.::: MOMOY blogirl :::.: :: Rahsia Bulu Mata PANJANG & LENTIK ::

:: Rahsia Bulu Mata PANJANG & LENTIK ::



95% bersetuju bahagian muka yang pertama sekali dilihat adalah MATA !!






Mascara KHAS Untuk Anda Yang Bulu Mata 
Pendek & Lurus !


Cuba jawab soalan bawah ni :


Betulkan ? Bila cuci mascara, bawah mata jadi hitam macam panda.

Betulkan ? Selalu kena bawa makeup remover bila nak cuci mascara.

Betulkan ? Selalu bila cuci mascara bulu mata original kadang kala tertanggal sama.

Betulkan ? Kalau mascara tu mudah cuci tapi bukan jenis waterproof. Menangis sikit 
bawah mata jadi hitam.

Betulkan ? Bila pakai mascara kena guna pelentik mata (eye curler) baru 
bulu mata nak lentik.

Betulkan ? Bila pakai mascara kadang-kadang jadi berketul-ketul. 

Betulkan ? Kadang pakai mascara tapi tak lebat. Bulu mata melekat-lekat. 
Bulu mata 20 helai jadi 5 helai.

Betulkan ? Bila guna fiber mascara, fiber tersebut jatuh berguguran.

Betulkan ? Tengok iklan mascara kat TV atau magazine, tapi bila pakai tak jadi 
panjang macam iklan ! 


Kalau jawapan anda betul 5 dan ke atas atau ke SEMUA nya sekali, haaa Momoy nak suggest penyelesaian kepada semua masalah di atas. Masalah tersebut akan settle dengan senang sahaja. Mudah sangat. Hari-hari boleh pakai mascara. Nak solat dah tak payah risau, senang sangat nak cuci walau waterproof. NAK ?


Momoy memperkenalkan Mascara Duoya by NoraFurla, mascara KHAS untuk anda yang 
bulu mata PENDEK dan LURUS (macam Momoy). Mascara yang sedang laku keras 
sekarang ni, made in Korea !



Made in Korea




HAPPY CUSTOMERS =)
>> Wajah-wajah gojes pengguna Mascara Duoya - Testimoni bergambar (slide) <<


 photo 200 100_zpsdz9aylk2.gif

Eh. Pause sekejap. Cuci mata lihat testimoni dari happy customers ni =)



CIRI-CIRI UNIK Mascara Duoya by Norafurla ( Mascara ala Che Ta ).


  • Bulu mata anda jadi LEBIH Lebat !
  • Bulu mata anda jadi LEBIH Panjang !
  • Bulu mata anda jadi LEBIH Lentik !
  • Waterproof !
  • Tahan lama
  • Tak hitamkan bawah mata anda
  • Kesan bulu mata panjang serta merta !
  • Easy cleansing, hanya gunakan air
  • Wuduk friendly !


TESTIMONI video dari pengguna Mascara Duoya

video
Oppss... ini BUKAN bulu mata palsu. Tapi hanya calit-calit Mascara Duoya sahaja

video
Lebih JELITA dengan Mascara Duoya 




Ada banyak soalan tentang Mascara Che Ta ni ?
Baikkk. Momoy faham. So, dalam entri nih diharapkan sedikit sebanyak dapat clear kan apa yang bermain di fikiran anda itu ye. So ini soalan pemes yang selalu ditanya lah.






1. Che Ta (Rozita Che Wan) guna ke mascara ni ?
Aiseh, ni soalan yang kerap kali ditanya customer. Jawapannya TIDAK ye sayang-sayang sekalian. Che Ta tidak menggunakan mascara ni. Efek pemakaiannya saja mampu menjadikan bulu mata seperti bulu mata Che Ta gitu. Jadi jangan salah faham tau, kata ni mascara ni Che Ta yang punya. Haha.



2. Habis, kalau mascara ni bukan Che Ta punya. Kenapa panggil Mascara Che Ta ?
Mascara ni mampu memberi efek bulu mata jadi lebih lentik, lebih panjang dan lebih lebat macam bulu mata palsu yang Che Ta selalu pakai tu. Che Ta kan terkenal dengan bulu mata palsu dan kecantikan mata dia. 
Sebab tu jugalah, ramai jer customer yang beri respon:

"Wah ! Mata macam Che Ta la ^___^ "
"Memang cantik sis, macam Che Ta"

Kiri : bulu mata sangat pendek
Kanan : bulu mata panjang dan lentik seperti pakai bulu mata palsu. Che Ta sangat ^^



3. Mascara Che Ta ni dari mana ye ?
Buat pengetahuan semua Mascara ni datang dari Korea dan diberi nama Mascara Duoya Big (ni nama sebenar dia. Haha).



4. Halal tak ?
100% selamat dear. Kita tak dapat cert halal tapi mascara takde pun guna bahan terlarang. Even mascara brand lain (macam Maybelline, Loreal, Dior etc) pun takde cert halal. Hais. Mostly barang makeup memang takde cert halal.



5. Senang tak nak cuci ?
Mascara ni memang senang sangat nak cuci dear. Nak lagi senang, basahkan bulu mata tu dengan air. Biar dalam 10 saat camtu. Kemudian slowly tarik. Senang jer fiber tu keluar.


Video menunjukkan pengguna Mascara Duoya mencuci Mascara Duoya.
TAK PERLU makeup remover - sangat mudah !



