Beruk Band | .::: MOMOY blogirl :::.

12 June 2012

Beruk Band


Assalamualaikum kawan-kawan.

Ini bukan cerita tentang band baru tapi tentang benda kecil mini Momoy yang super duper cute telah hilang. Apa lagi, broadband la. Mmm… bukan hilang tapi telah dicuri! Sadis kan? Kejadian berlaku semalam semasa Momoy keluar untuk tengok Euro 2012. Well… team Momoy (Germany) main kena la tengok. Nasib baik gol 1-0 dengan Portugal. Ish! Melalut cerita tentang bola pula.


Kembali pada topic asal. Rumah kena masuk orang. Si pencuri tu tak sempat ambil apa-apa barang besar-besar. Terima kasih gate besi yang sangat kukuh. Tapi pencuri tu berjaya buka pintu. Barang-barang dicuri dari luar rumah dengan cara ‘mengail’. Salah satunya broadband.


Huuu… berukband pun ambil. Macam mana nak buat kerja ni. Eceh. Tetiba rajin nak buat kerja. Konon. Yang sebetulnya, macam mana nak blogging ni, nak berpesbuk, nak derma duit Momoy pada owner-onwer blogshop bagai. Aduhai. Tapi mujur dia tak ambil lappy baru Momoy. Kalau tak mahu menangis tu. Tapi berukband tu pun baru je Momoy beli! Kejam kejam kejam kejam! Ohh…


4 comments

June 12, 2012 at 7:08 PM Reply to comment

aisey, smpat jgak diorg amik.. awk gi terminate b'band tu dulu...

alamak sian MOMOY..memang dasar bapak beruk yg curi berukband...xpela MOMOY sabar jek dh xde rezki mybe pasni dpt rezki yg lebih besar dr berukband tu...yg curi berukband tu pun xkn bleh jadi kaya dgn curi sebiji berukband...g lah rompak bank yg beso2 kalo mls keja tp nk cepat kaya...hoho

alahai siannya.. kreatif la pencuri skrg. x dpt pecah masuk.. mengail pun boleh. org nak buat jahat ni mcm2 idea ada

@ caliph shuriken
baru je terminate
tapi operator t ukata 3 hari baru leh terminate
adoiii...

ni maknanya 3 hari ni si pencuri tu leh bertenet2 lagi lah

@OdahOne OdahOneBizz
itu la kan
keje malas
then curi jer plak yang dibuat kerjaya
huh

@ THE LEKAT LEKIT STORY
kreatif tak bertempat kan dear
tension je rasa beberapa hari nih
huhu T_T

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...