SMS




Actually tak ada update apa pun. Just nak bagitahu Momoy baru je beli plastik pos laju ni untuk bungkus barang-barang yang customer pesan. Itu saja. Mihmih. Sesiapa yang berkenan, boleh je order. 





Jom visit cuci-cuci mata @.@




Nak tanya-tanya pun tak apa. Momoy tak marah dan tak suka nak paksa-paksa orang. Biasa lah kan hidup memang ler penuh rasa enquiry. Ok lah tu saja nak membebel. Bye bye ~



6 comments

October 23, 2013 at 10:32 AM Reply to comment

kesian sis..busy kj,,busy bisnes..tp xpe...rezeki smua tu...tringin nk order..best2 brgnye...tp da x kj coz da nk smbung study..sis..mcm mne nk cntat sis...email ke,,,fb ke?

@Mashitah Rosli's
hmm...dear boleh email ke syalyx_00@yahoo.com

October 26, 2013 at 12:39 PM Reply to comment

senang beli banyak-banyak sekali plastik pos laju..

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)itu la. jimat masa nak mambalut

October 26, 2013 at 11:53 PM Reply to comment

menarik nie....

December 14, 2013 at 12:38 AM Reply to comment

yg tu mmg diorg panggil plastik poslaju ek? ;p

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...