Produk yang akan Momoy review | .::: MOMOY blogirl :::.

20 September 2013

Produk yang akan Momoy review


Assalamualaikum kawan-kawan semua.

Seminggu dua ni (ke sebulan eyh?) bila Momoy tak publish entri berunsur review, email masuk tanya bila nak review barang ni, bila nak review barang tu, nak review item apa lepas ni. Yang SMS pun ada =.=


Ada je produk nak review. Biasa la perempuan *geleng-geleng kepala* Momoy sendiri pun sebenarnya bila try satu-satu produk memang rasa tak sabar-sabar nak review. Tapi Momoy tahan je hati ni. Hehe. Takut readers boring kalau asyik review je memanjang bila datang blog ni. Apa kes. 


Satu lagi, Momoy take time untuk lihat produk tu beri kesan pada Momoy atau tak. Rasa macam tak best pula kalau baru pakai sehari atau seminggu nak terus review kan. Alasan baikkkkk punya. Padahal nak taip tu malas tak ada masa. Bhuahaha.


Momoy sekarang sedang guna produk di bawah ni. Ada yang baru 3 minggu guna, ada yang dah berbulan-bulan. Ada juga yang beli tapi tunggu masa sesuai baru nak try.  Momoy teaser sikit la ye. Hamboiii... kemain nak teaser teaser gitu kan. Haha. 


Siapa yang dah pernah guna ce komen ok.




Beli juga benda ni. Ada yang dah try ? 

Baca:



Bedak sejuk Tanaka - Nora Danish punya hal la ni. 

Taadada... yang sekarang ni tengah meletup-letup di pasaran online.
Krim Ibu Putih.




Ada yang geng dengan Momoy tak guna benda ni ?

Pengganti losyen Momoy. Ada ke orang yang minat nak tahu ?




Itu saja la kot. Review terdekat mungkin pasal K-Colly Sweet 17



Eh. Sebelum tu nak bagitahu. Stok set lulur kopi dan mandian santan dah restok. Siapa nak yang ni boleh order ok. Hot item. Selling fast ye. Lulur dan produk spa yang lain boleh jenguk D HOME SPA




Restok banyak tapi set lulur kopi tinggal ni je. So, kena cepat la ye. Ada yang Momoy terus packing siap-siap sebab set lulur kopi ni sangat larissss. Customer order terus pos je. Haha. 




Bye bye bye.




26 comments

September 22, 2013 at 2:59 PM Reply to comment

mcm2 ada.. hehe

September 22, 2013 at 7:16 PM Reply to comment

macam elok jeee

September 23, 2013 at 10:54 AM Reply to comment

wah best, berspa

September 23, 2013 at 6:25 PM Reply to comment

macam best je produk tu..tapi mak azwa tak bagi pakai sebarangan lorhh.. -_-

September 24, 2013 at 3:57 PM Reply to comment

momoy yg krim ibu putih tu akak dpt tahu belum ada kelulusan KKM.. katanya baru apply.. momoy tak effect kulit ke try macam2 produk ni?? untung kan kulit momoy x sensitif.. mcm akak x boleh la tempek semua kat kulit lebih2 lg muka.

wany
September 24, 2013 at 5:20 PM Reply to comment

hai momoy...
i nk tau semua psl produk tu,hihi...
tak sbr nk tunggu review ps
K-Colly Sweet 17 dr momoy,hihi...

September 25, 2013 at 8:37 AM Reply to comment

@Suria Lekatlekitgurl
salam sis inform momoy pasal ni. actually bukan la semua produk momoy guna sekali gus.
kalau guna semua momoy sendiri plak confuse mana satu yang efektif

pasal ibu putih tu momoy tak letak kat muka sis
momoy test kat lutut kiri. sebab momoy x berani letak sebarang kat kulit muka. lagi pun ibu putih ni macam kuat dan 'tajam'
nnt momoy review penuh
terima kasih sis inform momoy tau

September 25, 2013 at 8:39 AM Reply to comment

@wany

hai dear wany

nak review semua memang makan masa la. jadi tungguuuu. hehe
nnt momoy review pasal k-colly ye
thx dear selalu baca blog momoy

September 25, 2013 at 8:40 AM Reply to comment

@Azwar Syuhadabagus la ada ibu yang pantau anaknya =)
momoy suka

September 25, 2013 at 8:40 AM Reply to comment

@Muhammad Faiz Mohamed Saaidspa memang best
kalau nak cuba boleh ke blog ni
http://www.d-homespa.blogspot.com
ada jual lulur dan barang spa yang lain

September 25, 2013 at 8:41 AM Reply to comment

@Nelly Strangeelok x elok momoy sendiri tak tahu lagi =)

September 25, 2013 at 8:42 AM Reply to comment

@aisyaitu la sekarang ni banyak sgt. pening nak pilih

September 26, 2013 at 1:02 PM Reply to comment

sorry off topic jap.. hehe.. nak reply komen sis kt blog sy tu..

nuffnang dan imotiv tu lain.. sis boleh check earning tu kat nuffnang.. nuffnang masih lg sama mcm dulu cuma yg berbeza interface je yg baru.. yg imotiv tu kalau sis taknak peduli pun takpe.. objektifnya supaya kita tak tertinggal update terbaru daripada blogger2 lain.. tu je..

harap membantu.. syg pulak kalau buang nuffnang tu.. :)

September 27, 2013 at 5:50 PM Reply to comment

wow banyaknyee

September 27, 2013 at 7:01 PM Reply to comment

terlajak lariss kn, hikk...

September 27, 2013 at 8:12 PM Reply to comment

Nice review Moy.
Amazing

Ikhlas tapi jauh :))))

September 28, 2013 at 7:40 PM Reply to comment

waa beshnya mcm2 produk hot d pasaran dh pakai..:D

October 1, 2013 at 11:07 AM Reply to comment

Banyak produk baru ni.
Ni tutorial yg ada request hari tu http://invisiblenote.blogspot.com/2013/09/tutorial-letak-facebook-page-like-box.html :)

October 4, 2013 at 2:01 AM Reply to comment

Dear momoy,

Just wanna ask, u are a project engineer rite? Are there any vacancies for the post of project or piping engineer currently in your company? hehe.. please let me know..

October 4, 2013 at 9:07 PM Reply to comment

You Want to be a Hacker or Programmer? I Have any tips for you .. :)

check on http://mafiasitez.blogspot.com

@EZAN IDMApompuan kan. hoho

@caliph shurikenhaha...suka sangat le tu

@caliph shurikenhaha...suka sangat le tu

@Asep Haryononga review lagi kak asep
review kelak

@Farra Kikibumoh. ada yang dah try ada yg belum

@Invisible Meok sis. tqvm sudi buat request momoy

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...