Liese Juicy Shower | The Best Hair-Hydrating Mist | .::: MOMOY blogirl :::.

24 June 2012

Liese Juicy Shower | The Best Hair-Hydrating Mist

Assalamualaikum kawan-kawan.

Pernah nampak tak benda ni…




Alaa... kalau yang selalu visit drugstore Watson atau Guardian macam Momoy ni mesti pernah nampak ni kan.


Haa… Momoy dah lama pakai hair mist ni. Dah cuba beberapa jenama hair mist sama ada yang mahal atau murah tapi tetap suka hair mist dari Liese ni. Jujurnya, dahulu memang Momoy terpikat sebab botolnya- PINK! Actually, warnanya purple campur dark pink kot.




Momoy selalu sembur pada rambut selepas cuci rambut atau bila-bila yang Momoy terasa nak sembur. Memang best guna Liese Hair Mist ni sebab baunya sedap sangat. Bau berry.




Satu lagi yang Momoy suka sebab hair-hydrating mist ni buatkan rambut Momoy tak kering dan lembut. Faham-faham saja lah kalau dah rambut warna blonde ni memang senang nampak rosak berbanding kaler rambut natural atau perang.

Boleh refill kalau hair mist ni dah habis. Botol refill ni pun super kawaii. Isipadu refill ialah 340 ml. 





Cukup untuk dua kali refill. Jimat tau. 



4 comments

June 26, 2012 at 11:58 AM Reply to comment

mmg cute pun botol hair mist ni...kadang2 rambut mmg selalu kering tp just letak baby oil jek...mybe boleh try hair mist pulak lepas ni..yg paling penting bau dia wangi kan

@ OdahOne OdahOneBizz
ye. bau-bau buah berry mcm tu
moisture sikit rambut
tak la nampak macam penyapu

dulu kecik-kecik mama momoy selalu letakkan baby oil kat rambut
tapi agaknya dah besar ni, dah pegang wit sendiri demand mcm2 . heheh...
buruk perangai >.<

June 26, 2012 at 11:57 PM Reply to comment

ehh, mcm botol spray air wktu gosok baju laa ;p

@caliph shuriken
heheh... yela kan
takut salah g sembur kat baju plak
huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...