Hadiah Pearl ~ | .::: MOMOY blogirl :::.

21 August 2012

Hadiah Pearl ~

Assalamualaikum kawan-kawan.

Oh my, Momoy sangat-sangat suka accessories. Dan tak sangka pula Aidilfitri tahun ni dapat hadiah pearl lagi. Eceh. Senyum lebar. Sila berasa jealous dengan hadiah pearl baru Momoy.


~ L.O.V.E ~

Short pearl necklace yang awesome! 

Pearl bracelet yang super saiyaaa gorgeous!


Siapa yang baik hati hadiahkan Momoy pearl tu? Oh yeah.... Ibu angkat Momoy yang cantik dan stylo. Thank You Ibu !


50+ tapi still maintain cantik kan?


Sampai tepat pada masanya sebab Momoy busy tak sempat nak ronda-ronda cari accessories untuk dipadankan bersama baju raya. Sayang ibu ketat-ketat. Nanti bagi hadiah banyak-banyak lagi tau. Hehe...

27 comments

August 21, 2012 at 11:33 PM Reply to comment

Wah senang banget ya dapat hadiah sis... :)
Pasti kelihatan lebih cantik deh sis momoy memakainya..dengan baju raya nya hehe.. :)

@budi os 19
thx u dear budi
betul tu betul
momoy yang kurang cantik jadi lebih cantik
muahahaha

August 22, 2012 at 11:14 AM Reply to comment

momoy tanya sket, brp harga?nk bli utk wife

@duniafana
dalam 1k
wah wah... nnt kalau dah beli jangan lupa ambil gambar yer
bertuah wife u

August 22, 2012 at 1:21 PM Reply to comment

wah ! cantik tuuu .
bila lah turn mun pulak nak dapat pearl . nak dapat yg silver pun susah . huhu .

" ibu , mun nak jugak ! huhu " XD

August 22, 2012 at 6:31 PM Reply to comment

memang awal sdh cantik... jadi semakin cantik moy hehehe... :)

August 23, 2012 at 7:37 AM Reply to comment

bestnya.... untunglah ada orang nak bagi dia hadiah... kak mia tumpang tengok... ;)

August 23, 2012 at 9:50 AM Reply to comment

Salam..
mommy....
wah cantiknya........

singgah syawal di blog mommy yang cantik

August 23, 2012 at 9:51 AM Reply to comment

kalau momy tak keberatan jemput singgah blog baru TA,,,

http://1blogbacklinks.blogspot.com/

@TiranaAduka
salam bro
terima kasih

err...nama saya momoy bro bukan mommy
huhu

@Mia Liana
=)
thx u sis sudi visit sini

@budi os 19
err...heheh
Amin

@CikMunBlogger
ngee ngee ^^

August 23, 2012 at 12:21 PM Reply to comment

ehh, sy nk silver ring ^^

@caliph shuriken
eh. tiba-tiba
heheh

August 23, 2012 at 4:49 PM Reply to comment

bestnya momoy dapat peral set lagi...semakin cunla dia di hari raya ni ye

@Hanani
hehehe...cun tu tak cun mana
tapi boleh la... ngekngok betul momoy nih
rindu la kat sis

August 23, 2012 at 10:26 PM Reply to comment

wah cantik hadiah tu :)

@puteri kasih
thx u puteri =)

August 24, 2012 at 9:06 AM Reply to comment

dah lama rasa tak pakai accessories macam ni...tersimpan je dalam kotak..hihi

@nur anis
kalau macam tu, cepat-cepat keluarkan dan bergaya

September 8, 2012 at 7:52 PM Reply to comment

BESTNYE ADE IBU ANGKAT ..

NAK JADI ADIK ANGKAT KAQMOI GAK LA .. EKEKE

September 26, 2012 at 2:13 PM Reply to comment

meluangkn masa di sini juga

September 26, 2012 at 2:13 PM Reply to comment

meluangkn masa di sini juga

September 27, 2012 at 2:39 AM Reply to comment

@TiranaAdukamekasih dear TA sudi baca

September 27, 2012 at 2:40 AM Reply to comment

@dEdEQ dE wIshEs
boleh boleh
jadi adik angkat momoy kena pegang mop penyapu , boleh?
hihi

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...