Email mengharukan dari peminat | .::: MOMOY blogirl :::.

26 January 2013

Email mengharukan dari peminat


Assalamualaikum rakan-rakan blogger dan silent readers.

Rasa nak termuntah ke baca tajuk kat atas tu? *hulur baldi*


Oh terharunya. Terharunya Momoy bila baca email ni *lap-lap air mata dengan tisu* Heheh. Betul-betul tak sangka tips dan sedikit suggestion Momoy yang main bedal ikut suka itu ada yang follow dan suka =)



Mornink momoy! Happy saturdayyy :*
Heee firstly thanks sgt momoy sampai lukis2 nk explain kt ell, really appreciate it. Huhu sayang momoy!
Heee, actually ell dah try ubah2 sume mcm momoy suggest, tapi tapi tapi kannnnn, space xckupppp uwaaaaaaa! Hee over plak!. So ell tpkse kekal kn position sbb nnti xmuat nk lalu sumee, bilik kecik heee. Tapii bab tong sampah uhh ell ikut laa cre momoy heee, mmg org xperasan so kmas la bilik (:
Then bear y banyak2 punn ell ikut momoy. Cume ell xltk kt langsir, sbb xbleyh alih katil uhh nnti sempit. Hee so ell letak kat blah dinding y kosong. Heee ell siap beli wall sticker. Y lampu dinding uhh, ell mmg da beli dlu klu momoy perasan bntuk moon. Sbb mase pegi ikea dlu bentuk bunga da abesh, so sad /: tinggal moon n star je /:
Okay momoyyy thanks for everything tauuuu! Appreciate sgt2 :* heeee ell bg pic bhagian teddy ni. Hee papai momoy, enjoy ur weekend dear :*
~ Copy paste dari email



Betul-betul terharu nih. Hampir-hampir saja nak gugur air mata brutal Momoy ni. Ia semacam satu feeling seperti mak-mak dan abah-abah yang nasihat anaknya rajin belajar dan happy bila anaknya itu berjaya dalam periksa. Hamboiii. Over sangat perumpamaan itu.


Hais. Bukan la nak cakap Momoy ni macam mak orang ye. Tumbok kang. Jangan salah faham okay. Cuma FEELING itu. PERASAAN itu. Ewah. Momoy ni kan SINGLE dan masih AVAILABLE lagi (motif sengaja highlight ?) Muahaha.


Sebenarnya banyak juga terima email minta pendapat tentang deco bilik ni. Ni gara-gara ENTRI INI. Momoy bukanlah expert dalam bab-bab menghias ni cuma Momoy deco apa yang Momoy rasa selesa. Biarlah minimalis tapi nampak kemas (dan senang nak kemas juga! =P).


Dengan firasat (firasat tuuu) yang ada, diharap dapat juga la membantu kawan-kawan di luar sana. Sama-sama share. Lagi pun sharing is caring kan! Dan lagi, Momoy nak ucapkan sumimasen (maaf) ye. Pada yang minta Facebook nak conversation, Momoy tak dapat bagi.  Sumimasen juga jika lambat reply email ke apa okay. Tuntutan kerja. 


Jika kawan-kawan nak bertanya atau nak share apa-apa, boleh saja email Momoy di syalyx_00[at]yahoo.com


Ada waktu Momoy reply ye. Makin busy sekarang ni. Hopefully nama tak naik untuk projek lain pula lepas habis Turnaround April ni nanti. Penat ooo. Nak balik KL. Sob sob sob.


Terima kasih sudi membaca! I love U semua !
Assalamualaikum.


51 comments

January 26, 2013 at 10:46 AM Reply to comment

Wah itu mmg pminat setia tu.. untung la momoy ade pminat... hehe btw kita akn rasa bhagia kan bla dpt brkongsi sesuatu yg baik dgn org lain... :)

January 26, 2013 at 11:37 AM Reply to comment

bilik momoy mmg cantik,pandai momoy deco..tips yg berguna :)

January 26, 2013 at 11:53 AM Reply to comment

hye sis comel ^^

owh mmg ptt sis ada peminat sbb entri kt sini mcm2 ada~fesyen,kecantikan,make up,ada deco lak tu.wah rsnya dh 3 thn kite follow sini,mmg suka cr penulisan sis.2 thumbs up!

January 26, 2013 at 2:43 PM Reply to comment

wah peminat setia sis mooy :)
suka miza tengok bilik sis, cantik :)
miza pun tak suka serabut2,

January 26, 2013 at 6:09 PM Reply to comment

WAAAAAAH .. KAKMOI .. ADE PEMINAT LA .. HIHI

January 26, 2013 at 7:38 PM Reply to comment

Memang padan lah orang suka. Bilik yang momoy decorate tu memang cantik sangat. Jeles tau !

