Kembali... | .::: MOMOY blogirl :::.

14 April 2013

Kembali...

Assalamualaikum sahabat.

Setelah sekian lama Momoy menghilang dari dunia blog, ada tak yang rindukan Momoy ? Tolong, tolong, tolonglah katakan "ye" biar pun menipu. Uhuk.


Tempoh Turnaround sudah tamat semalam. Memang letih sangat-sangat. Badan dan otak rasa tepu dan hang semacam je. Seperti entri-entri sebelum ni, bila Momoy kata Momoy akan super duper busy, Momoy really mean it. 


Dah setengah tahun tak rasa cuti on weekend. Dan Turnaround (TA) kali ni betul-betul mencabar mental fizikal Momoy. Tambah dengan perangai PETRONAS yang banyak songeh. Huhu. 


Korang tahu, Momoy balik kerja pukul 12 mlm. Pukul 4 pagi sudah terpacak di plant. Hari-hari ye. Non-stop! Tapi, Alhamdulillah TA kali ni tiada kematian. Semua selamat. Syukur Ya-ALLAH. Cuma beberapa kes accident tu biasa lah. 



Gambar tiada kena-mengena. Cuma nak bagitahu hunting for mullet skirt ni akan diteruskan semula. mihmih ^^
Pic Source: tumblr



Okay. Momoy rindu giler pada comfy bed, blog dan of course pada kawan-kawan blogger. Huhu. Biasalah, bila start TA kami semua bagaikan terputus dengan dunia luar. Handset baru di 'on' kan setelah beberapa bulan 'off'. Rupanya, sepanjang masa Momoy berperang, Malaysia juga berperang. Kes pencerobohan di Lahad Datu tu pun baru tahu setelah berapa lama terjadi. Itu pun kawan yang ceritakan.


Setelah berbulan-bulan hypertension dan hampir 90% tak waras, Momoy terapikan diri dengan shopping. Entah. Tak tahu macam mana shopping tu boleh jadi terapi sebab duit pun habis juga. Muahaha. 



Blogwalking kejap dan terjumpa GA ni dari blog dear dysha. Jom la join. Sempat lagi nih. 
Klik banner untuk enter.



Belek-belek blog, Momoy perasan yang anniversary blog dah 1 tahun (elee... itu pun nak kecoh) Terlepas nak celebrate (T___T) Tapi tak apa, Momoy tetap nak celebrate juga. Urm... macam mana kalau Momoy buat giveaway? Ada tak yang nak join? Ada cadangan GA apa yang hendak diberi? Silalah komen =)
 

UPDATE : Okay. GA pertama dari Momoy. Harap berjaya dengan hendakNYA. Amin. Klik SINI untuk join.


30 comments

April 14, 2013 at 10:08 PM Reply to comment

hye sis momoy rindulahhhh pttlah lama menghilang sobsob...

hoho pttlah lama x update blog.wah skrg dh blhlah bls dendam blogwalking laju2 ye ngeee ^^

dear, pergi mana rindunya.. selalu jugak tgok link momoy tp xberhapdate lama.. welcame back dear.. miss u alot.. take arest k

April 14, 2013 at 10:35 PM Reply to comment

Welcome back sis. Really miss you

April 15, 2013 at 9:51 AM Reply to comment

KAKMOI . MISSSSSS U . MUAH MUAH MUAH . HIKHIK .. KAKMOI CEAT X ? WAAAA . PTUT LAME ILANG . HIKHIK ..

April 15, 2013 at 12:19 PM Reply to comment

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

April 15, 2013 at 1:44 PM Reply to comment

tuan tanah datang menjenguk, thanx join..... entry 2 dalam 1 yerk, xper masz terima k.....
good luck yer.....


pssst : nak buat GA ker, jgn lupa bgtau masz yerk... hehe

@dEdEQ dE wIshEs
hhi...dah mention dah entri2 sebelum ni kata busy lama sampai april.
hihi...btw, thx dear sudi lagi jenguk blog momoy

April 16, 2013 at 12:01 PM Reply to comment

assalam, selamat kembali...

@||aLeaSaRa||
bw gila2 tu tak ada la
sbb baru je bos bagi projek baru
sob sob
cuma kerja boleh balik awal la
hihi

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕tengkiu dear arisa.
rindu juga pada semua rakan blogger

@Mieya Atieratengkiu my dear. momoy too

@BUNDA a.k.a KNwaalaikummusalam bunda. terima kasih =)

@maszmadiokies dokies dear maz
dan terima kasih juga ^^

April 17, 2013 at 12:20 AM Reply to comment

patutlah dah lama tak nampak.. =)

buat je, mesti ramai yg join tu.. hehe

April 17, 2013 at 10:14 AM Reply to comment

hehe..kita baru berjinak2 dgn blog momoy nie..hehe.. kalau ada buat segmen ka GA kita hanya mampu msupport ja..hehe.jarang join

April 20, 2013 at 1:29 PM Reply to comment

bru knl...hehhehe

April 21, 2013 at 10:25 PM Reply to comment

welcome back ;)

April 24, 2013 at 10:22 PM Reply to comment

Petronas plant...plant mne ye?

April 25, 2013 at 9:36 AM Reply to comment

takpe.... kena makan supplement tau... tidur tak cukup tu..

@aisyabaik. nnt momoy buat jgn lupa join tau

@Nana Lienaboleh saja. hehe
thx dear. salam kenalan

@combioh. salam kenalan combi ^^

@Siti(zoey)tq dear siti

@Mia Lianabaik sis. terima kasih sis mia

April 29, 2013 at 1:14 AM Reply to comment

bunda pun perasan jugak mana lah gi dak momoy ni.. welcome back anakanda :)

May 4, 2013 at 1:08 AM Reply to comment

bole giler klau keje non-stop kn, erkkk...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...