Sakura oh Sakura | .::: MOMOY blogirl :::.

30 March 2012

Sakura oh Sakura


Assalamualaikum kawan-kawan.

Cuba lihat favicon belog Momoy. Comel tak? Sebenarnya, dah lama nak pasang favicon di blog, tapi tertangguh sebab mencari favicon bunga sakura (atau cherry blossom) yang sesuai. Oh ya. Untuk pengetahuan kawan-kawan, Momoy suka sangat dengan bunga sakura ni. Seperti yang diketahui ramai, apabila tiba spring season (sekitar bulan Mac hingga April) di Jepun, pemandangan bunga sakura ni memang cantik dan romantik sangat.


Kenapa Momoy suka sangat dengan bunga kebangsaan tidak rasmi Jepun ni, kawan-kawan cuba google image sakura atau cherry blossom untuk jawapannya. 


Pemandangan sewaktu spring season di Jepun

Cantik kan?

Kredit bunga sakura: Google.com

5 comments

March 31, 2012 at 2:11 AM Reply to comment

pasang je lah...mesti cantek!!!

March 31, 2012 at 3:27 AM Reply to comment

yup, skrg masa yg sesuai utk jalan2 kt taman sakura ^^

April 2, 2012 at 8:50 PM Reply to comment

Cantik sangat! jom gy jepunn.heheee ;p

April 3, 2012 at 10:20 PM Reply to comment

memang cantik, sebab tulah momoy berkenan.. nice blog...

@P#eoniX
sudah =)

@caliph shuriken
tu la
teringin sangat nak g sana

@lyana kamal
suka suka suka =)
thx dear lyana sudi singgah

@nasir hamzah
terima kasih
blog baru
btw, momoy mmg suka cherry blossom
ada mcm2 warna

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...