6. Apa kelebihan Mascara Che Ta ni ?
Ni dia Momoy senaraikan :

- Memanjangkan, Melebatkan dan Melenteikkan bulu mata 
(walaupun bulu mata anda sangat fendek ^^).
- Mempunyai fiber dalam 1 stick saja. 
Mascara fiber lain mostly 2 stick - lebat fiber hitam, panjang fiber putih.
- Mempunyai Vitamin B5 yang akan menjaga bulu mata original anda. 
- Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci. Ni paling best bagi Momoy.
- Bulu mata original tak tanggal ye semasa cuci. Tak perlu risau okay !
- Tidak perlu pakai makeup remover. So jimat 1 item dan bag handbag pun tak berat. 
- Wudu' friendly.  Say YAY !
- Waterproof ! Double YAY !
- Takde efek mata panda ok sebab dia anti comot. Jangan risau fiber mascara 
ni tak berguguran tau. Berita baik untuk anda mata sensitif pun boleh pakai =)



 " Tebal kan?? lentik lentok elok lak tu. Pastu kan bila aku apply tu, sapuan die lancar je, takda stuck ataupun kadang kan sesetengah mascara cepat kering mengeras pahtu melekat antara satu sama lain. Tapi yang ni tak. Yang part paling aku suka, tang fibre dia tak gugur berterabur masuk mata " 
- Comel Hartini Azhar, Kuala Lumpur 





7. Boleh tahan berapa lama ?
- 1 batang mascara ni boleh tahan 2-4 bulan bergantung pada cara pemakaian.
- Kalau belum buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 2 tahun.
- Tapi kalau dah buku penutup, mascara ni akan expired dalam masa 6 bulan 
(sama seperti maskara lain)



8. Berapa ml ?
- 15 ml dear. Standard volume mascara =)



9. Mascara Che Ta ni ada KKM tak ?
- Takde. Mostly mascara memang takde KKM dear.



10. Bila Mascara Che Ta mula dipasarkan di Malaysia ?
- Mula ada di market Malaysia pada September 2015 oleh kak NoraFurla yang mana beliau serorang sahaja distributor Mascara Che Ta dan dibawah beliau mempunyai lebih dari 100 agent sah di seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei =)



TESTIMONI Pengguna Mascara Duoya

Atas : bulu mata pendek hampir tak perasan
Bawah : dengan Mascara Duoya bulu mata panjang dan lentik


Kanan : sebelum pakai mascara
Kiri : dengan Mascara Duoya bulu mata panjang dan lentik



VIDEO cara memakai Mascara Duoya by NoraFurla

video

Dapatkan hanya yang original dari Momoy, agent berdaftar Mascara Duoya by NoraFurla



HARGA 

Harga Pasaran Mascara Duoya by Norafurla ini RM 79 seunit 
Harga PROMOSI CLEARANCE SALE RM 45 seunit (Jimat RM 34)
Jika beli 2 unit RM 90 + FREE gift




100% jaminan kepuasan atau Momoy kembalikan 100% wang anda jika 
Mascara Duoya tersebut tidak original, tidak memanjangkan bulu mata, susah cuci 
atau bawah mata jadi hitam !



PENGHANTARAN DAN POS

Penghantaran akan dilakukan melalui kurier Pos Laju
Tracking number akan diberi melalui WhatApps.
Bayaran SEBELUM pukul 12 tengah hari akan dipos pada hari yang sama.
Anda boleh menyemak status penghantaran anda secara online di web Pos Laju selepas pukul 6 petang dengan memasukkan tracking number yang diberi.
Pos Laju menjanjikan penghantaran 1-3 hari bekerja.



CARA PEMBAYARAN

1. Maybank2u.com atau Maybank ATM Cash Deposit

 No. Akaun : 563082111888 ( MAYBANK )                                                                                                   Nama Akaun : VANILLA LACE ENTERPRISE
( 3rd Party Email Address : momoycouture@gmail.com )        
Setelah Pembayaran Dibuat, WhatApps / SMS / Call 014-544 5951Sertakan Bukti Transaksi Pembayaran Anda bersama Butiran Diri Anda untuk Tujuan pengeposan-Nama | Alamat | No. Telefon | Kuantiti | JUMLAH Transaksi | Tarikh Transaksi | Masa TransaksiPerhatian: Sila Simpan Segala Bukti Transaksi Pembayaran Anda Sehingga Anda Menerima Barangan Anda.

2. PayPal (Bayaran Melalui Kad kredit)


Sila Pilih Pakej dan Klik 'Buy Now'


NOTA : Pesanan PayPal kami adalah 100% selamat (100% secure server) dan anda tidak perlu risau mengenai keselamatan pesanan melalui online.



HUBUNGI 

Anda ada sebarang pertanyaan ? Boleh hubungi Momoy terus di :-

Email : momoycouture@gmail.com
WhatsApp : (+6) 014-544 5951
WeChat ID : Momoy3271
Telegram : MOMOY

Nama syarikat : Vanilla Lace Enterprise
No. Pendaftaran Syarikat : (CA0216385-W)



Tidak dilupa bulu mata sendu tuan punya blog =P
Kanan : bulu mata original Momoy =(
Kiri : selepas pakai Mascara Duoya =)

     Visit my IG: @momoycouture


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...