Cute bear pillow by Hummy Lovey | .::: MOMOY blogirl :::.

18 January 2014

Cute bear pillow by Hummy Lovey



Assalamualaikum pembuka bicara.

Banyak betul benda nak cerita tapi menaaip, alamak. Malas tak sedar diri tapi nak juga ada blog macam orang lain kan. Itu pasal la blog ni satu minggu satu entri jer. Muahaha. 



Momoy kan selalu blur kalau birthday BFF nak bagi apa. Tetiba rasa nak bagi lain dari kebiasaan. Craft dari kain felt ? Ramai yang tahu kan hiasan felt ni kan. Cantik-cantik. Tapi Momoy tak nak yang cantik, Momoy nak yang comel. Dua hari kot meng gugel dan terjumpalah blog Craft Hummy Lovey ni. Awesome sangat creation dia. Semuanya super duper kawaii (comel).  





Geram comel sangat nak bagi hadiah pada orang. 
Lastly, tempah satu untuk diri sendiri. Hikhikhik.





Cute bear pillow tu Momoy nak letak dalam kereta sebab Momoy kadang-kadang suka tidur dalam kereta bila kat site semasa curi tulang. Eh. Semasa lunch hour la *cough*




Apa yang best tempah di Hummy Lovey ialah semuanya home made. Design comel-comel dan jahitan tangan sangat kemas. Kawan-kawan boleh order design, pilih warna, nak tulis (attach wording) apa atau nak design sendiri pun boleh. Best kan ? 



Tempoh siap agak panjang maka siapa yang berhajat tu, cepat-cepat place order. Ada banyak lagi yang comey-comey. Tak percaya boleh tengok sini...





Facebook : Hummy Lovey





Sebenarnya, Momoy tempah 5 pillow termasuk weeding pillow tapi belum siap lagi Dah siap nanti Momoy upload kesemuanya ye. Baiklah, selamat mencuci mata


3 comments

January 20, 2014 at 2:03 PM Reply to comment

ni kalau bagi anak akak abisnya di gigit2

January 20, 2014 at 2:14 PM Reply to comment

memang comel sangar bear pillow tu...kalu bunda takkan share dengan orang...

January 25, 2014 at 1:38 AM Reply to comment

klakar laa awk.. plan nk bg hadiah kt org.. bila tgk kawaii sgt, awk sendiri tempah utk diri sendiri, hikk...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...