Jom teka lagi ! | .::: MOMOY blogirl :::.

12 September 2013

Jom teka lagi !


Assalamualaikum semua.

Maafkan Momoy kalau ada yang tertunggu-tunggu update dari Momoy. Budget retis *mata ke atas* Yang request untuk Momoy review apa-apa beauty products, sabar ye sayang-sayang sekalian Memang ada beberapa produk yang Momoy nak buat review. Tapi, Momoy kena ambil masa sikit la sebab nak lihat keberkesanan satu-satu produk tersebut kan. 


Minggu lepas kan Momoy ada buat teka umur Momoy. Agak-agak ada tak yang dapat jawab dengan betul ? Ramai yang teka umur Momoy muda-muda jer. Tak tahu la sama ada betul teka atau kes nak jaga hati nih. Tapi apa pun jawapan kawan-kawan buat Momoy feeling muda kejap. Hahaha. Sila jangan pitam. 


Nak tahu tak berapa umur Momoy ? Tapi, macam tak nak bagitahu la pula. Malu pula sebab dah tua. Tapi, 'terlajak minta teka tak boleh gostan'. Anyway, tahniah. Dear Azwar Syuhada dan dear Fida Cun boleh email Momoy nama penuh, alamat dan contact nu. di syalyx_00@yahoo.com.


Sebenarnya Momoy plan pilih 3 winners tapi sebab 2 saja yang dapat jawab dengan betul. Jadi, jom teka lagi. Cara sama juga, teka saja di komen entri ni okay. Cuma, harap readers (anonymous) sila tulis email ye. 




Ada siapa-siapa nak hadiahkan Momoy kain cotton polka dot yang cantik ni tak ?
Banyak lagi kat sini.



Soalan kali ni, berikan 5 items wajib yang ada dalam bag Momoy ni



Eh. Lupa bagitahu. Tahun ni genap umur Momoy tiga puluh tahun *bisik slow-slow* Hahaha. Okay. Kali ni korang boleh pitam.


P/s: My lovely readers, dear wany dan sis Lea, Momoy still consume lagi K-Colly.
UPDATE : Pemenang teka apa dalam bag Momoy 



9 comments

September 12, 2013 at 11:52 PM Reply to comment

slm sis..dont wory kite sntiasa tgu update sis..hihi..yeke umr sis 30..alaa..nothing with number kn...skdr angka..yg pnting pnmpilan sis momoy lgsg xsme gn umur...gojes lg boley..ikhlas ni..em..nk teka tp pic xde ae,,,xpe2 kite tggu..=)

September 13, 2013 at 12:17 AM Reply to comment

Tak sangka jawapan kedua betull..hahaha..

p/s: Azwa dah hantar emel dekat momoy.. :)

September 13, 2013 at 1:27 AM Reply to comment

5 item?
telefon
dompet
kunci rumah
kunci kete
makeup - bedak, lipstik
duit syiling dan kertas

hehhe

September 13, 2013 at 11:43 AM Reply to comment

Sy agak kurang pcaye la umur sis.. yeke niiiiii??? :/

September 14, 2013 at 11:39 AM Reply to comment

Salam Momoy, Ida nak teka lah..

1). Lipstik
2). Telefon
3). Dompet
4). Pen
5). Serangkai Kunci

September 17, 2013 at 11:55 AM Reply to comment

alah, nk teka lagi ke? hehe..

nk try lah..

kunci, purse, phone, compact powder, lipstick/lip gloss/lip balm/yg sewaktu dgnnya.. hehe

September 17, 2013 at 2:04 PM Reply to comment

Assalamualaikum... wahh taniah buat pemenang semua. hehehe. umur momoy bape? hehehe. lawa polkadot tu. sheila takda koleksi polkadot. harus grab ni :)

September 17, 2013 at 4:04 PM Reply to comment

dah masuk 3 series tp langsung nampak muda..hehehe..ada teka teki lagi yer.

September 28, 2013 at 10:10 PM Reply to comment

bia betul 30?nampak cm 25,26thn je tau..hihi hm 5 items
1.enset
2.kunci keta
3.kunci rumah
4.lips ice
5.losyen

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...