Tanah tumpahnya darahku ! | .::: MOMOY blogirl :::.

17 January 2013

Tanah tumpahnya darahku !


Assalamualaikum sahabat.

First time dalam sejarah hidup beli jersey ni. Dulu fikir dari beli jersey baik beli baju yang boleh jalan-jalan. Nasib baik dapat kesedaran dan hidayah. Jadilah warganegara Malaysia yang baik dan sayangilah negara kita. Terima kasih Khairul Fahmi (Apex) sebab sedarkan Momoy *tiba-tiba*


Nak tayang jersey Harimau Muda Momoy yang baru beli ni. Pilih saiz SS padahal pakai baju saiz M. Nasib baik jersey ni cun-cun cantik je pakai kat badan. Iye lah jersey kan saiz besar-besar. Sebenarnya nak cakap 'nasib la Momoy ni bijak' (sila la faham ye) sebab beli baju ni online. Hehe.



Momoy dah ada jersey Malaysia ni. Lepas ni jangan segan dan malu ajak Momoy tengok bola ye =)




26 comments

January 17, 2013 at 8:50 AM Reply to comment

haha..kira promote diri srh org ajak g tgk bola lah nie..haha

January 17, 2013 at 9:12 AM Reply to comment

momoy,beli jersi tuh ktna?

January 17, 2013 at 9:23 AM Reply to comment

uwaaa, miza tak pernah ada jersi bola pun. sedih kan ? hikhik

January 17, 2013 at 9:37 AM Reply to comment

sis momoy sukalah tgk header tu simple but nice!

owh klu bkn kita rkyt msia pakai jersi tu,sapa lagi,x kn nk srh mat bangla atau nepal,lak kan?owh ank2 kite semua dh ada jersi,tgu mamanya je blm ada..mesti comel sis pakai ^^

January 17, 2013 at 9:55 AM Reply to comment

osem!!bgus smngat harimau malaya nih :)

January 17, 2013 at 10:30 AM Reply to comment

fuhyoohh..semangat tuh..caya lah momoy ekhkehkeh,,,

January 17, 2013 at 12:39 PM Reply to comment

bagus..bagus..

alamk, diri sendiri pun tak ada jersi..

January 17, 2013 at 1:56 PM Reply to comment

cik siti tak da lg baju bola..hehhe

January 17, 2013 at 7:13 PM Reply to comment

KAKMOI . MINTAKLA 1 . HIHI

January 17, 2013 at 7:45 PM Reply to comment

nanti kita tengok bola sama2 momoy..hehehehe :P

January 18, 2013 at 8:05 AM Reply to comment

Bajunya keren momoy......

January 19, 2013 at 8:10 PM Reply to comment

kak mia un takde jersi.... wahhh hebatlah dah ada sendiri..

@normi niezahaha. yang tersirrat dan tersurat nya begitu lah =)

@Cik Eyrakawan beli online jer. momoy tumpang sekaki beli ngan dia.

@miza yusofhihi. momoy pun baru nak ada. ni baru pakai sekali

@Ema Blogkalau mcm tu sis ema boleh dapatkan untuk satu family.

@Mira Adzliasemangat kena lebih . bhuahaha

@ComelComotjom semangat harimau malaya. jom semangat 1 malaysia

@eimah sitiboleh le beli kalau camtu

@dEdEQ dE wIshEsboleh boleh hehe

@boni kacakokey laling. haha

@Harun Armakasih kak harun

@Harun Armakasih kak harun

@Mia Lianamomoy ni tengok bola. kalau dah ada jersey lagi semangat lah nnt

January 22, 2013 at 3:37 AM Reply to comment

i love malaysia.
Tanah tumpah darah ku.

February 8, 2013 at 2:20 PM Reply to comment

makasih atas infonya sangat meanrik dan artikelnya keren banget
obat lemah syahwat
obat asam urat

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...