Mencari lace false nail yang diidam-idamkan | .::: MOMOY blogirl :::.

15 April 2012

Mencari lace false nail yang diidam-idamkan

Assalamualaikum kawan-kawan.

Sebagai peminat gyaru style (walaupun bukan seorang gyaru), Momoy ikuti perkembangan semasa gyaru. Ada masa, kelapangan dan masa yang sesuai, Momoy transform ke gyaru style. Dan sekarang fesyen gyaru di sana yang terhangat adalah kuku palsu (fake nail) yang ada lace. Oh oh… sangat-sangat romantik.


Sebenarnya, agak lama juga Momoy cari lace fake nails (yang sama seperti dalam Popteen) tapi tak jumpa. Kalau ada pun di online shop yang jual stuff-stuff gyaru tapi semuanya sold out. Tertanya-tanya juga kenapa yang Momoy suka yang itu jugalah yang orang nak. Haishh… Apa pun yang Momoy nak adalah LACE LACE LACE...


Sehinggalah tadi, Momoy sabar mencari bagi entah keberapa ratus hari dan akhirnya terjumpa lace fake nail yang sangat-sangat owesome. Jenis design 3D lagi tu. Yes! Hati dah berbunga-bunga suka tapi tetiba Momoy ternampak di sebelah kanan...


SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT


Arghh... terus rasa stress. Macam tak percaya. Kecewa. Sehinggalah akhirnya Momoy jumpa satu online shop yang available dan ada diskaun lagi. Momoy persembahkan sweet white lace french false nails yang bakal menghiasi jari-jemari Momoy... 






Haha... Sangat adorable kan? Esok juga Momoy bank in lepas habis kerja. Nanti boleh berangan sekejap jadi model Liz Lisa =)


Kredit gambar: Shoppingolics

10 comments

April 16, 2012 at 9:17 AM Reply to comment

kalo pontianak pakai fake nails cun cmni kan bagus MOMOY...hoho..

April 16, 2012 at 9:48 AM Reply to comment

aisey, hias kuku laa plak, huh...

April 16, 2012 at 2:33 PM Reply to comment

cantik sangat <3

@OdahOne OdahOneBizz
hihi... nanti baru org tak takut
karang cik pon boleh jadi model =)

@caliph shuriken
suka. sebab comel. lagi pun kalau nak solat senang je nak tanggal dan pasang semula

@Maii
tu la kan. comel jer. 1st time tgk momoy dah jatuh cinta

April 16, 2012 at 9:42 PM Reply to comment

wah comel gila, nak culik 1 :D

April 20, 2012 at 6:41 PM Reply to comment

cute..

@sis92boleh boleh. momoy bagi yang jari tengah boleh?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...