Anda pencinta produk spa ? Lai lai lai | .::: MOMOY blogirl :::.

25 July 2013

Anda pencinta produk spa ? Lai lai lai


Assalamualaikum.


Untuk pengetahuan semua, secara officialy (hamboii...) produk-produk spa telah di tambah dan telah move ke blog yang berasingan. Yay! Semak juga bila bercampur-campur dalam personal blog. Lagi pun, tak la pening orang nak cari produk kan. Sorry la ye, dah lama sebenarnya Momoy dapat SMS minta asingkan, hari ni baru dapat tunaikan. Pffff. 





Blog warna earth color. Ikut hati mahu je semua warna pink. Sabar sabar...






Berangan nak ambil gambar ala-ala spa kononnya. Tapi hampeh. Penat puasa so lastly snap dalam bilik je la. Mih mih. Okay. Ni adalah HOT ITEM !






Set lulur mandi kopi + mandian santan
Selalu dapat SMS macam ni, "Momoy lulur kopi Starbucks ada lagi tak ?" 



Sabun payung mahkota @ sabun abang sayang. Pheww... nama tak boleh blah. 
Fungsi sabun ni rasa-rasa boleh agak tak ? Haha...




Ada banyak jenis lulur spa dan item lain lagi. Boleh jenguk di blog. Produk akan ditambah dari masa ke semasa. Item cepat habis terutama yang hot item dan produk lulur. Jadi kena cepat. Tapi tak apa, item yang tak ada stok, boleh reserve dahulu. Jadi kali ni kalau yang terlambat tu, Momoy ingat nak ambil pre-order batch by batch. Tapi jangan risau, satu-satu batch tu masanya tak lama (seminggu macam tu la) sebab tak nak pending order lama-lama. Dan kawan-kawan pun boleh dapat barang dengan cepat.









Jangan lupa untuk singgah di D HOME SPA dan like FB Page D HOME SPA untuk maklumat dan info terbaru. Yang dah biasa hantar email atau SMS pada Momoy, teruskan saja walaupun dah ada blogshop ye. Lagi digalakkan. Happy shopping =)





Like D HOME SPA
                                                  




32 comments

July 25, 2013 at 10:30 PM Reply to comment

wah nanti kak lea jadi beli,kak lea terus roger sis laju2 (spa kopi bersantan tu hah he3..)

all the best tau..nanti kak lea singgah n like fb tu ^^

July 26, 2013 at 8:39 AM Reply to comment

Salam jumaat&salam ramadhan 17..
m3h x penah masuk spa lg

July 26, 2013 at 5:29 PM Reply to comment

sy pencinta wanita jaa, errkk.. bole cmtu? ;p

July 26, 2013 at 9:35 PM Reply to comment

spa utk lelaki ke 2..hehehe

@||aLeaSaRa||tq dear.boleh saja

@mama3heroosalam sis. tak pernah masuk spa pun tak pe. boleh je buat kat rumah guna produk spa

July 27, 2013 at 1:51 PM Reply to comment

Momoy..ni yang Namee pakai tu ek? Macam familiar nama produk ni.

@Aida Ismailye tepat sekali. pandai dear =)

@Suki Manada je tapi byk yang untuk perempuan kan. baik beli produk spa je then laki pompuan suma boleh guna

July 27, 2013 at 10:16 PM Reply to comment

Assalamualaikum..

Singgah malam Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

July 27, 2013 at 11:42 PM Reply to comment

Tokey spa ke nih

@shafwanmih mih mih ^___^

@Nur Rabiatulthx u dear sudi visit sini

July 28, 2013 at 12:11 PM Reply to comment

pewwit.. nak jugak nak jugak.hehehe :P

July 29, 2013 at 12:17 PM Reply to comment

kopi starbucks pun boleh.. haha!

July 29, 2013 at 12:27 PM Reply to comment

Menariknya sabun abg syg tu...heheh

July 30, 2013 at 10:40 PM Reply to comment

Hi MOMOY

This is it. Its me Kang Asep. I am so sorry for being late in visiting to your awesome blog. Busy buat kerje. How are u Momoy? What new? Let me hear from you

P.S : Four UNIMAP (universiti Malaysia Perlis) students now in my office in Indonesia. Find out here - http://alturl.com/7fbty

July 31, 2013 at 9:10 AM Reply to comment

Momoy, akak suka spa...nanti nak cari momoy

@aisyahehe. sebab bau lulur kopi tu memang bau mcm masuk kat starbucks =)

@Intan Zulhilmihehe. ye dear . salah satu dalam hot item tau

@Asep Haryonosalam kak asep. long time no see. woaaa... UNIMAP students do practical at ur office? really cool =)

@Mak Wardahboleh sis. nanti roger2 je kalau mahu

August 1, 2013 at 7:59 AM Reply to comment

wah hebat ada spa sendiri

August 1, 2013 at 3:29 PM Reply to comment

amboi sabun abang sayang.. hahahaha.

August 3, 2013 at 11:43 PM Reply to comment

Blogwalking segmen singgah sahur...Gud Luck...Selamat Hari Raya...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/07/blogwalking-singgah-sahur.html

August 6, 2013 at 11:29 AM Reply to comment

teringin nak cuba.. sukaaa sngt produk mcm nie. :D
Insy akn beli. tggu ye comels. ;)

@ridomaspa sendiri ? mihmih. semua org boleh buat spa sendiri dear.

@Suria Lekatlekitgurlhehehe. hot item tau

@Kasih Lestarisalam kasih lestari
thx sudi singgah sini =)

@zuramiraboleh jer. nanti SMS je la bila2 nak =)

August 11, 2013 at 10:58 AM Reply to comment

wahhh... dah lama tak manjakan diri ini..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...