Giler-giler shopping baju raya online | .::: MOMOY blogirl :::.

05 August 2015

Giler-giler shopping baju raya online


Assalamualaikum semua.

Nak cerita pasal raya tapi masa tak mengizinkan. Jadi letak gambar dulu bagi korang datang balik kat blog ni nanti. Haha... Macam tak ikhlas jer nak update. Kihkih.



Eh. Yang whatsapp Momoy tanya pasal baju raya kurung Ampang Fiziwoo tu, ni nak maklum ni. Baju tu dah SOLD OUT yer. 






#teaserkonon

11 comments

August 11, 2015 at 10:40 PM Reply to comment

oik sampai berkotak-kotak.. dasat tul

August 12, 2015 at 11:42 PM Reply to comment

amboooyyyy momoy raya sakan..haha

August 13, 2015 at 9:22 PM Reply to comment

Banyaknya

September 4, 2015 at 4:52 PM Reply to comment

perhh. raya sakan cik momoy. huhu
JOM FOLLOW SAYA

October 7, 2015 at 3:14 AM Reply to comment

Salam, kami sekeluarga ingin meminta jasa baik anda untuk delete gambar di url berikut.. Arwah sudah meninggal sejak 1st December 2011 dan sehingga sekarang kami masih mencuba sedaya upaya untuk mendapatkan kerjasama semua untuk menurunkan semua gambar-gambar arwah di blog/website. Harap pihak anda dapat memberikan kerjasama.. Terima kasih, May Allah bless you for your kindness :)

http://princess-momoy.blogspot.my/2011/08/special-entry-contribution-for-rara.html#axzz3nognxwwB

October 15, 2015 at 3:42 AM Reply to comment

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

November 7, 2015 at 1:52 PM Reply to comment

hello ☺ I'm newbie.. please visit my blog ♡ have a nice day!
smartiesmoo.blogspot.kr

December 23, 2015 at 10:54 PM Reply to comment

hyeeee.
saya ada jual kain songket cetakk.. nice to make baju raya actually. i have the samplee. hurmm. come and visit my blog please http://wanieseuk.blogspot.com/2015/12/songket-part-1.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...