Dress super cantik *NEW* untuk di let go | .::: MOMOY blogirl :::.

18 November 2014

Dress super cantik *NEW* untuk di let go


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Momoy suka giler dengan satu maxi dress ni. Cantik sangat okay. Super cantik ! Berapa lama Momoy hunting mermaid dress. Design dan colour yang sama. Panas hati sebab asyik sold out jer. 





Ruffle two tone mermaid dress





Tak ingat masuk minggu keberapa ntah, akhirnya Momoy dapat apa yang Momoy nak. Hee. Excited sangat bila baju tu sampai kat office tau. Baju sangat sangat sangat sangat la cantiknyer *mata bersinar-sinar*



Momoy serius suka tapi kan, tapi kan, Momoy rasa nak let go. Dress tu masih masih BARU. Tak ada cacat celanya. Cumanya dress tu tu macam sendat giler ngan Momoy. Momoy kena tahan nafas untuk mengempiskan perut. Huhu. 





Actual item memang cantik. 


Material chiffon. Full satin lining.
Dress potongan duyung (mermaid) 
Warna seperti di atas PEACH - MINT
Bahagian depan kain ada ruffle =)
Kat bahagian hujung lengan ada lace warna gold
Muat saiz XS dan S





Seller claim muat bagi siapa yang size SX hingga M. Memang saiz M muat tapi kan macam sendat amat. Tak selesa. Momoy rasa kalau M yang jenis small M tu boleh la muat. Huhu... *sedih*



REASON nak let go: tak muat =( Dress BARU. Momoy hanya pakai untuk try jer. Berminat boleh email Momoy di syalyx_00@yahoo.com



Update :

STATUS : SOLD

Sela nafas panjang-panjang. Tak sampai 10 minit Momoy publish entry ni, dress ni dah ada tuan baru ! K, bye bye dress lawa ~






6 comments

November 19, 2014 at 11:34 AM Reply to comment

whattt!! baru nak we chat momoy.. huhuhu..sentap sbb kekonon nak cuba nasib skali dah sold da

November 19, 2014 at 12:33 PM Reply to comment

cantik dress tu.. :)

November 19, 2014 at 1:37 PM Reply to comment

baru nak tanya..hihik

November 20, 2014 at 1:28 PM Reply to comment

Lawa+cun gila, kalau Azwar nak pun tak muat. paling2 size L.. huarghhh... :)

November 26, 2014 at 4:22 PM Reply to comment

lucu nya dress nya,,pengen atuh...

December 10, 2014 at 4:04 AM Reply to comment

Nak order satu.hehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...