1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn | .::: MOMOY blogirl :::.

02 April 2012

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn


Assalamualaikum kawan-kawan.

Momoy terima tag yang pertama bagi blog Momoy ni dari blogger comel lyana akmal. Kawan-kawan dijemput sama join GA dari cik Nazihah ni. Maklumat lanjut sila klik banner =)




Momoy tertarik juga dengan GA nya. Momoy sangat-sangat appreciate apa-apa handmade stuff. Sebabnya ia menggambarkan berapa tinggi nilai commitment dan usaha yang dicurahkan oleh orang yang membuatnya. Lagi pun, handmade ni special dan unik kan. Kerana ianya terhad (limited edition).


Jadi, jom ramai-ramai join GA ni. Selamat berjaya semua!

6 comments

April 2, 2012 at 8:57 PM Reply to comment

Heyhee. momoy kena tulis sebab taw kenapa nak menang hadiah pensil case dari GA tu ;)btw, good try!

oh yeke. mcm ni ok tak?
momoy dah edit sikit

April 2, 2012 at 9:47 PM Reply to comment

Okay. nice! :))

April 3, 2012 at 2:06 PM Reply to comment

thanx momoy sbb sudi join GA ziha. .:D

dh lama sgt odahone tak join GA MOMOY...hope u bleh dapat hadiah tu...

@lyana kamal
hope kita sama-sama leh menang
hihi

@Nur Nazihah Hassan
thx u juga dear sbb sudi anjur GA nih

@OdahOne OdahOneBizz
thx u odahone
jom la join sama

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...