Cerita malan pilihan raya PRU 13 | .::: MOMOY blogirl :::.

07 May 2013

Cerita malan pilihan raya PRU 13

Assalamualaikum.

Cerita ni pada malam pilihan raya PRU 13. Baru ada mood menaip. Mih mih. Biarlah Ini kalilah atau lain kalilah. Tapi kali ini, Momoy dan kawan lama, Jeanifer Lopez Mang budak Sarawak lepak kat Mesra Mall. Cuti kennnn. 


Kenal sebulan waktu mula-mula Momoy kerja di Terengganu ni sebelum dia pindah ke plant lain. Dan nak jadi cerita, lepas 4 tahun jumpa semula. Kami bekerja di plant yang sama sekarang tau. Hihi. 


Kami ke Mesra Mall, Kemasik beli tiket wayang dulu. Pilih Iron Man 3 (3D) sebab Jean tak tengok lagi. Momoy ? Masuk ni dah kali keempat. Fuhh... Tak kisah pun tengok banyak kali sebab filem ni besttt. 


Wayang lambat lagi, jadi seterusnya adalah 'aktiviti membesarkan perut di Pizza Hut sambil bergosip'. Itu ajelah kerja orang perempuan kan. Eh. Lelaki pun sama apa ^^ Baiklah. Bergambar dulu sebelum makan.




Ini gambar tuan belog. Hihi. Tengok tangan tuu. Mak ai dah macam jantan. Haha.

Ini pula Jeanifer yang sweet giteww. Peace yo!



Dan, inilah pula kalori yang berjaya masuk dalam perut kami. Tahniah wahai sang perut *tepuk-tepuk perut.





Kalori Jean

Kalori Momoy

Kalori bersama. Phewwww *kipas rambut ke belakang

Milk shake strawbery Momoy punya

Chicken soup perisa sabun



Lepas makan buat apa? Lepas makan, tengok wayang laaa... Itu saja cerita malam pilihan raya. Sekian...


Eh. Kejap. Siapa tak join lagi giveaway boleh klik SINI dan untuk senarai peserta boleh klik SINI. Okay daa...


MOMOY blogirl's GA (1) link : http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html photo MOMOYblogirlsGA_zpsd6c75716.gif

16 comments

May 7, 2013 at 7:42 AM Reply to comment

sesi menternak lemak berlaku..haha..sekarang cuba tepuk2 perut..boncit tak?hehe

May 7, 2013 at 11:17 AM Reply to comment

wah momoy cantik kulit nmpk bersih je he3...

4 kali biar betul???wah mmg fav kak lea jugak meatball tu yummy...

May 7, 2013 at 10:50 PM Reply to comment

Mcm sedap je..hehehe

May 8, 2013 at 11:09 AM Reply to comment

milk shake stawberi mengugat keimanan betul

May 10, 2013 at 5:38 AM Reply to comment

wah.. akhirnya dapat juga tengok gambar momoy dalam blog.. ehehehe

May 11, 2013 at 9:11 PM Reply to comment

Hahah ~ cun kembar fuji neh ~ hee :D

May 14, 2013 at 7:09 PM Reply to comment

Salam ! datang nak bz dan follow ! :)

bleh mintak tolong x.. like gambar kt bawah ni.. tq so much !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458144687607714&set=a.444036535685196.1073741829.442947302460786&type=1&ref=nf

May 15, 2013 at 5:22 PM Reply to comment

knapa mushroom sup perisa sabun..huhu

@Nana Lienahaha...muncittt

@||aLeaSaRa||4x. tapi baik tgk 2d jer. yang 3d effect tak menjadi sagt

@Cik Eyrahaha...sedap tapi masam sikit

wah menggugah selera

May 22, 2013 at 4:03 PM Reply to comment

4 kali tgok iron man? mk datukk..x bosan ke.huhu

July 29, 2013 at 7:19 PM Reply to comment

Seleranya makan..makan sampai kenyang

@boni kacakerk. apakah ?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...