Kembali dari invisible | .::: MOMOY blogirl :::.

16 January 2016

Kembali dari invisible


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Tengok date entri lepas, pura-pura terkejut sebab lama benau blog ni tak ber-update. Lama juga nak cari balik feel menaip nih. Buat alasan kerja Momoy yang tak serupa macam orang lain. Tapi tak apa, Momoy cuba sudahkan entri ni dan publish. Lama tak online ni, buat Momoy jadi rinduuuuuuu juga pada member blog tau.



- Comel, Azriel dah ada kawan belum ?
- Caliph, Himawari nakal tak kat school ?
- Ecannnnn, macam mana result ? Momoy doakan Ecan berjaya dapat first class sebab 
  tamo bayar PTPTN kan. Hehe...



Dan eh, pada silent reader yang rajin chat Momoy kat whatsapp or email. Terima kasih kalian. Tapi sayang email dah tak boleh buka sebab tak ingat password. Rasa nak nangis. HP pula Momoy tak sempat nak reply sebab busy kerja. Kadang tak charge untuk beberapa hari. Terlampau busy. Urm. Now kembali normal untuk beberapa minggu. Jadi ambil peluang untuk menaip dan buat aktiviti kesukaan Momoy =)




Hari ni bersiap awal nak pergi library. 
Dah boleh aktif balik pinjam buku kat library. Yayyy ~




Tapi seriously, sampai sekarang tak tahu nak cerita apa. Taip-taip pun tapi masih tak ada isi. Tak ada idea. Tolonggg... Perlukah Momoy publish ? Ke nak masuk draft jer. Sedih bebenor bagi orang baca nih. Tapi kan dah lama sangat tak update kan. 



Akhirnya Momoy pilih... *klik publish sambil pejam mata*.  Ampun.


4 comments

January 17, 2016 at 3:03 AM Reply to comment

Salam Hi Momoyyyy.. wendunya kat Momoy, lamenya outstation.. ni kat darat bape lame ni.. alahai.. kerap gak singgah tapi takda jugak update, akhirnya.. welcome back Momoy.. menjawab kpd soklan Momoy.. hahha mommy blom sedia nak tambah.. cukup lah dulu dengan yang sorang yang dah macam 10 orang ni #mommysemputtt

January 18, 2016 at 1:50 PM Reply to comment

momoy...wlcome backkk!!!lama btl menyepi ye..duk bukak brape kali xbertambah entry..rindu entry momoy...

January 18, 2016 at 7:01 PM Reply to comment

Hi, salam sis. Kite pon rindu entri baru. Bile klik je,xde entri ( TДT) kesian dea bz je. Bwk² rehat ye.

February 20, 2016 at 1:04 AM Reply to comment

tetiba ada nama himawari kt sini, haha..

have a nice day, momoy ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...