Bottom Fake Lashes by Daiso | .::: MOMOY blogirl :::.

19 June 2012

Bottom Fake Lashes by Daiso


Assalamualaikum kawan-kawan

Terjumpa bottom fake lashes (bulu mata palsu bawah) jenama Daiso yang sangat adorable. Serius. Dulu Momoy ingat kalau lashes yang un-brand atau yang murah-murah ni tak cantik. Tapi jenama Daiso ni okay juga dari segi kualiti dan designnya.


Bottom lashes dari Daiso


Lihat… setanding lashes dari Jepun yang sangat-sangat mahal harganya. Design lashes ni mirip Dolly Wink je kan?






Stail Momoy memang akan pakai separuh saja jika bottom lashes. Jadinya setiap bottom lashes Momoy akan kerat di tengah-tengah. Jadi, untuk lashes ni Momoy ada 2 pairs. Bijak bijak...


ATAU Momoy buat begini…





Dan hasilnya...




Tadaa! Dolly Wink No. 6 Baby Cute siap – idea kreatif Maii. Kalau kawan-kawan nak buat, sila mulakan di bahagian tengah supaya tak tercabut seperti Momoy. Silly me >.<


Gyaru guru, Tsubasa Masuwaka - ihsan Pak Cik Google


Oh Tsu-Chan…  Momoy suka kesemua produk kamu tapi terpaksa buat klon sebab harganya mahal sangat. Poket confirm kering bila shopping make up kamu. Maafkan Momoy ya! I love U. Ngee…

7 comments

akak smpai hari ni x pandai pakai bulu mata palsu..

@ THE LEKAT LEKIT STORY
momoy suka sebab nampak dolly
xpe.bulu mata akak panjang kan. x pakai pun xpe

ssh gak kan nak modified MOMOY...dulu pakai bulu mata palsu time kawen jek...

June 20, 2012 at 6:26 PM Reply to comment

aritu try contact lense, susah jgak nk pakai, erkk...

@OdahOne OdahOneBizz
hmm... terpaksa modified kadang2
sebab apa yang kita nak x dapat >.<

@ caliph shuriken
cuba cuba lama-lama berjaya
eh ada ke pepatah camtu @.@

wahhhh. daiso. satu barang rm5. mai beli mai beli. hahahaa. cntik la blu mata tu. tp saya x reti pakai untuk bwah mata sbb TAK PERNAH buat. hehee. apa2pun. sudi2lah singgah belog saya lg. boleh juga bg komen yg membina :D

@Nur FatIn aDiLah bT azMi
boleh je cuba dear
banyak tutorial cara pakai bottom lashes di youtube pun banyak =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...