January 30, 2013 at 3:37 PM Reply to comment

momoy dah kena tag hehe..

http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tag-25-random-facts-about-me.html

January 31, 2013 at 11:51 PM Reply to comment

pergh moy, boleh jadi id expert ah :)

February 1, 2013 at 5:02 AM Reply to comment

WAHH. ID to be nie :D

p/s : untung laa ada peminat :)

February 2, 2013 at 9:29 AM Reply to comment

wahhhhh momoy.... peminat setia tu...

bila nasihat yg baik memg akan ikut.. tp tips yg momoy bg boleh je bt

February 4, 2013 at 2:47 PM Reply to comment

salam momoy cantik
Wah ada silent reader..pasti ramaikan.

lawatan di ptg isnin.

February 5, 2013 at 4:41 PM Reply to comment

mmg patut ada peminat sebab sangat cantik bilik tu :)
Kisah Saya & Shaklee

February 6, 2013 at 2:06 AM Reply to comment

nanti saya emel momoy tau :P

February 8, 2013 at 2:23 PM Reply to comment

makasih atas infonya sangat meanrik dan artikelnya keren banget
obat lemah syahwat
obat asam urat

February 11, 2013 at 4:59 AM Reply to comment

cantik dekorasi biliknya..pandai momoy..

February 12, 2013 at 8:17 AM Reply to comment

Aku nanti mau email momoy juga,boleh tak my dear?

February 12, 2013 at 4:51 PM Reply to comment

menarik artikelnya , salam kenal yaa momoy :)

February 12, 2013 at 10:43 PM Reply to comment

Wah...Momoy ada bakat nak jadi interior designer ooo...
Tapi, terus terang, Wilma pun suka cara Momoy decorate bilik Momoy ^_^

February 13, 2013 at 1:09 AM Reply to comment

Blog nya bagus. Salam kenal dari Indonesia, moy..

February 13, 2013 at 3:01 PM Reply to comment

Seperti architecture aja nih. Kalau di Indonesia sudah seperti manajer desain. MOMOY punya talent dan gift menjadi great deco personel. Excellent.

Bile nak ke KL tu

February 15, 2013 at 8:58 AM Reply to comment

hi momoy, dear ihsan balik lagi ke blog momoy....
Jom Baca juga Mas ihsan blog's | slidegossip.com...

February 17, 2013 at 3:25 PM Reply to comment

terharunya princess.

i ingat lg ade somebody siap lukis my photo then email to me. mase tu my birthday so mmmg terharu & menangis. all the hard work rase berbaloi :}

then ade orang hantar kad raya. could u imagine people supporting us by sending kad raya. nowadays jarang org hantar kad raya so rase sebak.

i love how others love what we are doing.

do your best ya. :}

February 19, 2013 at 4:35 PM Reply to comment

dah mula ada peminat lah katakan

http://www.araublogger.com/

February 20, 2013 at 12:39 PM Reply to comment

Yang lain tu aku kurang faham......cuma ayat single dgn available tu je yg aku faham :D

February 27, 2013 at 9:01 AM Reply to comment

Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

March 2, 2013 at 12:39 AM Reply to comment

ORG POPULAR KATAKAN..HEHEHE

March 2, 2013 at 12:35 PM Reply to comment

bagus tuh..

March 3, 2013 at 12:22 AM Reply to comment

wahh, pasni bole tukar keje jadi consultant deco, hikk...

March 13, 2013 at 4:02 PM Reply to comment

walau aku laki2 ikut nyimak ngk papa kan mbak...hehehe

March 13, 2013 at 4:02 PM Reply to comment

walau aku laki2 ikut nyimak ngk papa kan mbak...hehehe

@Samprit Unguekceli bukan fan, tapi reader. hehe

@Cik Eyratengkiu dear
sharing is caring

@||Sis aLeaSaRa||tengkiu sis
dear , momoy pun suka blog dear
lagi admirer
dasyat
idea tak pernah putus2

@miza yusofsama lah kita.
bilik serabut tak manis kalau anak dara

@dEdEQ dE wIshEskeh keh keh
peminat lah sangat

@Ct Noraishahtengkiu dear. ada masa momoy buat. hutang dulu yer

@Me And The Boyz
expert menipu tu boleh la. haha

@aNiss :):)peminat.. hihi...reader

@Mia Lianamih mih
sis lagi banyak peminat

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕haha..tips untuk sembunyi kan barang boleh ler

@TiranaAdukasalam bro. terima kasih sudi melawat

@Deanna Ariscantik tu tidak lah
biasa saja tapi lapang jer sebab kosong\
hehe

@BUNDA a.k.a KNterima kasih bunda

@ICAH BANJARMASINbisa aja dear =)

@Kids Partymaksaih dear
salam kenalan jugak

April 14, 2013 at 9:12 PM Reply to comment

moy! Happy blogging.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...