Baju raya lama tapi benda lain yang baru ! | .::: MOMOY blogirl :::.

20 August 2013

Baju raya lama tapi benda lain yang baru !


Assalamualaikum.

Lama tak menulis entry. Ini lah entri pertama selepas raya. Hari Raya bukan baju je nak baru, rumah baru, kasut baru, rambut baru segala. Kalau boleh semua nak baru. Tapi Raya tahun ni lain sikit sebab Momoy kerja baru. Eceh. Kerja still sama cuma company je baru. Eh. Plant pun baru juga. Dulu-dulu main dalam Petronas je kan. Kali ni BP pula. So, sikit sebanyak environment pun baru la jugak kan. Doa-doakan Momoy ye.


Urm... Ada sesiapa perasan tak blog Momoy ni ada header baru. Haha. Budget Fatin Liyana orang kisah blog Momoy ni tukar header ke tak *lempang diri sendiri* Tapi tak kira juga, nak citer juga. 


Ehem ehem. Header ni dear Cik Jari Manis yang buat. Chumil tak ? Sila jangan jeles. Terima kasih pada beliau. Kalau Momoy yang buat sendiri header, entah apa rupa pun tak tahu la. Tangan memang jenis tak berseni. Ok. Seni pada artwork lukis-lukis memang tak ada. Tapi seni menghias tu ada la sikit. Hoho. Tak nak kalah tu. Dah ada dua header setakat ni, nanti boleh-boleh la tukar-tukar.





Sesiapa yang nak header ke, watermark ke, template ke atau design apa-apa je la, 
boleh terus ke blog Cik Jari Manis ^^ yang sedia terima tempahan.





Lepas raya ni Momoy terperanjat sikit. Sebab order untuk set lulur kopi sold out padahal baru je restock. Pheww. So, pada yang nak Momoy masukkan dalam batch yang akan berakhir pada Jumaat ni. Cepat tau. Kat mana nak tengok ??? Ce klik sini D HOME SPA.




17 comments

August 21, 2013 at 9:34 AM Reply to comment

salam lebarannnn

August 21, 2013 at 10:19 AM Reply to comment

header memang comey...

August 21, 2013 at 4:45 PM Reply to comment

good luck dkt company baru! :)

btw, selamat hari rayaaa! hihihi! still syawal lagi ni

August 21, 2013 at 11:09 PM Reply to comment

Sis momoy... selamat hari raya! ^^ share la gambar raya tahun ni.. :))

August 24, 2013 at 8:57 PM Reply to comment

salam aidilfitri ! Raya semuanya serba baru :P

August 26, 2013 at 8:43 PM Reply to comment

selamat hari raya~~~~

August 27, 2013 at 8:48 PM Reply to comment

salam syawal momoy =B header omeyy mcm tuan la..sesuai dgn momoy..ada lipstick2 lagi tuu hehe

August 29, 2013 at 8:44 AM Reply to comment

Ok, jeles sbb mmg cantik, baru nak puji! :p

September 1, 2013 at 1:13 AM Reply to comment

@dayteenleasalam lebaran juga buat dear cantik !

September 1, 2013 at 1:13 AM Reply to comment

@Rosmadi Shakrihehe. pujian itu harus diberi pada cik jejari

September 1, 2013 at 1:13 AM Reply to comment

@tiafazuniaterima kasih dear. salam syawal juga

September 1, 2013 at 1:14 AM Reply to comment

@Ghades Johorsalam syawal dear. alaa... momoy xde pic nak share sbb x raya tahun ni

September 1, 2013 at 1:15 AM Reply to comment

@ecan
erk.. haha... mcm2 la dear nih. btw, salam syawal juga. momoy tggu dear update blog =) suka blog u!

September 1, 2013 at 7:01 AM Reply to comment

Selamat hari raya!! Header baru memang kebabommm.. :)

September 7, 2013 at 3:48 AM Reply to comment

wahh, tukar tempat keje lagi ^^

September 8, 2013 at 12:24 AM Reply to comment

hye sis...suka jugak header baru ni.barulah blogger2 yang baru singgah sini,tau sis momoy ni di antara blogger yang tak best masa review macam2 produk.

September 10, 2013 at 11:42 AM Reply to comment

maaf moy lama x dtg sini.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...