Cara mudah dan berkesan buang lemak degil ! | .::: MOMOY blogirl :::.

27 December 2015

Cara mudah dan berkesan buang lemak degil !


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Perempuan ni bukan muka je nak lawa, body pun nak kurus. Tapi tamo lah yang slim river. Itu kerempeng sangat. Huhu... Tapi kalau kes terlebih lemak pun tak elok juga kan. Hais. Payah nye jadi orang perempuan nih.



Tapi, ada ke cara mudah tapi berkesan nak kurus tanpa kerempeng ? Eh eh. Ni nak cerita nih. Produk berkualiti nih dari Swiss Pharma Group. Actually, ni bukan ubat kurus semata-mata. Tapi sebenarnya detox. Detox ni bagus untuk buang toksin-toksin yang dah kita kumpul dalam badan kita tu. Cuba bayangkan usus kita yang tersumbat sebab tak pernah detox seumur hidup. Eeuuww. Scary sangat !





Benda ni yang Momoy dok pung pang pung pang tu - 6CM DETOXSLIM
Langsing dan sihat ! KKM approved, so tak perlu risau okay =) 





Selalu bila cakap pasal detox, mesti jenis nak kena bancuh, pastu kena shake-shake, kan ? Haa... yang 6cm Detoxslim ni mudah, telan jer, sebab dia jenis kapsul. Nak consume pun sangat lah mudah. Ambil 1 kapsul sebelum breakfast. Tak perlu susah hati pantang-larang nan hado, yelek. Tapi jangan lupa, air putih kenalah minum secukupnya tau. Barulah senang usus kamu nak bekerja. Haip.



Konsisten amalkan dan kesan paling cepat dalam 2 minggu tu ce lihat perubahan. Confirm selim melim punyalah. 





Kandungan 6cm Detoxslim : Alphalipoic Acid, Beta Glucan, Citirn - Carcinia Extract, Capcium, Chia Seed, Hoodia, Fucoxanthin, Fabenol Mix, L-Carnitine L-Tartrate, Raspberry Ketones, Grape Fruit, Vitamin C & E. Lain kandungan : Kapsul berasaakan sayuran.





Bawah ni ada beberapa testimoni yang dah berjaya kurus langsing dan sihat dengan 6cm Detoxslim. Sila berasa kagum !











Nak kurus langsing sihat ? Cepat-cepat whatsapp +60193380671 (Comel). Segala info yang berkaitan dengan produk, hot mama ni boleh explain dan consult dengan baik sekali. Momoy syak Comel ni consume 6cm Detoxslim ni la. Sebab tu Comel nimaintain langsing je biarpun dah bergelar ibu. Ahaa...



Nak kurus langsing, cepat, mudah dan selamat ?

Lagi sekali kat mana... +60193380671 (Comel)




3 comments

March 2, 2016 at 9:44 PM Reply to comment

Thank you yunk atas review yang di buat... Muah kiss dari Azriel utk pipi kiri dan pipi kanan ..

March 7, 2016 at 11:59 PM Reply to comment

kite kene cube ni. trimas sis. xkoser nk telan air yg rase mcm daun inai tu lg.hehehe!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...