Rumah untuk disewa lokasi KERTEH | .::: MOMOY blogirl :::.

15 February 2015

Rumah untuk disewa lokasi KERTEH


PERHATIAN !! PERHATIAN !!

Haa... ni ada berita baik kepada sesiapa yang tengah mencari rumah sewa. Momoy ada rumah lebih yang super selesa untuk kamu sewa. 



Butiran seperti di bawah:


  • 2 bilik tidur
  • 1 bilik stor 
  • 2 bilik air 
  • Dapur 
  • Balkoni
  • Ruang tamu
  • Keselamatan sekuriti (shift siang / malam)
  • Semua lantai ber 'tile' - bukan simen



Lokasi berdekatan :

  • Komplek PETRONAS : 5 minit driving
  • Mesra Mall Kerteh : 5 minit driving
  • Laluan mudah ke Kemaman, Paka, Dungun
  • Firefly Airport : 20 minit
  • Kawasan yang tenang


Bawah ni Momoy attach beberapa keping gambar untuk panduan korang imagine rumah yang bakal korang diami. Ewah =). 



RUANG TAMU







BALKONI






BILIK TIDUR 







BILIK SETOR



Bilik ni saja bersimen. Penyewa lama buat bilik ni sebagai bilik basuh. Kalau nak buat bilik ampaian pun sesuai sebab ada lubang angin yang banyak. Washing machine pun boleh letak sini sebab ada paip air dan lubang untuk drainage kat hujung. 



BILIK AIR 1




Bilik air 1 macam hotel =P



BILIK AIR 2 


Bilik air 2 pun besar juga tau walaupun tak ada tab mandi. 
Cermin muka, sink, pair air, air pancur semua complete.



DAPUR








Kadar sewa RM 1000
Deposit 1 + 1 + utilities RM 100




Oh baik hati sangat Momoy bagi sewa murah macam tu. Area PAKA / KERTEH harga sewa 1k sebulan rumah macam ni mana nak dapat kan ? Kawan Momoy sewa bilik sahaja pun dah RM 600. Tapi first come first serve la ye. Penyewa berkeluarga atau syarikat untuk Shutdown / Turnaround dialukan. 





Status : Available
WhatsApp : 014-544 5951 

9 comments

February 16, 2015 at 11:58 PM Reply to comment

eh jap momoy..kiranya alamat rumah berubah la dari yg haritu?

February 18, 2015 at 1:07 AM Reply to comment

bsrnya bilik air dia..sonok mandi..

February 18, 2015 at 8:16 AM Reply to comment

Amboi... kemainnn... semua pink. Momoy, duk kerteh eh? Btw, sofia duk kemaman. Hehehe... entah2 selalu jumpe momoy kt mm. Hehe...

February 21, 2015 at 10:37 AM Reply to comment

@ecan fadhlinaoh tak dear ecan. sama jer. ni momoy sewakan sebab momoy ada rumah lebih.

February 21, 2015 at 10:37 AM Reply to comment

@Farra Nbilik air memang besar dear . macam hotel istana KL
siyok berkubang

February 21, 2015 at 10:38 AM Reply to comment

@Violet Sofiahehe... kan. selalu gi MM ke ?
Momoy pergi kalau ada movie baru =)

February 28, 2015 at 11:54 PM Reply to comment

hmmm...i was supposed to move to kerteh.
but fate, it seems, had other plans for me.

anyway, it seems a decent place. i remember
finding a place in kuantan, in case kerteh tade spot.
having said dat, ill keep an eye out, in case
any frens are still on the lookout ya.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...