Tiny updates ~ | .::: MOMOY blogirl :::.

07 June 2013

Tiny updates ~



Assalamulaikum.

Petang tadi balik awal. PETRONAS hari kahmis kerja sampai pukul 4 saja. Momoy tak balik rumah tapi terus ke saloon. Buat hair spa treatment. Amboi. Semenjak beberapa bulan ni tak miss buat spa treatment. Rajin sangat kenn...


Malamnya, dinner dengan kawan di Cakna, Dungun. Tempat tu best juga. Tenang, sunyi, romantik bagai walaupun dekat corner. Tapi Momoy ni kan jenis huru-hara (ikut mood), jadi suasana tu tak kekal lama. Nasib tak ada siapa halau keluar. Hoho.


Oh. Lupa nak bagitahu. Momoy dah stop consume Beautskin. (Baca Review dan testimoni Beautskin Momoy selepas 6 bulan). Beautskin bagus tapi sebab kulit Momoy tak cerah-cerah pun jadi stop. Tapi kalau tiba-tiba punggung kembali leper atau berat turun, Momoy akan consume semula.




Momoy guna Aura White pula sekarang. Nanti lepas beberapa bulan, 
Momoy review Aura White pula hokay. 


Sekarang ni lepas balik kerja, Momoy akan lepak-lepak minum-minum dulu kat pantai. Lepas tu buat-buat kelam kabut nak balik rumah. Bukan apa. Nak tengok Adi Putra (sejak bila minat mamat ni. Momoy masih setia dengan Fahrin Ahmad) berlakon cerita Teduhan Kasih, TV3. 


Layan jugalah cerita tu. Momoy paling suka part kakak dan mat tiri si Iffa. Lawak gila kentang. Memang terkekek-kekek gelak bila part diaorang. Mulut macam bertih jagung je. Haha. 


Siapa perasan kat tepi sidebar Momoy ni ada widget untuk tukar kaler dan saiz tulisan? Hoho. Momoy faham masalah readers yang kadang-kala susah nak baca tulisan kat belog Momoy ni kan. Kecikk... Sekarang kawan-kawan boleh tukar pilih font mengikut keselesaan kawan-kawan. Sukaaa takkk ?


Lagi nak bagitahu bag Marc Jacobs yang Momoy order untuk giveaway tu dah sampai. Siapa nak masih tak terlambat lagi nak join. Masa lama lagi tau. Boleh klik banner untuk penyertaan.




MOMOY blogirl's GA (1) link : http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html photo MOMOYblogirlsGA_zpsd6c75716.gif



6 comments

dah try.. aura white memang cepat kesannya.. sekarang tgh try maixara pula tp mcm effect dia x berapa bagus.. cerah & licin kulit tu memang la ada tp masalahnya period tiba2 x datang pulak.. nk kata pregnant x rasa pula mcm pregnant. effect lain mcm pinggang rasa sakit.. rasa mcm segugut tp xde pun period. so rasa nak stop maixara.. nak amik aura white balik

@Suria Lekatlekitgurlbagus la. ni lagi bersemangat ni. actually momoy dah penah try maixara tapi sebotol je la. muka kurang oily tapi momoy tak suka sbb macam budak2 je. tapi ramai kot yg suka jenis mcm tu. senang nak makan.

aura white ni pun dah try. ni jar ke-2 sebenarnya. efek putih tu xde. so nak terus consume 6 bulan tgk apa jadi.
nnt momoy review penuh

June 8, 2013 at 10:03 PM Reply to comment

wah macam best je baca komen korang ni hah...nanti momoy buat review ye.owh kak lea pun suka fahrin dan ady putra.

memang real lakonan mak tiri anak-beranak,tu,tapi geram jugak tengok si iffa tu slow sangat tak reti menjawab hishhhh...

@||aLeaSaRa||OK. nnt momoy buat review bila ada kelapangan.
lama sikit consume baru momoy review tau
lakonan ibu dan mak tiri tu menghidupkan jalan cerita tu biar pun pelakon sampngan
hehe. best

June 14, 2013 at 9:45 AM Reply to comment

wah..kita dlu pun nak cuba juga aurawhite..tapi takut pulak..hehe..momoy kan dah putih gebu..hoho :)

@Nana Lienamana ada dear . momoy kan keje site . jadi kulit tak sekata. berbelang2 sunburn bagai

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...