My Baby Doll | .::: MOMOY blogirl :::.

06 May 2012

My Baby Doll


Assalamualaikum kawan-kawan.

Okay. Nak cerita tentang perfume baru Momoy - Baby Doll by YSL. Hoh… bukan Momoy kedekut tapi harga perfume ni boleh tahan mahalnya. RM 355. Dekat 400 hinggit tu. Nasib baik Momoy beli guna Groupon so Momoy hanya perlu keluarkan RM 216 saja.


Hai, nama saya Baby Doll dari YSL


Bila Momoy search di internet, Baby Doll ni antara yang terbanyak dapat komen yang negatif. What? Momoy sendiri pun berdebar-debar je nak cuba. Sebab utamanya Momoy suka perfume yang berbau fruity. Tapi ramai kawan-kawan tegur supaya nampak lebih feminin maka Momoy pun try la beli Baby Doll yang bau floral tu. Konon feminine la.


Cantik! Botol bentuk diamond =)


Well… pakai untuk sehari baru tahu macam mana kan? Adakah Baby Doll ni mampu menandingi perfume kesukaan Momoy- Cool Water Woman by Davidoff dan Gucci Rush. Kalau betul la… nampaknya ada botol-botol perfume Momoy ada saudara tiri la.


Kotak memang super feminin dengan warna dark pink. Momoy suka!


Bila dah dapat di tangan, Momoy suka sangat dengan botol Baby Doll tu. Nampak girly tapi pasal bau tu, bagi Momoy tak best even ramai yang notice bau Baby Doll dan nak cari perfume tu. Entah lah. Mungkin tak kena dengan jiwa Momoy kot. Bau sangat-sangat feminin. Memang ayu betul la. Bagaimana dengan kawan-kawan? Dah pernah mencuba Baby Doll? Suka atau tidak akan baunya?







P/s: Masih tak dapat terima orang kata Momoy boyish sedangkan Momoy ni sangat lemah lembut. Ahakk... =P 


11 comments

pasni sure MOMOY lebih nmpk feminin dgn Baby Doll kan...xpernah cuba lg baby doll ni bau pun xpernah...hidung ni resdung kdg2 xleh nak bezakan bau perfume..hoho...anyway baby doll ni mmg kiut packagingnya

May 7, 2012 at 3:58 PM Reply to comment

ska davidoff gak erk? bau dia best kan.babydoll nih x pnh lak try.

@OdahOne OdahOneBizz
botol mmg cantik sangat
momoy suka
bau mmg floral dan femimin habis
tapi momoy kan lasak juga
so mmg tak sesuai ngan momoy
lagi pun momoy suka bau fruity

@zOeY zAu YaH
suka
fave perfume momoy davidoff cool water women
tapi saja nak tukar citarasa tahun nih

May 18, 2012 at 1:11 AM Reply to comment

botol die cantik :)

May 27, 2012 at 3:34 AM Reply to comment

klau beli based on botol cntik, kdg2 rugi jaa.. better beli yg bau serasi dgn kita ^^

August 27, 2012 at 10:34 PM Reply to comment

princess momoy hi dear!

i pun suka sgt2 ysl especially yg botol kuning. still suka bau die.
wangi sgt2! love it.

huhu take care dear!

*jgn lupa pakai byk sunblock k :)

@gina
wow. nnt boleh try yng kuning pula. thx dear gina

@caliph shurikentapi kadang2 mmg terpengaruh tengok botol cantik. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...